klekot
[i]Co nam gwarantuje Ojrzyński ile meczy w eklasie prowadził i moze jak Ulat dostał gotowy zespół,[/i]
Ściągnięcie Ulata to musiał jakiś pies wymyślić. Ojrzyński miał gotowy zespól:)? nie rozśmieszaj mnie-zobacz ile on tam transferów zrobił.
Szatałow poległ bo mu zabrano Klicha i nie dano zastępcy. Dobiły go błędy Żytki które pogrążą i WSa jeśli będzie nadal bredzić ze to najlepszy obrońca
-
-
Wojciech Stawowy musi odejść!!!!!!!!
zubereg Szatałow poległ bo nie miał warsztatu i źle przygotował zespół do sezonu... nie miał pojęcia o podstawach warsztatu w lecie najpierw robił siłę dynamiczną a cykl jest zupełnie inny to jest trenerskie abecadło ale jest jakiś fachowiec w Klubie który potrafi ocenić warsztat takich eklasowych trenerów za wielkie pieniadze...jest taki jeden ale robi za figuranta i się zajmuje papierkami a powinien byc w sztabie ludzi których opinia sie liczy...co do Korony masz racje nie dostał gotowego zespołu ba swietnie go przygotował i Cracovia Szatałowa nie była w stanie biegac za kielczanami ale mi chodziło o przykład do dyskusji że nie mozna brać na trenera gościa o którym sie wie tylko że prowadził druzynę która dobrze grała trzeba wiedzieć jaka była jego rola w takim przedsięwzięciu...
Nie jestem zwolennikiem Stawowego i to absolutnie ale na dzień dzisiejszy żaden inny trener nie jest w stanie więcej wycisnąć ze Stebla Żytki Kosanovica i Marciniaka i innych,zrozumcie to, nie potrzebujemy teraz zmiany trenera tylko 3-4 zawodników,na Marciniaka nie da się patrzeć i żadnen trener nie nauczy go podawać i przyjmować piłki,chłopak od 6 roku życia gra w piłke i dalej ma umiejętności a klasowego zawodnika które nadrabia kondycją i zaangażowaniem.Jak zmieniac trenera to tylko w przerwie zimowej i nie na Ojrzyńskiego bo nie wiem cóż się tak na niego uparliście jak chłop na wyjazdach grac nie umiał a u siebie grali kratke a i zawodników miał lepszych w Koronie niż miałby dzisiaj w Krakowie bo wszyscy wiemy że Stano,Jovanović,Sobolewski,Lisowski czy Korzym by się sprzydali i pewnie pierwszy plac by u nas dostali.
Okazuje się, że można pobić rekord w kategorii "skrzydlate słowa", który - tak nam się wydawało - należy do naszego Stawowego (za gazetą wyborczą):
"Mimo że przegraliśmy 0:3, byliśmy zespołem lepszym - mówi Michał Probierz po meczu z (G)TSW"
To nie trener Wojciech Stawowy ma odejść, to politycy pokroju Tuska i Milera mają odejść.
A co ma jedno z drugim wspólnego? :D
NIC, tylko jedno słowo "ODEJŚĆ"
uuuuuuuuuuuu jaka cisza :)))))))))))))))))))))))
Od dwóch meczów nie widzę srikitaki, brawo, WS jednak zmienia zdanie:-).
BrAWo Wojtek!! Dwa mecze z dwoma "nielubianymi" zespołami bardzo dobre!
....na dzis ma kredyt zaufania - tylko ocene wystawimy mu po meczu z Pogonia !
Oczywiscie ze jest "sriki taka" tylko na wiekszym ryzyku i o to caly czas chodzi
Izbik- a dlaczego nie wystawisz mu oceny za mecz ze Slaskiem?
Jestem zdania ze oceny tak jak i kredyty wystawia sie po sezonie
Temat do zamknięcia. Chcieliście postęp w grze? Proszę bardzo.
Cierpliwość, dłuższa praca tego trenera, przemyślane wzmacnianie składu i będzie bardzo dobrze.
Napinaczu - dlatego ,ze pierwsze obiektywne podsumowanie powinno byc po 1/3 sezonu zasadniczego ,czyli po 10 kolejkach. W tedy mamy pierwsza odnosnie - gdzie sie kierujemy.
