suram Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wystarczyło, tak jak Nieciecza przeanalizować,
> że Koguty to Kowalczyk + 10 koszulek i dać temu
> pierwszemu "anioła" co to delikatnie popchnie,
> przyblokuje i zastawi (Nalepa) plus "nadzorcę" ,
> który skasuje ewentualne błędy tego pierwszego
> (Pielorz). I wtedy mielibyśmy co najmniej 2 pkt
> więcej i komfortową sytuację.
Akurat Nieciecza słabo go pilnowała bo miał kilka setek.
-
-
Sandecja - CRACOVIA 1 : 2
oglądałeś choćby skrót? Przy każdej setce był zawsze lekko popchnięty, złapany za koszulkę, a raz nawet za majtki - bez najmniejszej reakcji ze strony arbitra (już wiem czemu (*)) - więc m.in. dlatego ich nie wykorzystał. Raz go nie tknięto, to strzelił dobrze, ale bramkarz obronił, a dobitkę wybili obrońcy z linii.
(*) Mam nadzieję że pan Kazio kiedyś trafi tam gdzie jego miejsce. Czyżby przyroda nie znosiła pustki po Fryzjerze>
Będzie transmisja na internecie?Bo na soccerlive nic nie ma.
bedzie na stronie orange,
tak swoją drogą od kilku meczu pomijając brak powtórek i mniejszą ilością kamer, to te transmisje na stronie są lepszej jakości niż stream orange sport dla abonentów orange (który notabene ostatnio pierwszy raz został zablokowany - transmisja była tylko w tv, mam nadzieje ze dzisiaj bedzie sie dalo ogladnac niecieczę), nie mówiąc już o tym że komentarza przyjemniej się słucha :)
Ale przestańcie juz z tym Kowalczykiem... Przychodził do Nas Niedzielan jako wicekról i? Przychodził Ślusarski z Anglii, przychodził Matusiak... Zły dotyk boli, długo się trzeba leczyć a i tak perspektywy wątpliwe... Ktoby nie przyszedł i tak nie pogra, a i karierę złamie. Jedyny Ślusarski co się pokazał ale to po długiej rekonwalescencji i tylko dlatego że za długo u Nas nie pograł.
Zejdler i Dudzic w podstawowej jedenastce, Stawowy to jednak dywersant.
A wystarczyło podziękować Stawowemu po porażce z Dolcanem u siebie. Choć z drugiej strony znając jego umiłowanie do pieniędzy, domagałby się wysokiego odszkodowania za wcześniejsze zerwanie kontraktu.
Jedynie moim zdaniem zamiast Zejdlera mógł dać Budzika, ale za Dudzica nie widzę alternatywy. Zieliński? Steblecki? Bez przesady. Saidiego dać lepiej na te 45 z podmęczonym rywalem według mnie.
Muertes Napisał(a):
> Jesli Warta nie wygra w Tychach to Sandecja ok
> 19.15 bedzie juz miala zapewnione utrzymanie na
> 100% bez wzgledu na sytuacje z Polonia Warszawa
Tychy w 60 minucie 2:0 i Warta z czerwienią
edit. w 65 już 3:0 i Warta w 9
Będzie remis.
macie już relacje?
Działa Wam? Bo u mnie lipa...
już śmiga
farciarz2 Napisał(a):
> Choć z drugiej strony
> znając jego umiłowanie do pieniędzy, domagałby
> się wysokiego odszkodowania za wcześniejsze
> zerwanie kontraktu.
ale przy zwolnieniu go już wtedy - nawet za cenę odszkodowania w wysokości jego pensji 3 x ponoć 40 (ten rok) 12 x ponoć 40 (przyszły) to zaledwie nieco ponad pół melona. Straty na jakie nas może narazić trzymanie wuefisty na stołku są znacznie wyższe (C+, transmisje, reklamy, frekwencja)
Sędzia małek to pedałek hej hej! :D
co ten Dudzic teraz zrobił? SJM :(
Brawo Dudzic, Brawo Danielewicz ... z 6 m nie trafic w bramke to sztuka :D
JA PIERDOLE.... PO AWANSIE
Kurwa
buahahahah Zytko wsadzil pieknie :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)