Zespół Dolcanu jawił się dziś jako zespół dobrze poukładany, Pasy bez pomysłu bez PO RAZ KOLEJNY ODROBIONEGO ZADANIA, bałagan, chaos brak pomysłu efekt dramat. Szarpane akcje, trenerze kibice w wiśle mają taką tiki-takę piłka nożna to naprawdę prosta gra szkoda że tak słabą gracie w tej prostą gre że olewacie kibiców i prezesa co wam dwa zagraniczne obozy w zimie funduje, trenerze może zrzuta na trzeci?
-
-
Cracovia - Dolcan Ząbki 0 : 2
izbik Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Cala (prawie) liga przygotowywala sie w Polsce na
> mrozie i sniegu a nasi 2 obozy zagraniczne - choc
> to chyba byly wczasy . Krzywde klub zrobil
> druzynie - tam mieli inne warunki pogodowe -
> dlatego zle pewnie graja, bo nieprzyzwyczajeni do
> klimatu.
> Jak staram byc sie "obojetny" wzgledem pana Wojtka
> - to musze stwierdzic ,ze coraz wiekszego nerwa
> mam..
Przecież wiemy dlaczego tak grają....wiadomo to od 5 meczy...odpowiedz jest prosta!
BRAK TRZECIEGO OBOZU W TURCJI!!!! ;)
żenujący mecz i kopacze!!!!!!!!!!!
Wojtek albo nie masz posłuchu albo trza zmiany twojego etatu!!!!!!!!!
Zero pomysłu na grę. Liczą chyba tylko na farta. Nie ma kto rozegrać, dokładnie podać. Co się z nimi stało?
Jaka dymisja ?? Kazdy normalny trener po takim meczu, ucieklby do szatni tunelem jeszcze przed zakonczeniem meczu..A tutaj co ? Wszedl jeszcze na murawe, poklepac pilkarzy :)) Ciekawe co rzeknie na konferencji ??? :))
Rzadko tak wkirwiony że stadionu wychodzę. Napisze krótko: wojciech stawowy najgorszy trener ligowy. Ta banda patalachow nie ma pojęcia co ma grac.
A jak po meczu z katowicami wieszczylrm chujnie to mnie od ślepego nazywali
Na pewno taktyka WSa i przygotowanie to jedna sprawa, ale druga - czy może przypadkiem gra jaka była jesienią to nie był max tych piłkarzy? Może po prostu na więcej ich nie stać?
To niech kurwa grają na ten maks, bo nie grają nawet połowy z jesieni.
Zibiland Napisał(a):
> izbik Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Cala (prawie) liga przygotowywala sie w Polsce
> na
> > mrozie i sniegu a nasi 2 obozy zagraniczne -
> choc
> > to chyba byly wczasy . Krzywde klub zrobil
> > druzynie - tam mieli inne warunki pogodowe -
> > dlatego zle pewnie graja, bo nieprzyzwyczajeni
> do
> > klimatu.
> > Jak staram byc sie "obojetny" wzgledem pana
> Wojtka
> > - to musze stwierdzic ,ze coraz wiekszego nerwa
> > mam..
> Przecież wiemy dlaczego tak grają....wiadomo to
> od 5 meczy...odpowiedz jest prosta!
> BRAK TRZECIEGO OBOZU W TURCJI!!!! ;)
Lepsza byłaby Teneryfa albo Kanary.
Nzg Napisał(a):
> Zibiland Napisał(a):
> -----
> > izbik Napisał(a):
> >
>
> > -----
> > > Cala (prawie) liga przygotowywala sie w
> Polsce
> > na
> > > mrozie i sniegu a nasi 2 obozy zagraniczne -
> > choc
> > > to chyba byly wczasy . Krzywde klub zrobil
> > > druzynie - tam mieli inne warunki pogodowe -
> > > dlatego zle pewnie graja, bo
> nieprzyzwyczajeni
> > do
> > > klimatu.
> > > Jak staram byc sie "obojetny" wzgledem pana
> > Wojtka
> > > - to musze stwierdzic ,ze coraz wiekszego
> nerwa
> > > mam..
> > Przecież wiemy dlaczego tak grają....wiadomo
> to
> > od 5 meczy...odpowiedz jest prosta!
> > BRAK TRZECIEGO OBOZU W TURCJI!!!! ;)
>
>
> Lepsza byłaby Teneryfa albo Kanary.
Jak szaleć to szaleć: AZORY.....boisko Jadwigi i git!