Do tej pory od paru lat to wychodzilo.
Jestem ZA !
Potrzeba nam kolejnego Platka !~Albo Majewskiego ! Albo Kafarskiego ! kurcze tylu ich bylo.
Poki co nasza zbieranina jakos gra i sobie jakos radzi.
Zmiana trenera da to samo co pare lat temu .G.....I placze i kolejne zwolnic tego a przyjac tamtego i kolejne g..... i znowu do II ligi.W sumie skoro sie ma tak glupich kibicow to moze i tam nasze meijsce.
Pozdrawiam serdecznie tych ktorzy jeszcze niedawno snuli plany przyjecia do pracy kafarskiego , platka i reszty tego barachla.
WOjtek wyciagnał klub z g.....i nalezy mu sie za to szacunek ! Wiec prxzestancie p... bo p... takie smuty ze sie chce rzygac.
a no wlasnie co tu taka cisza ;]
zostalo ciut zmienione w taktyce, widac fajny presing , i brak zabawy w polu karnym , wiecej dlugich pilek a takze czeste wykorzystywanie Nowaka prostopadlymi podaniami... coraz bardziej w ten uklad pasuje Saidi ktory zbiera fajne podania.
dzis mogl miec hatricka minimum , ale nie ma co narzekac
Brawo! dobrze ze ktos z calego srodowiska zachowal zimna glowe, bo dzis bysmy sie meczyli z Radolskimi czy Hajtami...
Izbik- gdzie to wychodzilo?
Bo nie za bardzo zrozumialem
Gosc jest znany na wylot. 99.9% tego forum wiem o tym chlopie wszystko, wiec w ktora strone idziemy jest oczywiste.
Pytanie jest tylko jedno.
Kiedy sie cos s.p.i.erdoli?
Ale ogladajac i sluchajac jego wypowiedzi i widzac relacje z generalem mam wrazenie ze ego odpuscilo i
najwazniejsze jest miec prace w jego przypadku.
Niestety zabawa w polu karnym była...;( zakończyła się rzutem rożnym!
Złe stałe fragmenty nie mówiąc o dramatycznych celownikach !!!
Mimo,że ciułamy pkty to nie zmieniam negatywnego stosunku do trenera.
Oczywiście, cieszę sie ze zdobyczy,bo to chyba normalne ;)
Jakoś nie podzielam waszego optymizmu. Wynik z wksem cieszy, jak najbardziej, jednak gra kłuje w oczy i jedynie szczęściu zawdzięczamy że pierwsza połowa nie skończyła się 3:0 dla śląska. Wtedy nastroje byłyby zgoła inne.
Brakowało pomysłu w grze do przodu a wrzutki z bocznych sektorów w nasze pole karne śmierdziały straconą bramką. Z jednej strony winowajcą jest krótka ławka, bo chociażby w obronie brak jest alternatyw(Jaroszyński pokazał że jeszcze musi sporo nad sobą pracować, przy lepszej formie Marciniaka przegrywa rywalizacje).
Z drugiej strony za dużo u nas gry do tyłu i rozgrywania w poprzek boiska w strefie obronnej. Pod większym pressingiem jest problem z wyprowadzaniem piłki i kończy się to panicznym wybiciem/stratą. Mecz w wks nie przypominał drugiej połówki z gts. Moim zdaniem taktyka Stawowego ma wiele minusów, które ze względu na naszą kadrę są jeszcze bardziej uwypuklone. Do tego kiepskie zarządzanie kadrowe. Pilarz teraz się pokazał, jednak wiele punktów już nam pogubił, Jaroszyński nie wypada najlepiej jednak przy słabszej dyspozycji Marciniaka jest jakąś alternatywą. Władek wchodzi poraz kolejny jednak nie daje jakości jakiej byśmy oczekiwali, natomiast wspomniany wcześniej Kita nie dostał szansy w 1 zespole.
Kwestie symaptycznego Marka-syna marnotrawnego-Wasiluka już nie poruszam. Obawiam się że podzieli los innego stopera który do nas zawitał w zeszłym sezonie.
Nzg. Przeczytałem z uwagą twój post i wydaje mi się, że coś ci się pomyliło.
3-0 było dla nas, a nie dla Śląska.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)