W radio Krakow sport czyt.sharks - oczywiscie muzyka lub transmisja z opoznieniem 15 minutowym. a tutaj 2:0
-
-
[WIKTORIA]CRACOVIA - Polonia Bytom 2 : 0
[IMG]http://i43.tinypic.com/bhn80x.jpg[/IMG]
Jaka by gra nie byla - 3 punkty i zwyciestwo ciesza mnie jak nie wiem co. Ale co sie stalo z Bernhardtem - tego juz nie wiem, moze myslami jest przy innym klubie?
A tak sobie gramy Volker HEHE!!!!!!!!!!!!! CRACOVIA ZAWSZE PANY!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gdyby nie to, że gramy z bankrutami, amatorami, oldboyami, juniorami, biedakami to z taką grą walczylibyśmy w środę o utrzymanie z Sandecją
Jeżeli jakimś cudem awansujemy do ekstraklasy, to bez wywalenia pseudo trenera i jego chłoptasi i pozyskania prawdziwego fachowca na ławkę oraz 10 prawdziwych piłkarzy może dojść do największej kompromitacji w ponad stuletniej historii Klubu. Kompromitacji takiej, że seria Ulatowskiego to może być małe piwo przed śniadaniem.
Szacunek dla Polonii Bytom i jej kibiców!!!
Cóż to był za mecz. Co to były za emocje :(:(:(
Stawowy, źle przygotował zespół...... Eh
Przereklamowany ten Bytom.
Pierwsza połowa to jakaś patologia.
Przypadkowa bramka i zamiast pójść za ciosem by strzelić drugą to kur... plaża.
Na tle Polonii prezentowaliśmy się jak drużyna z IV ligi...
W drugiej połowie trochę lepiej, ale do dobrej postawy daleko...
Suma summarum - jedyny pozytyw po tym meczu to 3 punkty na plus...
Jeżeli mam się cieszyć ze zwyciestwa -wymeczonego- nad drużyną która łącznie zarabia tyle co jeden Saidi to wybaczcie ....:(
Oczywiście ,że liczą się 3 pkt i tyle ...o reszcie zapomnieć trza jak najszybciej!
Post knura pokazuje jak niewiele jesteśmy lepsi od spadkowicza !
Nie jestem zadowolony z gry naszego zespołu, mnóstwo głupich błędów i co najgorsze i czego nie rozumiem, dlaczego do jasnej cholery pod polem karnym muszą wymienić 5 podań zanim spróbują strzelić. Przedostajemy się pod pole karne i jeden wielki c**j. Co prawda dzisiaj strzeliliśmy tak drugiego gola, jednak 4-5 sytuacje pod polem karnym mogło zakończyć się golem zamiast odebraniem piłki po kolejnym podaniu.
Nie przesadzajcie, wcale nie byliśmy gorsi od Polonii Bytom, Polonia grała naprawdę fatalnie a my graliśmy po prostu źle.
Widać, że jest jakiś styl, czasem są przebłyski, że paroma dobrymi podaniami jesteśmy pod bramką przeciwnika i w 95% nic z tego nie wynika.
Masakra, dziś już się śmiałem z "kibiców Bojana". Facet jest rzadki jak kupa, a na trybunach wzbudza entuzjazm. Poza tym, Polonia była lepsza. Wstyd tak grać z najgorszą drużyną ligi. Kosanović i Nykiel uratowali nas przed kompromitacją. Nie zasługujemy na awans.
Uff co za męczarnia,ręce opadają !!! A ten teatr na linii pana trenera -szkoda że na treningach nie uczy swoich chłopców jak maja grać.
Cracovia pokonała 2:0 Polonię Bytom, ale nie zachwyciła. - Ważne są trzy punkty, a [b]o stylu nikt nie będzie mówił[/b] - przyznał Wojciech Stawowy, trener gospodarzy.
Piłkarze z ul. Kałuży wygrali po bramkach Krzysztofa Danielewicza i Władimira Boljevicia. - Mecz nam się nie układał, gra nie mogła się podobać. Najważniejsze są trzy punkty, o stylu nikt nie będzie mówił. Przed nami kolejne spotkania, ale nie wiem, czy będę cięższe niż z Polonią. Rywale nie przyjechali się do nas bronić. [b]Aż dziw bierze, że bytomianie nie będą grali w przyszłym sezonie w I lidze - stwierdził trener Stawowy.[/b]
Chwilami krakowianie sprawiali wrażenie bezsilnych, nie nadążali za rywalami. - [b]Jesteśmy przygotowani do sezonu[/b], ale przeciwko Polonii kwestiach biegowych nie zdaliśmy egzaminu. To nie wina charakteru piłkarzy, bo z tym nie mam problemu. Nie byliśmy dynamiczni, a w taki sposób nie awansujemy do ekstraklasy. Mamy kilka dni, by popracować nad przygotowaniem do kolejnego spotkania - dodał szkoleniowiec.
Krew mnie zalewa jak go czyta/słucham. Wojtek skończ pierdolić.
Top żenadl ;)
na szczęście za 2 tygodnie nikt o tym pamiętać nie będzie. Liczą się trzy punkty i za to gratuluję drużynie i szkoleniowcom.
