Pilna sprawa panowie!
Potrzebuję na priv kogoś,kto zna ludzi z tego ośrodka.
Info na priv
Karv,Knur-jak dostanę odzew,wpiszę tu prośbę o usunięcie tematu.
-
-
WORD ul.BALICKA
word ? a czasem nie mord ? ;)
isaac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> word ? a czasem nie mord ? ;)
Niech będzie i mord ;) Pisałem w pośpiechu,sprawa pilna i nadal aktualna!
Ktokolwiek widział,ktokolwiek wie?
Wojewódzki Ośrodek Ruchu Drogowego, coś jest nie tak ?
Az sprawdziłem. Na balickiej jest oddział terenowy MORDy.
A gdzie łatwiej zdać? :>
A czy to jakas różnica? Umiesz jeździć, znasz przepisy i je rozumiesz to zdasz wszędzie. Tylko na spokojnie bez spiny. Teraz jeszcze jest monitoring więc siemozna bronić. Na egzaminie lepiej mniej zdecydowanie pojechać ale nie jak melepeta bo w końcu jestes nowym kierowca i pewności w niektórych sytuacjach nabierzesz w czasie jezdy po drogach.
Tak przynajmniej usłyszałęm na egzaminie jak wróciłem na Koszykarską po małym zawachaniu czy sie zmieszcze i by nie poszło jako wymuszenie przy wjeździe na rondo.
łatwiej podobno w Tarnowie, a najłatwiej w Nowym Sączu hehe :D
Nooooo, zdawanie na prawko to powazna sprawa.
Sam zdalem 3-krotnie przepisy i 3-krotnie jazde - wszystkie 6 egzaminow na Koszykarskiej za pierwszym razem :)
To tylko pozornie brzmi bez sensu, naprawde tak bylo.
Trzeci raz nie pozwolą Ci odzyskać prawa jazdy. Oczywiście zgubionego gdzieś na mieście... ;)
Oj, tu Kolega dobrze rozumuje, ale... nie do konca:)
2x bylo jeszcze w czasach kolegiow ds. wykroczen, 1x juz za sadow grodzkich.
Ale, tylko raz zgubilem na miescie:)
Pozostale dwa razy Rmszarze, to byly czyste zagrania taktyczne - gdy zbieraja sie punkty za zbyt wolna jazde i niezbyt czeste wyprzedzanie innych uzytkownikow drog, gdy robi sie niebezpiecznie blisko za3mania dokumentu i utraty uprawnien, mamy mozliwosc:
- zaplacic duzo, wziac udzial w szkoleniu i skasowac punktow 6 (zdaje sie raz na pol roku, czy raz na rok, nie pamietam)
- zaplacic tyle samo albo bardzo porownywalnie, zglosic sie samemu, zdac egzamin ponownie i skasowac wszystkie punkty.
Ja zAWsze dobrowolnie wybieralem opcje druga, choc (czysto teoretycznie, jak dla mnie) niesie ryzyko oblania i utraty prawka :)
Na Koszykarskiej czy na Balickiej to jeden chuj... i tak wjedziesz do centrum Krakowa. Do tego Egzaminatorzy cały czas się wymieniają placówką. Żeby zdać trzeba mieć szczęście, opanować stres i mieć pojęcie w ruchu drogowym.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)