Nzg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Trapezie, rozumiem że chodzi Ci o zwycięstwa
> wyjazdowe? Z Kolejarzem napatoczył się remis.
> Natomiast mocno wierzę w wygraną Cracovii. 1-0
> do przerwy, poźniej wyrównanie Zawiszy i wygrana
> w końcówce;) Wymarzony scenariusz:)
No nie, wymarzony scenariusz to taki, że strzelamy w pierwszym 10 minutach bramkę, w drugich 10 minutach drugą, w trzecich 10 minutach trzecią, po pół godiznie jest 3:0 i gramy spokojnie, kontrolujemy mecz, jeszcze parę bramek strzelając, choć niekoniecznie. Może się skończyć 3:0, może 5:1, ale jest fajnie.
Czekam na taki mecz (takie mecze, bo mam nadzieję, że po pierwszym drugi, trzeci) od dość dawna i nic... O ekstraklasie już nie mówię, bo od paru dobrych lat nie jesteśmy tam "mocną siłą" ale - Gramy teraz w tej drugiej zwanej pierwszą, no, są słabsze drużyny, a tu praktycznie każdy mecz związamy jest z nerwami w trakcie... Chyba że jest 3:0 ze Stomilem, wtedy człowiek się już nei denerwuje, bo wie że nic z tego już nie bedzie... Moze w końcu?
-
-
Zawisza Bydgoszcz-CRACOVIA 3:1
Ja osobiście bardzo czarno widzę ten mecz co nie znaczy ,że nie będę z całego serca zaciskał kciuków za drużynę.
"Kolczyk w uchu" przestawił Zawiszę z "prób grania w piłkę" na bu.wę "byle 3pkt. zdobyć" i jak narazie w bardzo koszmarnym stylu ale wygrywają.
Agnanie, nie pisałem o wymarzonym scenariuszu, bo strzelam że większość wymarzonych będzie nierealna. Mnie naprzykład marzy się 10:0 z Zawiszą, co nie znaczy że tak się stanie. 2:1 dla Cracovii natomiast jest realne, tak samo jak i 2:1 dla Zawiszy.
Czarno widziałem spotkanie z Łęczną więc może jak teraz poczarnowidzę to też bedzie dobrze ;)
Plus jest taki że w tym sezonie Zawisza nam "siadała" ale "kiedy to było"...
Zakładam,że dzisiaj około 20.10 forum padnie....;)
Wygramy 3:2.Decydującą bramkę strzeli Misiek ;)
Zibiland Napisał(a):
> Zakładam,że dzisiaj około 20.10 forum
> padnie....;)
optymista, ja zakladam ze o 18:45 forum bedzie na lopatkach ;)
O 18:00 robię streama również dla Pasiaków mieszkających za granicą - http://pl.twitch.tv/19surv06 :)
a ja mam nadzieje ze przy temacie bedzie powiewala flaga :)
niedobrze...
[url=http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/356067/milos-kosanovic-to-taki-mecz-w-ktorym-kazdy-da-z-siebie-120-procent]POMPU, POMPU[/url]
...nie jestem przesądny, ale w tym sezonie zawsze gdy przed meczem były buńczuczne zapowiedzi - efekt końcowy był kiepski
no nalezy sie przygotowac na to ze remis bedzie dla nas sukcesem i ja na dzien dzisiejszy wzialbym remis w ciemno
[b]Wygramy.[/b]
Płaczki żydowskie i tyle i już znikam na 2 stronę błoń , masakra z Wami kibice !
TolekBanan Napisał(a):
> Płaczki żydowskie i tyle i już znikam na 2
> stronę błoń , masakra z Wami kibice !
Merytoryczne posty zawsze w cenie.
http://www.lajfy.com/match/index/id/63235 - RELACJA Z tego meczu!
3:0 dla Zawiszy.
Ja jednego nie rozumiem. Wąs najpierw mówi, że Dudzic na 100% wróci na Stróże, później mówi, że z Kolejarzem nie jeszcze nie zagra, ale z Zawiszą na pewno. Patrze w kadrę i Dudzia nie ma. Stawowy sam te diagnozy lekarskie wystawia?
przerżniemy... z kretesem... ;)
Kamaz Napisał(a):
> Ja jednego nie rozumiem. Wąs najpierw mówi, że
> Dudzic na 100% wróci na Stróże, później
> mówi, że z Kolejarzem nie jeszcze nie zagra, ale
> z Zawiszą na pewno. Patrze w kadrę i Dudzia nie
> ma. Stawowy sam te diagnozy lekarskie wystawia?
- Nie chcę już do tego wracać, mogę tylko jeszcze raz przeprosić kibiców. Już nie będę wypowiadał się na tematy związane z powrotami kontuzjowanych piłkarzy. Jest w klubie grupa ludzi, która za to odpowiada i powinna brać odpowiedzialność za słowa - kręci głową Stawowy.
quentin Napisał(a):
> Kamaz Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Ja jednego nie rozumiem. Wąs najpierw mówi,
> że
> > Dudzic na 100% wróci na Stróże, później
> > mówi, że z Kolejarzem nie jeszcze nie zagra,
> ale
> > z Zawiszą na pewno. Patrze w kadrę i Dudzia
> nie
> > ma. Stawowy sam te diagnozy lekarskie wystawia?
>
>
> - Nie chcę już do tego wracać, mogę tylko
> jeszcze raz przeprosić kibiców. Już nie będę
> wypowiadał się na tematy związane z powrotami
> kontuzjowanych piłkarzy. Jest w klubie grupa
> ludzi, która za to odpowiada i powinna brać
> odpowiedzialność za słowa - kręci głową
> Stawowy.
Fojtek znofu foszy...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)