Czy można śpiewać "Ye bać PZPN?
czy też jesteśmy po stronie Tuska i Wielce Szanownego Pana Prezesa Zbigniewa "Zibi" Bońka Zbawcy Polskiej piłki?
czy dalej tak jak "jakubek.t" liżemy tylną część ciała frajerowi z Żydzewa?
Proszę o odpowiedź bo chciałem na następnym meczu móc zaintonować stosowaną pieśń.
Najpierw oczywiście: wtsk, później lgks i w końcu moja ulubiona pzpn,pzpn ye ba ć, yeba aać frajera b.
-
-
Czy można śpiewać "Yebać PZPN?
Można :) 10 tysięcy taki przywilej kosztuje.
Chociaż cena może być uwarunkowana od rozgłosu w mediach ;)
Mozna, najlepiej w trakcie kolejnej minuty ciszy.
Dotychczas tego typu wpisy pojawiały się około drugiej w nocy, teraz już o dziesiątej.
Cóż, najwyraźniej stara i bachor mocno dają się we znaki naszemu stukilogramowemu koledze. ;)
Aston1906 ale czy mam Twoje pozwolenie?
Czy też mam pokornie zapisać się do Klubu Kibica PZPR?
Czyli za "lechia gdańsk ... szajs" - zapłacę 7500 zł ! nie użyłem wyrazu na "k" :)
To jest jak jakiś chory pseudo liberalny system że mam "czuć tak jak mi powie władza"?
A ja się pytam kolegów z redakcji terazpasy ? zadowoleni jesteście ?
A najlepsze jest to że jakubek "zarobił" na gks Katowice 12000 pln a musi teraz wydać 10000 pln.
Jakub jesteś MASTER FUCK ekonomii.
No dobrze ale dalej nie wiem czy mogę ?
np. Lechia Gdańsk-Volksdeutsche!
Masz moje pozwolenie na wszystko, tymczasem dokończ rudą, połóż przy łóżku Alka-Setzer i idź grzecznie lulu
Aston1906 chciałem Ci serdecznie podziękować.
Zatem teraz idź do paciorka, trzymaj rączki przy sobie , bo jeszcze wypuścisz trochę dzieci jak za bardzo będziesz się męczył.
Ale to co napisałem i tak życzę Ci zastanowienie....
Czym dla Ciebie jest "WIELKA NOC"?
O w chu... watek w calosci nominujemy do wymiany zdan roku:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)