Rozwalił mnie dzisiaj wywiad ze Stawowym , który pieprzy coś o mikrocyklu tygodniowym i słabszej frmie ze Stomilem. Czy ten gość widział wcześniejsze trzy mecze w tej rundzie? Idę spać...
-
-
Cracovia - Dolcan Ząbki 0 : 2
Ja jak zawsze zedre gardlo. Czy to cos pomoze - watpie. Po chlodnych analizach nalezy do naszej gry podchodzic z wielkim spokojem :)
Ja jak zawsze będę szczekał. Tylko przypomnijcie mi z kim grają, bo przez tę miażdżycę zapomniałem.
to będzie mecz Boliząbek kontra Ząbki
latwe 3-0 dla nas po wreszcie dobrym meczu i od tej kolejki smialy marsz do ekstraklasy!
ogolnie hehehe, do calej strony wpisow :)
Wygramy 1:0 po ciężkich bojach w których o dziwo stworzymy kilka(w końcu!)sytuacji.Niemniej Dolcan też swoje okazje będzie miał.Teraz uwaga...zwycięską bramkę zdobędzie "el napadzioro" Michał "Ząbek"Zieliński...po brawurowym strzale z pięciu metrów do pustej bramki.
ronnie79 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wygramy 1:0 po ciężkich bojach w których o
> dziwo stworzymy kilka(w końcu!)sytuacji.Niemniej
> Dolcan też swoje okazje będzie miał.Teraz
> uwaga...zwycięską bramkę zdobędzie "el
> napadzioro" Michał "Ząbek"Zieliński...po
> brawurowym strzale z pięciu metrów do pustej
> bramki.
z pięciu? za daleko... może nie trafić. Może z 0,5 metra?
ale nie śmiejmy się z "El Ząbka". Kiedyś tak wszyscy śmialiśmy się z El Miracle Vitcovski - a on nam pokazał - hattrika. Jednorazowo wprawdzie, ale pokazał.
Może Michał też będzie miał Dzień Ząbka (wróć, Dzień Konia?)
Cracovia - Dolcan Ząbki, godz. 19:30, sędzia: [b]Dawid Bukowczan (Żywiec)[/b]. Sedziował nam porazke w Grudziądzu.
za: 90minut
EDIT: Dodam jeszcze, że dał nam 5 żółtych i karnego przeciw, przy 2 żółtkach Olimpii.
Guardiola z Sieprawia nie takie trudności pokonywał , chociaż ze śniegiem nie dał rady.
Ja osobiscie jestem bardzo ciekaw tej konfrontacji :) Oby wygrali na luzie i gladkie min,3-0 ...Inaczej ... :)
wie ktos czy bedzie transmisja meczu na stronie orange sport? byly w tej rundzie w ogole jakies?
szczerze mowiac zgubilem ten watek, w rundzie jesiennej byl temat.
W tej rundzie o ile dobrze pamiętam była jedna. Jakaś transmisja pewnie będzie, pytanie tylko czy na stronie czy w tv.
informacja z OFI
[b]Piętnaście minut przed pierwszym gwizdkiem spotkania Cracovia - Dolcan Ząbki, o godzinie 19:15, na murawie stadionu pojawi się reprezentacja hokejowej drużyny "Pasów", która nie tak dawno została aktualnym Mistrzem Polski![/b]
HEJ HEJA HEJA
Nzg Napisał(a):
> W tej rundzie o ile dobrze pamiętam była jedna.
> Jakaś transmisja pewnie będzie, pytanie tylko
> czy na stronie czy w tv.
Arka,katowicami i olsztynem w tv bylo
Diabel Napisał(a):
> wie ktos czy bedzie transmisja meczu na stronie
> orange sport? byly w tej rundzie w ogole jakies?
> szczerze mowiac zgubilem ten watek, w rundzie
> jesiennej byl temat.
Wszystkie mecze Cracovii są dostępne na stronie orange sport.
Nzg
zobacz [url=http://www.orange.pl/kid,4000003347,id,4003091183,title,Cracovia-Dolcan-Zabki-na-zywo-na-orangepl,article.html]tutaj[/url]
Przed meczem będą dostepne koszulki Tarnovii https://www.facebook.com/photo.php?fbid=120410488148104&set=a.120410891481397.1073741831.100005374600561&type=1&theater oraz vlepki https://www.facebook.com/photo.php?fbid=108447419344411&set=a.108350906020729.1073741829.100005374600561&type=1&theater... chętnych proszę na priv...przyjmuje zapisy na zgodowe koszulki https://www.facebook.com/photo.php?fbid=120593861463100&set=a.120410891481397.1073741831.100005374600561&type=1&theater pozdrAWiam!
Tradycyjnie na meczu będziemy obecni...Tarnovia zawsze z Braćmi... co do meczu....mam nadzieję że chociaż 50% składu Cracovii będzie miało 50% ambicji i zaangażowania GANGU RUDOLFA....Panowie kopacze...CRACOVIA ! TEN KLUB WYMAGA 150% AMBICJI I 200% WALKI !!!! Pokażcie że jesteście godni nosić PASIASTE KOSZULKI! HOKEIŚCI POKAZALI CO MOŻNA JAK SIĘ CHCE I KOCHA...
Zdecydowanie trzeba przebudowac obrone
...........................................Pilarz
Marciniak .........Kosanovic.......Lacic...........Puzigaca
W kadrze nie ma wogole prawego obroncy. Tak naprawa mamy tam tylko "pozoranta" Strune, ktory chyba wogle nie jest obronca, bo najlepsze wystepy mial u nas grajac jako pomocnik.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)