Największe ofermy w obronie Żytko i Struna. Nie ma co dobrali się. I ich uśmieszki udzielanie wywiadów, prawie jak Bekcham jeden z drugim. Zabierać się do ciężkiej pracy a nie jakoś to będzie, BO NIE BĘDZIE!!! Mamy teraz 2 tygodnie do następnego meczu trzeba to wykorzystać, a nie przespać jak przygotowania do rundy. Fart się skończył. Kibice jadą oglądać na stadion walkę i nie teatr pod tytułem CO ja tu robię. I tak grajkowie mają z nami łatwo, proponował bym takie małe spotkanie z nimi i zmotywowanie ich do PRACY.
-
-
Cracovia - Dolcan Ząbki 0 : 2
Poter czytam cie od lat ale , jestem w szoku że teraz brakło ci odwagi
tego sie nie da ogladac na trzezwo..
Nie wiem o co wam chodzi, było fajnie :), pogadałem z kumplem, bramki były? były :)
Co się chłopaki będą pchać do OE, jeszcze im każą szybciej biegać, bramki strzelać, strzały bronić, jakąś taktykę realizować, a co źle im teraz?
BRAWO!!!! Oby tak dalej dziewczynki!!
Czy wreszcie ktoś pojmnie:
W hokeju mamy sukcesy bo gość w czapce z pyty boa sie nie zna i ufa p. Rochackowi. W piłkę się wpier#$%@ją tabisz z procesorem (vide wywalenie p. Pasiecznego, który ma lepsze kontakty i miał listę piłkarzy, którą ww olali ciepłym moczem) i efekty mamy.
Proste...
Dlatego sukces w hokeju jest od 10 lat a w pilce posucha odkąd odszedł Pan Misior!
Zgoda ,tylko z tym Pasiecznym to przesadzasz bo nie miał zadnych poważnych kontaktów.
Co mowil Edgar kibicom na B?
squier strat Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> spokojnie, jesli wierzyć Filipiakowi to i w
> przyszłym drugoligowym sezonie
E no, może jednak nie spadniemy...
> będziemy się
> męczyć ze Stawowym.
Piotrek, mam znikomą wiedzę, ale popytaj Siemiona jak było z kontaktami i jaką zrobił Pasieczny listę którą WS zaakceptował, a tabisz i prof wywalił do kosza ...
Przegralismy dzis, przegralismy tydzien temu, ale awansujemy :)
Mecz byl lepszy niz ze Stomilem ale widac slabosci rundy wiosennej. Stawowy ma duzo pracy jesli nie chce zgolic wąsów :)
Mam pytanie, kto tak widowiskowo przestrzelił z 3 metrów od bramki w końcówce meczu po dużym zamieszaniu w polu karnym dolcanu?
Hropek Napisał(a):
> Mam pytanie, kto tak widowiskowo przestrzelił z 3
> metrów od bramki w końcówce meczu po dużym
> zamieszaniu w polu karnym dolcanu?
chyba Kosanovic
Owszem, Kosanovic. Nawet klął pod nosem później.
ROZPIERDUCHA. Ha Ha aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nie jestem zwolennikiem zmian trenerskich, co wiecej cieszyłem sie jak wracał Stawowy...... Cóż myliłem sie. Minęlo juz troche czasu, a mam wrażenie ,że zrobilismy kolejny krok w tył. Mając takie zaplecze i grając w tak słabiutkiej lidze, grzechem cięzkim jest nie awansowac. Czy nam sie to uda czy nie, nie zmienie juz swojego zdania - w obecnej druzynie graja same pizdy. Nie musicie wygrywac bo jestescie słabi, ale przynajmniej nauczcie sie udawac , ze wam zalezy. Jestescie tak beznadziejni, ze stac was nawet na to, zeby nie wygrac z ŁKSem choc oni i tak daja walkowera.
więcej czochrania, więcej spotów, więcej wywiadów tak mądrych jak [url=http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/damian_dabrowski_zastanawiajace_i_bolesne_porazki](ten na OFI)[/url]
do tej pory trochę broniłem kopaczy, ale widzę, że wuefista dobrał sobie ludzi ulepionych z tej samej gliny
ręce (i nogi) opadają :? :(
Camron Napisał(a):
> Przegralismy dzis, przegralismy tydzien temu, ale
> awansujemy :)
> Mecz byl lepszy niz ze Stomilem ale widac slabosci
> rundy wiosennej. Stawowy ma duzo pracy jesli nie
> chce zgolic wąsów :)
Jasne! Niech awansuja! I jeszcze fete im zrobmy!
Pozniej 3x wypoczynek w jakims kurorcie i gra w dziada z dupe czkami w bikini.
I na koniec (juz po powrocie), wpier dol po 5-taku do przerwy od leglej i Lecha oraz ogromny postep, czyli tylko 3-ka od Podbeskidzia...
Bajecznie:)
suram Napisał(a):
> więcej czochrania, więcej spotów, więcej
> wywiadów tak mądrych jak (ten na OFI)
>
> do tej pory trochę broniłem kopaczy, ale widzę,
> że wuefista dobrał sobie ludzi ulepionych z tej
> samej gliny
>
> ręce (i nogi) opadają :? :(
Pan piłkarz Dąbrowski i reszta panów piłkarzy niech nie pierdzielą o złych reakcjach publiczności bo ta sama publika nagradzała brawami i lokomotywą hokeistów po KAŻDYM przegranym meczu. Powinno solar-żelom dać to do myślenia.
Żądam przywrócenia wątku o (bez)honorze pana od wf-u ! :-)
Dlaczego k.urwa nikt nie podał zawodnikowi po drugiej stronie boiska który stał sobie sam i czekał na podanie chyba z piętnaście razy.Przecież to aż w oczy raziło:)
to zaczyna wygladac jakby grali przeciwko Stawowemu ... jak taka &$%&%$# jedna z druga ktora trenuje 5 dni w tygodniu nie umie podac pilki ... czy strzelic w swiatlo bramki z 2 m ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)