Coś pięknego, myślałem że mi pikawa zaraz wyskoczy. W 3 tercji czas to chyba w zwolnionym tempie jakimś leciał, ale się udało :)
WIELKIE GRATULACJE!!!!!
-
-
(GLOS) PLAY - OFF 2013 (temat zbiorczy) - Gramy o złoto! (GLOS) | Daniel Laszkiewicz prosi o fanatyczny doping!
Ciekawe za ile dni na h*j.necie poinformują, że Cracovia zdobyła Mistrzostwo. :)
jest jest jest!
Co tu dużo gadać... to jednak JEST prawdziwy RUDOLF GANG ...a ten tytuł mistrzowski ma szczególny smak !
docent Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Co z Leszkiem było, wie tylko on sam. Rozwijanie
> tematu o teoriach spiskowych wydaje mi się mało
> smaczne. Ja nie mam problemu z powiedzeniem słowa
> "przepraszam".
ja również. Przeprosiłem [b]już na stronie 108[/b] tego wątku. Ale jeśli niektórzy zaślepieni szczęściem tego nie zauważyli, to powtórnie
[b]przepraszam Pana Leszka Laszkiewicza za niecne posądzenia[/b]
PAS-i ?
Ciekawe co Rudek mówił do Hałasika ?? :D
Mega sukces,dziękuje drużynie za niesamowity prezęt świąteczny,trzecie miejsce przed sezonem brałem w ciemno.Niesamowita sprawa,WIELKA DRUŻYNA,WIELKI TRENER BEZ KTÓREGO TEGO SUKCESU BY NIE BYŁO,dziękuje też Panu Filipiakowi.HEJ HEJA HEJA CRACOVIVIA MISTRZEM HOKEJA....
RUDOLF GANG!!!!
To co zrobili to jest MISTRZOSTWO ŚWIATA!!!!!!
Niesamowity szacunek:)
Dziękuje za fantastyczne rozpoczęcie Świąt:)
Podziękowania dla całej drużyny!!!
Szczególnie dla PANA LESZKA;)
Gratulacje z Wlkp.
Pewnie coś w tym stylu: "wprawdzie nasi kibice śpiewali j...ć pzhl, ale to nie było nic osobistego":)
A swoją drogą: dzisiaj nie mógłbym złego słowa powiedzieć o sędziowaniu. Nie do wiary, chciałoby się rzec.
Suram, Docent, Klekot i inni - wybaczam :-) Jest czas radości, czas świąt, czas Mistrzostwa. Co było nie ważne - liczy się tylko nasza Cracovia!
Napisalem, kilka postow wczesniej, ze padam na kolana..Ogladajac to co sie dzieje..i dalej nie moge powstac !! Jestescie zajebisci i jedyni w swoim rodzaju..bRAVO Trener !!Nie ogarniam:) Jedno jest pewne, ze wykonaliscie zajebisty kawal roboty wspolnie,bylisnie pod kreska...a zdobyliscie Mistrza :) Hej Pasy goll:)
[url=http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/tytul_jest_nasz_mamy_zloto_mamy_mistrza][żeby Rudi sobie tylko czegoś nie odmroził - patrz zdjęcie][/url]
Jezu co za final. Co za play off!!! Ufff nie dostalem zawalu :) W praktycznie kazdym meczu sytuacja zmieniala sie jak w klaejdoskopie na jedna albo druga strone. Jak wychodzilem z lodowiska w srode, to majac w perspektywie obsady sedziowskiej w Jastrzebiu mine mialem nietega. Jak w II tercji dali nam podwoja kare- stwierdzilem to jest ten moment gdy nas sedziowie pograza. A tu utrzymali i jeszcze strzal Leszka!!! Poczatek 3 tercji i znow...Cisna nas - czas nie plynie - i gol Piotrowskiego. Teraz przetrzymac....No hej heja heja CRACOVIA jest wielka!!! Oni sa niewiarygodni BRAWOOOOOOOOOOO!!!!
suram Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> [żeby Rudi sobie tylko czegoś nie odmroził -
> patrz zdjęcie]
O Rudiego to ja bym sie nie martwił. Bardziej obawiałbym się o kilku forumowiczów a zwłaszcza jednego ;)
jak spotkaja ich "Laszki" z kijami w reku :D
Wszyscy pod hale!!!!!!
Ja, Kruszyna, Izbik, Robert BP i cała reszta emigrantów będziemy Was wspierać duchowo ...........w pizdu ale chciałbym teraz tam być!!!!
Święta Wielkanocne na obczyźnie nabierają szczególnego smaku po takim wieczorze :) Good Friday był osobliwie good dzisiaj :) Jak ja tęsknię za hokejem na Siedleckiego!!!
A jednak mistrzostwo !
Wielkie podziekowania dla calej druzyny , Rudolfa Rohacka i tych ktozy
go do nas sprowadzili.To byl chyba najbardziej emocjonujacy play-off ever !
Przetestowal wiare wielu kibicow.
Gratulacje dla GKS Jastrzebie za ich pierwszy medal i szacunek dla ich
zawodnikow ze sie nie poddali w 4-tym meczu.Beda uwiecznieni w tabeli
miedzy nami a GKS Tychy co pokazuje ze nawet walka o 3-ie miejsce ma sens.
Hokej to piekny sport!
http://pl.wikipedia.org/wiki/Mistrzostwa_Polski_w_hokeju_na_lodzie
No i jednak nie da sie wygrac mistrza przegrywajac 3 do zera:)ale mozna po 64 latach świetować na wyjeździe:)
BRAWO PASY
Po prostu...DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)