W temacie "Przyrowski czy Perdijić ?" większość kibiców wolała Perdijicia. Niech więc nie zawiedzie naszych oczekiwań, czego z tego miejsca mu życzę :)
-
-
Matko Perdijić- WITAMY!!!
Wiadomo z jakim numerem będzie grał i czy można spodziewać się powitalnej konferencji ? :)
O Matko !
Obyś nie wpadł do kategorii "bałkański szrot"...
Razem z Bojlevicem i Strausem? :)
146 dni później
Zdecydowanie postawiłbym na niego w niedzielnym meczu przeciwko Lechowi. Wszystkie górne piłki są jego (jego postura w bramce , już budzi strach przed napastnikami), gra na przedpolu praktycznie bez zarzutu.
szuwarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zdecydowanie postawiłbym na niego w niedzielnym
> meczu przeciwko Lechowi. Wszystkie górne piłki
> są jego (jego postura w bramce , już budzi
> strach przed napastnikami), gra na przedpolu
> praktycznie bez zarzutu.
Amen
Panowie, nie łudźmy się - i tak zagra Pilarz..
SnajpeR Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Panowie, nie łudźmy się - i tak zagra Pilarz..
Zapewne.
5 dni później
Czy WąS przejrzy kiedyś na oczy?Matko powinien zluzować Krzyśka.
Jakby dać mu szanse, nagle by się okazało, że nasza obrona może grać dobrze w każdym meczu (Matko dużo krzyczy, ustawia i może w E-sie da to różnice)
No i czasem może bramkę z głowy strzelić. Chyba, że Kuś zablokuje :P
Z Ruchem Tylko Matko w bramce ! Krzysiek na ławke
Czas na Matko Perdijića, , Pilarz w antyjedenastce kolejki.
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/374337/antyjedenastka-2-kolejki-t-mobile-ekstraklasy-kto-zagral-najgorzej
Antysiedemnastce - Kotor był "lepszy". Ale myślisz że to wpłynie na decyzję trenera?
Delikatnie mówiąc adresatem Twojego pytania nie powinien być KTOŚ INNY ?
To było pytanie retoryczne, więc nie musisz na nie odpowiadać, bo już wiem, że to nie wpłynie :D
Matko do bramki!
20 dni później
Myślę że pora na Matko wkoncu, wydaje mi się że Pilarz za spokojny jest w tej bramce i jednak czasem trzeba krzyknąć , a w szczególnośći na naszą obrone. Pozatym Krzysiek ostatnio ma mieszane interwencje ... Myślę że czas na Matko!
Widzę że wierzysz w cuda :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)