Jak w temacie.Do końca rozgrywek pozostało 9-10 meczów do rozegrania(z zaległymi).Przede wszystkim na górze tabeli może się jeszcze dużo zmienić.Gdzie w tym wszystkim znajdzie się Cracovia?
Moje typy:
Awans:Termalica,Cracovia
Spadek:ŁKS,Polonia,Okocimski,Warta
Miejsce Cracovii:drugie
-
-
Komu awans,komu spadek,które miejsce Cracovii na koniec sezonu?
Awans: Dolcan, Katowice
Spadek:ŁKS,Polonia,Okocimski,Warta
Miejsce Cracovii: 4-7
Awans: Termalica,Dolcan
Spadek: ŁKS, Polonia,Okocimski,Warta
Miejsce Cracovii: 3
Awans: Termalica,Dolcan, Cracovia, Flota
Wróżysz powiększenie ligi czy brak licencji dla Polonii, Ruchu, Widzewa i Bełchatowa? :D
1. Cracovia (z takim wspaniałym Trenerem nie widzę innej możliwości)
2. LZS Nieciecza
Miejsca 1, 2: Nieciecza, Dolcan
Awans: Miedź, Tychy
Cracovia: 6 - 7
Awans: 1 miejsce - Cracovia, 2 - Termalica, wiara czyni cuda!
Spadek: ŁKS, Bytom, Okocimski, Warta
Jakiekolwiek zajmiemy miejsce to i tak to będzie PORAŻKA (z uwagi na prezentowany styl i formę)
Spadek (te drużyny, które zajmowały cztery ostatnie miejsca po I rundzie) - STOMIL, OKOCIMSKI, ŁKS i POLONIA
Awans: Nie ma to dla mnie żadnego znaczenia - po roku powrócą tu gdzie ich miejsce (żadna nie jest godna nazywać się drużyną ekstraklasową)
A to co trzeba mieć by nazywać się drużyną ekstraklasową?
Finanse jak Polonia? Stadion jak Podbeskidzie? Kibiców jak Bełchatów? Grę jak Pogoń?
Może trzeba być Ruchem Chorzów? Nie przesadzajmy z tą ekstraklasą. To nie bundesliga.
Wszystko oprócz tego co NAPISAŁEŚ
Tak więc skoro pół ekstraklasy jakoś sobie radzi to i my byśmy sobie poradzili. Wystarczy grać lepiej niż za Ulatowskiego czy Pasieki.
A o to jestem spokojny.
Awans:1 Cracovia 2. Termalica
spadek: Warta,Okocimski,Polonia,ŁKS
Awans:1 Cracovia 2. Zawisza
spadek: Warta,Okocimski,Bytom,ŁKS
Piszesz, że wystarczy grać lepiej niż za Ulatowskiego czy Pasieki. Z tego wyciągam wniosek prosty - wystarczy grać to co obecnie gramy a będzie SPOKO. To dla przypomnienia mniej bramek w II rundzie od nas strzeliły takie zespoły takie jak : Warta (2) Polonia (3) Arka, Bogdanka i Cracovia po 5 bramek. Gratuluje takiego towarzystwa i jestem pewny, że w Ekstraklasie na PEWNO BYŚMY SOBIE PORADZILI z tym , że nie na pewno !!!
Optymistycznie:
Awans: Nieciecza, Cracovia
Spadek: ŁKS, Polonia, Okocimski, Warta
AWans:
1. Termalica 2. Dolcan
Spadek:
ŁKS, Polonia Bytom, Okocimski, Warta
Miejsce Cracovii - 4-6.
Skoro 9-10 meczy do końca, to typowanie awansu jest jak wróżenie.
Pojadę więc po bandzie i spróbuję w ogólę potypować(w typerze idzie mi średnio więc pewnie dla równowagi tu pójdzie mi dobrze).
1. TBBN
2. Zawisza
3. Flota
4. Dolcan
5. Cracovia
6. Katowice
7. Miedź
8. Bogdanka
Spadek: Bytom, ŁKS, Okocimski, Warta.
A wracając do realiów to Cracovia ma w tym momencie równe szanse na zajęcie miejsca 1-7. Tak samo jak i każdy z pierwszej siódemki(może poza TBBN która zapewne skończy w ścisłej czołówce). Trójkę niewiadomych spadkowiczów jednak typowałbym tak jak i wyżej.
Awans: Zawisza,Cracovia
Zawisza ma zaległy mecz z Okocimskim i zmienia trenera oraz z ŁKS-em nie grają więc już w środę mogą się ostro zbliżyć po zaległym meczu z Okocimskim a potem z Wartą.
Do końca JESZCZE 10 kolejek a nie 4 czy 5 i wiele moze się zmienić-zakończy się era Dolcanu a Flota już taka nie będzie jak była więc o awans powalczą Termalica,Cracovia i Zawisza i ostatnie zespoły na koncu wyjdą z awansem!
Spadek: Warta,Okocimski,Polonia Bytom,ŁKS
Awans: Cracovia, Zawisza
Spadek: Warta, Okocimski, Polonia, ŁKS
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)