Miał być piękny rewanż za Stomil,było takie samo gówno..I pomyśleć,że ja,głupi,uwierzyłem w te obietnice...moja stara miała rację,zostań,pooglądamy X-factora...
....to juz jest koniec nie ma juz nic,
jestesmy wolni mozemy isc,
to juz jest koniec mozemy isc
jestesmy wolni bo nie ma juz nic...
:( tylko mi to przychodzi do glowy - a chce byc wciaz kulturalny.
PATAŁACHY!!!!!
Bruno Napisał(a):
> Miał być piękny rewanż za Stomil,było takie
> samo gówno..I pomyśleć,że
> ja,głupi,uwierzyłem w te obietnice...moja stara
> miała rację,zostań,pooglądamy X-factora...
a kiedy to się chodziło na Cracovię dla futbolu?
futbol był po drugiej stronie, Bruno, żeby buca z Koszalina przedkładać nad Cracovię :(
3 przyczyny dla ktorych Stawowy zaraz wyleci a Cracovia nie wejdzie do ekstraklasy :
1) Stawowy nie rotuje skladem - skoro widzi ze nie idzie, trzeba cos zmienic chocby mlody Kapusta w srodku.
2) Nie nauczyl pilkarzy ze trzeba sie wystawiac, byc pod gra, w ciaglym ruchu - nasi stoja kryci i im to na reke bo przeciez dzieki temu nie dostana pilki
3) Slawek Szeliga na rozegraniu - buahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhaha
ps.1 Pierwszy raz w zyciu wyszedlem z meczu Pasow w 70 min
ps. 2 Dolcan calkiem fajna gra
ps.3 Dolcan fajne koszulki, takie mial BVB za czasow Rosickiego i Kollera :D
.
KamilloLce Napisał(a):
> Na pewno taktyka WSa i przygotowanie to jedna
> sprawa, ale druga - czy może przypadkiem gra jaka
> była jesienią to nie był max tych piłkarzy?
> Może po prostu na więcej ich nie stać?
Na jesieni był taki max, ze wpadały fuksiarskie strzały w 90tych minutach.. Limit tego fuksa był wyczerpany już wtedy..
Jakimś cudem udało się coś wygrać w tej rundzie, ale ileż razy piłka będzie się odbijać od Kikuta (jak w meczu z Lechem)??? Najgroźniejsza nasz sytuacja w dzisiejszym meczu to (ło matko) strzał z 35ciu metrów ! ! !
Normalnie zal na to patrzeć.. Zero klarownych sytuacji i strzałów z pola karnego... Zero gry.. Kopanina w środku pola, byle do najbliższego zawodnika..
Stawowy WON
Won...
MITSUBISHI_WRC Napisał(a):
> Gol na 0:2
> https://www.youtube.com/watch?v=fy4ODIU5zZY
>
> Co do meczu, to jednym słowem żenada w wykonaniu
> Naszych kopaczy......
przecież to wygląda jak mecz Cracovia - Dortmund i nie chodzi mi tylko o stroje grajków z Ząbek.
oni byli lepsi o lata swietlne :P
W spotkaniu "kopiacych sie po czolach" z "deptajacymi sobie po palcach" dlugo u3mywal sie wynik bezbramkowy.
Wreszcie "deptajacy sobie po palcach" osmieleni niemrawa gra "kopiacych sie po czolach" zaatakowali i zdobyli dwie marne bramki dajace im zwyciestwo.
"Kopiacy sie po czolach", prowadzeni przez nietracacego humoru nauczyciela WFu, okazali sie po raz drugi z rzedu frajerami i udowodnili, ze wczesniejsze dramaty w ich wykonaniu nie byly wcale dzielem przypadku, a jedynie pelnym obrazem ich kompletnego braku umiejetnosci i checi do walki.
Obecna na meczu druzyna hokejowych Mistrzow Polski zastanawiala sie, jak mozna wydawac taka kase na trawiastych patalachow i czy grajac dwiema piatkami i Radzikiem w bramce, bylaby rowniez w stanie spuscic srogie manto pilkarzynkom... Oczywiscie odpowiedzi na to pytanie nie poznamy nigdy, bo takie ewentualne starcie byloby zbyt ryzykowne dla zelowo-solaryjnych pajacow...
Tyle zartem, a serio to proponuje zapomniec o marzeniach o powrocie do ekstraklasy i zastanowic sie, jak zapewnic pilkarzynkom bezpieczne pozostanie w 1-szej lidze...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)