Trudno dziś kogokolwiek wyróżnić (przy innym przeciwniku było by tak gdzieś 1:5, na szczęście melepety z Polonii albo zabijają się na piłce nieatakowani w polu karnym, albo biją Panu Bogu w okno, albo z wolnego trafiają w najniższego w murze Ntibazonkizę), ale spróbuję:
Nykiel - dziś bezbłędny (widać Hanys na Hanysów jest OK)
Puzigaca - jeden straszliwy wielbłąd, na szczęście naprawiony przez kolegów
Władek - za dwie bramki (gdzie ten pajac boczny widział spalonego przy pierwszej - to ja nie wiem. Może ktoś był za blisko bramki, ale na pewno nie biorący udział w akcji Saidi i Władek)
Ntibazonkiza - grał tak jakby mu się za bardzo nie chciało, albo bał się kosiarzy z Bytomia, ale i tak wyglądał na tle pozostałych 21 kopaczy jak ktoś nie z tej bajki. Jako jedyny myślał nieschematycznie. A że koledzy nie rozumieli co "artysta ma na myśli" cóż. Poza tym uratował nas przed bramką biorąc strzał na głowę ;(. Żeby jeszcze nie napalał się na strzały - bo to mu zupełnie nie wychodzi.
Sędzia - idiota jakich mało. Dawał żółtka za byle co (w obie strony) , a za nakładkę na Szelidze czy wyprostowaną nogę w Puzigacę nawet wolnego nie dał - o żółtkach dla faulującego , bo to był ten sam "71" - nie mówiąc. Nie będę się rozpisywał na temat tego arbitra, bo szkoda palców .
a jako momento (jeszcze nie mori) dla WąSa:
Stomil - Cracovia 3:0
Okocimski - Stomil 0:4
oto z jakimi ogórkami tracimy punkty i 3 bramki. Mam nadzieję, że tych punktów nie zabraknie
i jeszcze jedno:
[i]Jesteśmy [b]przygotowani do sezonu[/b], ale przeciwko Polonii [b]kwestiach biegowych[/b] nie zdaliśmy egzaminu.[/i]
wuefista tylko potwierdza moje przypuszczenie, że żyje w matriksie (chyba, że to ja żyje w matriksie i to, że dziś oglądałem najbardziej gówniany mecz na Kałuży od wielu lat - to mi się tylko zdawało)
Dobrze, ze Sączersi musieli jechać przez pół Polski, a i gonienie wyniku trochę ich kosztowało. Ale - przy takiej "grze" wszystko może się zdarzyć. Chyba , że będą jakieś megafartowne Cabajady ;)
Nie ma Potter'a, zatem ja - rzyg rzyg rzyg...
Zaksięgowane 3 punkty i to wszystko. Kolejna dramatyczna bu.có.wa. Kolejna drużyna szybsza, wyprzedzająca, silniejsza. Tyle, że piłkarsko po prostu słabsza. Niech żaden apologeta pana Stawowego nie waży się opowiadać jakiś bajek, że graliśmy dzisiaj dobrze. A wypowiedzi pana Stawowego po raz kolejny [b]kompromitują[/b] jego samego, ale także i Klub.
Brawo dla Saidi'ego za świetne podanie do Władka.
Miło było popatrzeć jak świetnie bawią się na sektorze bytomianie.
ps. co to za meczyk tera w tv leci, hę? ;)
i jeszcze jedno
[i][b]Nie byliśmy dynamiczni[/b], a w taki sposób nie awansujemy do ekstraklasy. [b]Mamy kilka dni[/b], by popracować nad przygotowaniem do kolejnego spotkania[/i]
no żesz gts jego mać. Dynamika faktycznie jest spier.dolona popisowo, ale nasz Mag jest lepszy niż Chuck Norris. Naprawi to w trzy dni. Co ja piszę. Jakie trzy dni? W jeden !!! :
niedziela: zasłużone wolne
poniedziałek: rozruch taktyczny, albo wizyta w jakiejś SP połaczona z grilem
wtorek: poprawa dynamiki
środa: mecz z Sandecją
obyśmy wymęczyli 1:0
Bytom rozgromiony 2-0 . O Stylu nie ma co Wuefista mówić bo takiego nie ma. Przez większą cześć meczu Bytom był zespołem lepszym . Tiki taka poszła sie jebać :) gra w obronie dramatycznie słaba. Kosanovic dno dna. Władek na srodku ataku ( pomijam ze strzelił ładna bramkę) to jedno wielkie nieporozumienie. Na plus albo Stawowy wrescie pomyslał grajac w pewnym momencie na dwóch def. pomocników ,albo Filipiak mu kazał;)
Za 2 tygodnie wszystko się wyjaśni. Proponuję, dopóki nie zapadną ostateczne roztrzygnięcia pominąć krytykę i zająć się tylko księgowaniem punktów. Gry nie ma co komentować, bo jaka jest każdy widzi...
Jest Mila do wzięcia. Taki jeden zakup sądzę, że spowodowaŁby odmianę w ofensywnej grze Cracovii. Tak pod kątem ewentualnego awansu - bo rzeczywiście z taką grą czeka nas szybki wylot
i na koniec "kopania leżącego"
[b] JUNIORZY MŁODSI WYWALCZYLI AWANS DO LIGI MAKROREGIONALNEJ. NA 4 KOLEJKI PRZED KOŃCEM. GRATULACJE [/b]
takie, lub podobne wpisy powinny to się pojawić w odniesieniu do świetnie opłacanych profesjonalistów
punkty są wpisanie , więcej na temat tych zawodów sportowych;) sensu. nie ma pisać.
Na dziś można powiedzieć , że jeżeli ten kto zmotywował dziś Polonię ( a zmotywował na 100%bo Poloniści nie przerywaki gry nawet jak leżał nasz zawodnik) skutecznie zmotywuje Tychy to z taką grą niźle w pałę zaliczymy....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)