Witam wszystkich :)
Mam na imię Ola. Startuję w plebiscycie "Miss Małopolski Zima 2013". Jak każda kandydatka chciałabym zająć 1 miejsce, ale potrzebuję do tego Waszej pomocy Kibice mojej ukochanej drużyny ! :) Codziennie możecie oddawać po 5 głosów aż do 25.03. Liczę na Waszą pomoc...zwróćcie uwagę na moje nazwisko! ;) Poniżej wklejam link do strony z konkursem. Bardzo proszę o pomoc Kochani Kibice! Z góry dziękuję !
http://krakow.naszemiasto.pl/plebiscyt/karta/49,aleksandra-kaluza-17-lat-wieliczka,2545,id,t,kid.html
-
-
Miss - głosujcie na Pasiaczkę ;)
hop...głosy oddane...nazwisko zobowiązuje
zacna ta Pasiaczka...poszło i powodzenia.
Poszło
Poszło :)
Poszło :)
poszło :D
urocza koleżanko, głos oddałem.
czy bywasz na meczach, jesteś spokrewniona z Józefem Kałużą czy ktoś Ci sprytnie podpowiedział jak wykorzystać swoje nazwisko?
Mama nadzieję, że Cię zobaczymy na Siedleckiego jutro, w środę i na kolejnych meczach hokejowego Play-Off ! :)
na pewno to Cracovia jest Twoja ukochaną drużyną ??? bo kolegów to masz z gts - co można sprawdzić w pewnym miejscu....
no własnie, z kibicami trzeba uczciwie bo to ludzie lojalni ale też bezwzględni wobec fałszu, i nagle z faworytki równie szybko możesz stać się autsajderką tej ligi, jak w życiu...
jesteś piękną kobietą ale niech równie piękne pozostaną Twoje intencje i ideały Olu...
Ależ Panowie nie ma się co wrogo nastawiać do ludzi po tym jakie poglądy mają ich znajomi, nieprawdaż? ;) Nikt tu nie jest nieuczciwy, wszystko jest tak jak być powinno od A do Z.., ale rozumiem Wasze podejrzenia ;) Aczkolwiek nie napisałam tutaj owego postu tylko dlatego, abyście nabijali mi punkty i z głowy. Moja rodzina odkąd pamiętam związana jest z Cracovią i nic na to nie poradzę, że ktoś z moich znajomych ma na to inny pogląd niż ja ;) Trochę zaufania Moi Drodzy!
PS. Oczywiście z całego serca dziękuję tym, którzy na mnie zagłosowali :) Liczę na Was mimo wszelakich podejrzeń...
o znajomi juz zablokowani :) szybko :) mi tam inna wpadła w oko akurat jeśli mam być szczery
Każdy ma swój gust ;)
Ale Santo to niestety bezguście.:)
Swego czasu powstał pewien kawałek nagrany przez Lady Pank i chyba tego trzymać się należy - widać to chociażby na tym przykładzie a dwulicowych ludzi nie toleruję.
Jeśli o mnie chodzi to głosu nie oddałem z trzech prostych powodów: staż równy zero, konkurs o kant dupy rozbić, nie należe do tych, ktorym się klapki na oczach włączają...
Btw, polecam oglądnać sobie film pt. Romper Stomper, przewija się tam motyw ślepej miłości a zobaczyć można do czego ona prowadzi...
poszło
Poszło.Swoją drogą to strasznie teraz młodzież rośnie... ;)
no i poszlo z 4 na 3 ;p
też poszło. teraz to pozostaje Ci tylko odwdzięczyć się obecnością w sobotę na stadionie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)