witam , w trzech najbliższych meczach życzę Ci strzelenia zwycięskiej bramki w każdym z tych spotkań !!!
-
-
Przemysław Kita - Witamy w Cracovii!
Hej heja heja. Strzelaj jak najszybciej.
Powodzenia!
Wielu bramek i braku kontuzji życzę. :)
4 dni później
Ten zawodnik był w 18 meczowej?
w składzie rezerw też go nie widać. Może maturę zdaje ?: :P
Nam napastników brak, a Przemek nie gra. No to po co go w ogóle zakontraktowali go?
Bo nie trzeba za niego płacić.
Podobno miał " skurcze" a do tego musi się jeszcze nauczyć "taktyki" :)
I musi zostać zgłoszony do rozgrywek, a słyszałem, że ma grać z numerem 10
no to będzie ich trójca (nieświęta :P) , a w miejsce nazwiska na koszulce będzie wyświetlacz LED, programowany w zależności od potrzeb
10 dni później
Lekki odkop tematu - wie ktoś jak wygląda jego sytuacja? Jest szansa, że pojawi się w kadrze jeszcze w tym sezonie? Widział go ktoś w meczu rezerw/na treningu?
co by nie mówić to chłopak się nie nadaje :(
pół godziny gry i bramka.
zamiast podawać do stoperów i bramkarza strzela.
podobnie jak Kowalczyk, beznadzieja :(
Widziałem go w 2 meczach. Musi się mocno natrudzić aby mieć miejsce w rezerwach.
Gość musi mieć dobrego agenta . Chciał go Widzew , chciała go Legia a jak wiadomo w takich przypadkach przygarnęła go Cracovia ;-) To się nazywa stawianie na młodych - zapomniano jednak że tych "młodych" w tym kraju nie ma czego efektem są później grające Sierpiny czy Stąporskie w ekstraklasie , za modą trzeba jednak iść by kibic był zadowolony ( przynajmniej w momencie podpisania kontraktu )
Kitę i Kaczmarczyka widziałem tylko w jednym treningu. Byli równorzędni, tylko w jednym elemencie Kaczmarczyk był lepszy - GRA GŁOWĄ.
47 dni później
Mógłby dostać szansę w pierwszej drużynie, strzelił kilka bramek w rezerwach, teraz w sparingu z Limanovią też strzelił...
Brawo, dwie bramki.
A to nie koniec spotkania.
102 dni później
Brawo Przemek!!!
Od poczatku sezonu czekalem na twoj debiut.
Nie wiem czemu ale jakos bardzo licze na Ciebie i pokazales to w dzisiejszym meczu ze moze mnie nie zawiedziesz.
Brawo za dzisiejszy debiut ukoronowany golem!!!
Kilka razy ladnie sie pkazales tez w akcjach z przodu.Szkoda ze Saidi nie podawal do Cibie wczesniej bo stales sam.
Obys dostawal wiecej szans gry i udowadnial ze na to zaslugujesz!!!!
Technicznie może trochę brakuje, ale nadrabiasz to walecznością i szybkością. Gratulację za debiut, brAWo za bramkę, oby tak dalej :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)