"Cracovio Ma!!
Tys Duma mego Miasta"...
Jeszcze kilka godzinek i "W krolewskim Krakowie":D:D:D
-
-
CRACOVIA - Flota Świnoujście 1 : 1
sędzia: Tomasz Radkiewicz (Łódź)
ciekawe jakiemu klubowi kibicuje. Czy temu, co uważa, ze wszystko co złe na tym świecie to wina Cracovii?
Sędziował nam w tym sezonie 2 razy. W I rundzie w Niecieczy oraz w II rundzie z Okocimskim. Lubi rozdawać "żółtka" skąpy w rzutach karnych.Kibic Widzewa.
Lubi rozdawać żółtka? To Flota tego meczu nie dogra.
Czyżby krewny towarzysza Radkiewicza? ;)
Z protekcji Miecia Moczara ;)
http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/kosa_i_wladek_zapraszaja_cie_na_mecz_z_flota_video
:)
Jeśli nie wygramy to już wiadomo dlaczego, kolejny spot zamiast treningu!
Juz bez przesady ... nie musza trenowac 24 :) Przerwy na jedzenie i spanie tez zapewne robia :D
Grunt to sie nie spinac ..i grac swoje :)
Wiem że może pytanie tu nieodpowiednie ale nie znalazłem bardziej odpowiedniego tematu a czuję się zagubiony bo dłuuuugo nie zagladałem na forum! W zwiazku z tym że na mecz wybieram się z dzieckiem to chciałem spytać w jakich godzinach dziś i w sobotę są czynne punkty referencyjne co by sobie zakupić bilety w celu unikniecia stania w kolejce w niedzielę ? :) Dziekuję za odpowiedz! Pozdrawiam!
MisioPas Napisał(a):
---------------------------------------
> Dziekuję za
> odpowiedz! Pozdrawiam!
[quote="cracovia.pl"]
17.05.2013 (piątek): 10:00-18:00
18.05.2013 (sobota): 10:00-16:00
19.05.2013 (niedziela): od 12:00[/quote]
Ciekawostka - cytaty z forum Floty oddające nastroje przedmeczowe
"Ten kto obserwował mecz Cracovii z Termaliką zapewne obiektywnie stwierdzi,ze był to mecz na wysokim,pierwszoligowym poziomie...i w tej chwili,to główni kandydaci do awansu.Niewiele od nich odbiega Zawisza..."
"wystarczyło obejrzeć mecz Zawisza-Cracovia, a następnie Cracovia-Termalica i od razu niestety było widać że na tą chwilę "nie pasujemy do tego towarzystwa""
Żeby tylko nasi kopacze tego nie przeczytali bo jeszcze uwierzą i będzie bryndza. Na chwilę obecną Flota ma 3 punkty przewagi nad nami(*) i proponuje wyjść na boisko by ten stan rzeczy zmienić
(*) nie ma co liczyć na to, że Sandecja wygra w Świnoujściu. Oczywiście życzę im tego z całego serca, ale jak to mówią "umiesz liczyć licz na siebie"
To, że Flota na dzień dzisiejszy rzeczywiście "nie pasuje" prezentowaną formą do pozostałej trójki walczącej o awans to jedna strona medalu.
To, że nie prezentują niższego poziomu niż Kolejarz Stróże, którego przecież nie udało się nam u siebie pokonać to druga strona medalu.
O lekceważeniu nie może być mowy, pełna koncentracja od pierwszej do ostatniej minuty!
Zapraszam na relację z tego meczu na www.lajfy.com. Link do relacji: http://www.lajfy.com/match/index/id/63757
każdy musi być na tym meczu to jest chyba proste trzeba zabrać jednego kolegę co dawno nie był i będzie dobrze :D
Ostatnimi miesiącami zdarzało mi się na tym (i pozostałych) forum ponarzekać na różnych zawodników, trenerów, sędziów, prezesów, portale itp.
Przed tak ważnym meczem składam słuszną samokrytykę i sorry jeśli kogoś uraziłem.
DO BOJU CRACOVIA !
Kto czyta forum i się wacha na jutrzejszy mecz to nie jest w 100% Pasiakiem. Kurrwwa jutro jest obowiązkiem być na meczu. Każdy niech weżmie za bety jednego i drugiego koleżke i przychodzi na ziemie świętą. Do jutra!!!
no to teraz (czyli od stanu 2:0 w Bydgoszczy) wyjścia nie ma. Tylko jak delikatna psyche naszych to wytrzyma :? ?
mam nadzieję, że jutro wieczorem nie będę miał powodów do rzucania słowami powszechnie uważanymi za...
a Zawisza nadal wystawia korupcjantów (pewnie rude wydało specjalne zezwolenie :P)
Zapowiada się świetna atmosfera. Waga meczu i doping zrobią swoje. Pogoda też powinna dopisać. Do booooju Cracovia !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)