Jak widać Zawisza też słabo wszedł w sezon :D mam nadzieje że stomil rozjedzie Z. :)
-
-
Pozostałe mecze 24 kolejki ...
1:3 ;D
au au au
Brawo Stomil!!! :)
Jednak Stawowy to dobry trener, przyznaję rację Rafowi jedynce ;)
2:3 :(
jeszcze 10 minut, może dociągną
Gol ze spalonego powinien być ostrzeżeniem dla Stomilu, teraz Zawisza łapie kontakt. Na szczęście jeszcze tylko kilka minut.
Zawisza potrafi zdrowo przygnieść w końcówkach... GKS wybijał na ślepo nawet z lini bramkowej byle 2-2 dowieść.
[quote="85 Stomil miał 100% sytuację! W pojedynku jeden na jeden fantastycznie zachował się Andrzej Witan!"]
[/quote]
Witan obronił trzeci raz sam na sam.
uff
przedluzono o 3 minuty, a mamy juz 5 :/
koniec:D
mecz przedłużony o 3 minuty, a czerwona kartka w 95? jakiś wałek
ale najważniejsze, że koniec.
JEST DOBRZE. Tylko teraz tego nie sp.ier.dol.ić [--- ustawa o autocenzurze]
Pewnie za taktyczny.
Pewnie czerwoną kartkę tyle dawał;)
No to teraz w Bydgoszczy zaczna zwalniać "ucitjelja utrjennoj zariadki" [google tłumacz: WF-ista] :D
ciekawy jestem karnego czy byl czy zasluga "pizdzielcow" ;)
Zawisza przegrał...hmm to znaczy (idąc tokiem myślenia pewnych osób), że WS to genialny trener ;)
Wojciech "koniec pięknej epoki" Stawowy sprawił, że Zawisza przegrał, jest to magik...
Kolejny przekręt Góreckiego z Katowic.
Nie uznał prawidłowej bramki dla Zawiszy oraz nie podyktował ewidentnego karnego po zagraniu ręka przez Stomilowca.
Dziwny mecz i wynik beznadziejny.
Myślę,że Szatałow out teraz.
Aston1906 Napisał:
-------------------------------------------------------
> Brawo Stomil!!! :)
>
> Jednak Stawowy to dobry trener, przyznaję rację
> Rafowi jedynce ;)
Przecież Stomil wygral 3:2 a nie 3:0
Poza tym przypomnij mi kirdy niby napisałem to co niby mi przyznajesz ;)
Zresztą Zawisza wciaż ma mecz zaległy który oczywiscie wygra co nie?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)