Dziękujemy!Pasy Pany!MISTRZ!
-
-
(GLOS) PLAY - OFF 2013 (temat zbiorczy) - Gramy o złoto! (GLOS) | Daniel Laszkiewicz prosi o fanatyczny doping!
Wielki Piatek ! Mistrz Mistrz Cracovia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HEJ HEJA HEJA CRACOVIA MISTRzEM HOKEJA ! :):)
To, co zrobił Rudolf Gang w play offach jest trudne do opisania,
po prostu brakuje słów, żeby wyrazić emocje, uczucia, dumę i szczęście,
chciałoby się napisać tak wiele o karnych z Katowicami, wojnie z Sanokiem, czy huśtawce nastrojów z Jastrzębiem,
ale ja nie potrafię,
dlatego napiszę tylko:
BARDZO WAM DZIĘKUJĘ !
Brawo Brawo! Brawo!
Puchar jest nasz!
HEJ HEJA HEJA - CRACOVIA MISTRZEM HOKEJA!!!
Ja wróciłem z Jastoru 15 minut temu, zatem na hokeistów trzeba będzie poczekać. Z trybun nerwówa straszliwa do 4 bramki dla nas. Szkoda, że na Siedleckiego ławki drużyn nie są po stronie trybun, wtedy najlepiej widać wysiłek, emocje, nerwy, smutek , radość !! :)
A prowadząca "pani Ruda" niczego sobie - "Ruda wraca z nami" ;)
napinacz- Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wszyscy pod hale!!!!!!
> Ja, Kruszyna, Izbik, Robert BP i cała reszta
> emigrantów będziemy Was wspierać duchowo
> ...........w pizdu ale chciałbym teraz tam
> być!!!!
DOKLADNIEE!
Sledze wszystkie informacje na biezaco - choc jestem daleko z kolegami.
Zal ,zal -jak cholera ,ze nie ma nas w Krakowie:(
Pucharu nie odpuscimy - bedziemy z WAMI !
i całe szczęście że nie zostałem prorokiem mogę robić za błazna ale najważniejsze że Cracovia ma 10 tytuł MISTRZA POLSKI !!!!!!!!!!!!!
Alleluja Cracovia !
Hej, heja, heja Cracovia mistrzem hokeja !!!!!!!!!!
Gratulacje dla wszystkich zawodników w tym dla Leszka Laszkiewicza !
Gratulacje dla Trenera Rudolfa i tych którzy go ściągnęli parę lat temu do Klubu !
Gratulacje dla Profesora za wszystko co robi z hokejem, a jak widać ma wszystko pochytane !
Gratulacje dla wszystkich kibiców którzy wierzyli do końca i taką nagrodę dostali, jesteście wielcy !
CRACOVIA PANY !
PS 1 ja nie rozsiewam teorii spiskowych,tylko krytycznie potrafię oceniać grę, w tym Leszka, wtedy kiedy gra pytę, potrafię go krytykować, wtedy gdy gra świetnie potrafię to docenić, a w środę grał pytę dlatego musiałem go w...ć, - ja sobie nie przypisuję zasług w tym że LL dzisiaj
strzelił 3 bramki, ale są 2 osoby co twierdzą że Leszek był pod taką presją że musiał doprowadzić do tego aby mnie tutaj ...ośmieszyć,
BRAWO LL takiej skuteczności życzę ci zawsze, (potrafię skrytykować Leszka też gdy głupio gada)
PS 2 dla pamiętliwych uczestników forum w ubiegłorocznych play offach skrytykowałem Leszka po meczu pólfinałowym pierwszym w Krakowie z Unią, w następnym też strzelił kilka bramek - to taka ciekawostka i taki przypadek,
ale to wszystko teraz mało ważne, ważne że złoto jest nasze !
własnie wrocilem na kwadrat ...a na lokalnej gw i na ogolnopolskiej stronie anie wzmianki o mistrzowstwie....sa natomiast teksty jak to gts zwalnia sprzataczki .....pierdolcie sie opryszki i inne kmioty z tego szmatlawca....
P.S. czy kolo gospodyn wiejskich z Suprasla ( z calym szacunkiem ) odnotowalo brak minuty ciszy na meczu z Gks Katowice?
Opryszek ...odpowieddz!!!!!
Cięzko się ogarnoć po takim wieczorze, na refleksje przyjdzie czas. Teraz jest czas radości dziesiąte złoto piąte które większość z Nas pamięta. Rudolf jest wielki,dzięki. Jak dla mnie na gorąco to mimo iż jest to piąty tytuł (który pamiętam)to cieszy chyba najbardziej ( zważywszy na prognozy ) i już całą historie finału. No i unikniecie tej bezprecedensowej sytuacji z 3-0 na 3-4. Dzięki Panowie HEJ HEJ CRACOVIA!
Prawie 6 rano,a ja dalej nie mogę się otrząsnąć po meczu,po przywitaniu, po imprezie.Ciężki rezpierdol!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
WYGRALIŚMYYYYYYYYYYYYYY!!!
Co tu można napisać? Wielkie brawa i ogromne dziękuję, dla wszystkich zawodników, dla całego sztabu, i oczywiście dla trenera!!! Trzeba tu także dodać profesora Filipiaka bez którego tego złota i tak wspaniałej serii medalowej by nie było. Muszę przyznać że nie wierzyłem w medal przed sezonem, przed play-offami nie spodziewałem się niczego więcej jak brąz, a przed wczorajszym meczem nie sądziłem że jestesmy w stanie go wygrać. Ale kocham się tak mylić ;) Wczoraj cudowny wieczór, dla takich wieczorów warto żyć :) Oby w przyszłym sezonie zespół został wzmocniony i znowu była walka i emocje. Jeszcze raz DZIĘKUJĘ!
Hej, Heja, Heja CRACOVIA MISTRZEM HOKEJA!!! :)
Gratulacje również dla zespołu Jastrzębia i ich kibiców, naprawdę ten finał był bardzo dobry i atmosfera w obu halach świetna.
7 rano, a ja wracam z Mistrzowskiej Fety! :D
Na podsumowanie przyjdzie czas. Na tą chwilę krótkie: dziękuję i dobranoc! ;)
[b][/b]Wielkie Brawa i Podziękowania za ten tytuł!
Mamy mistrza i mamy Puchar Kontynentalny![b]
agent44 Napisał(a):
> 7 rano, a ja wracam z Mistrzowskiej Fety! :D
>
> Na podsumowanie przyjdzie czas. Na tą chwilę
> krótkie: dziękuję i dobranoc! ;)
Bo Ty pijak jestes:)
Gratulacje
jestem bardziej zdemolowany niż Vitek po łomocie od Valczaka
jeszcze raz wielkie graty
Właśnie leci na tvp sport powtórka meczu, słuchanie Matczaka to duża kara dla oglądająch mecz.
Też sobie oglądam. 54 min. 2-3. Ale nerwówa. Niechżesz to się już skończy!!!
Islander Napisał(a):
> Też sobie oglądam. 54 min. 2-3. Ale nerwówa.
> Niechżesz to się już skończy!!!
Nie denerwuj się będzie dobrze! :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)