[b][color=#FF0000]HOKEJOWA CRACOVIA TO ZAPRZECZENIE GARBATEJ DOLI POD KAŻDYM WZGLĘDEM!
TYLE SZCZĘŚCIA ILE DZIŚ MIELIŚMY TO CHYBA MUSIAŁ JP2 ZAŁATWIĆ :)
GRATULACJE DLA WALCZAKÓW ALE PRZEDE WSZYSTKIM DLA RUDOLFA WIELKIEGO!+[/color][/b]
-
-
(GLOS) PLAY - OFF 2013 (temat zbiorczy) - Gramy o złoto! (GLOS) | Daniel Laszkiewicz prosi o fanatyczny doping!
Dupa tam! Musiałem zjechać na święta do Jasła do rodziców. Dlaczego takie mecze organizuje się w Wielki Piątek :( No nic, Panowie kto moze pod hale i ładnie przywitać Naszych Mistrzów! Zasługują na to!
za tą walkę za zaangażowanie za emocje musimy im podziękować dzisiaj pod halą, Oni na to zasłużyli.
Ja na pewno tam będę !
A kiedy HOKEIŚCI PASÓW wracają i czy będzie feta ?
wszyscy pod halę!
Que serra,serra...CRACOVIA mistrzostwo ma !
O której pod halą??
Dzięki, dzięki, dzięki po sto kroć dzięki. Ale mam prezent. Jesteście Wielcy !!!
[b][/b]MISTRZ, MISTRZ C R A C O V I A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![b][/b]
[color=#FF0000]Albośmy to jacy tacy ino chłopcy CRACOVIACY!!![/color]
Sparta to był ch.. w porównaniu do tego co Cracovia zrobiła w play-off :D
Wielkie gratulacje dla całej drużyny
MISTRZ MISTRZ CRACOVIA
Jestem szczęśliwy ! :) Nie mogłem być dzisiaj na meczu chociaż na wszystkich dotychczasowych meczach tego finału byłem ale darłem moim ecortem ile fabryka dała, żeby zdążyć do szwagra na jak największą ilość transmisji i zdążyłem na końcówkę pierwszej tercji, dzięki mojemu fordzikowi ! :)
Dziękuję Wam chłopaki, jesteście wielcy, jesteście wpaniali ! Kocham Was ! :)
Hej, heja, heja, Cracovia Mistrzem Hokeja ! :)
WWWWWWWWWWyyyyyyyyyygggggrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaalllllllliiiiiśśśśśśśśśśsmmmmmmmmyyyyyyyyyyy !!!! :) :) :) :) :)
I znowu pojedziemy na Puchar Kontynentalny ! :) Już nie mogę się doczekać ! :)
[b][color=#FF0000]CRACOVIA PANY [/color][/b]
Rock Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> TYLE SZCZĘŚCIA ILE DZIŚ MIELIŚMY TO CHYBA
> MUSIAŁ JP2 ZAŁATWIĆ :)
szczęście sprzyja [b]lepszym[/b]
> GRATULACJE DLA WALCZAKÓW ALE PRZEDE WSZYSTKIM DLA
> RUDOLFA WIELKIEGO!
oprócz Valcaka, w tej drużynie grało jeszcze kilkunastu innych ;)
Wszyscy pod halę!!!
No, to mogę już zgolić brodę. :)
DZIĘKUJĘ !!!!!! CRACOVIA PANY!!!!!
BRAWO PASY MISTRZ JEST NASZ:)!!!!!!!!!
Szacunek i gratulacje dla hokeistów.
Graty dla Rohacka. Chyba nie ma wątpliwości kto jest najlepszym hokejowym trenerem, bo nie mam wątpliwości, że to ciągłe rotowanie skłądem, ustawianie piątek i odważne zagranie na 4 piątki to genialna recepta na nierówny skład, która w efekcie dała nam tytuł.
Krążek po stronie Profesora :)
Nie wierzyłem, że znajdą w sobie w tym ostatnim meczu takie pokłady siły i ducha walki. Mea culpa
Do klawiatury zapraszam tych, którzy szeroko rozpostarli na tych łamach teorie spiskowe...Hokeistom należy się od nich słowo PRZEPRASZAM. I dotyczy to nie tylko osoby Leszka Laszkiewicza.
Gratulacje dla pokonanych. JKH zrobił największy skok jakościowy w ostatnim roku.
[b]Hej heja heja, Cracovia mistrzem hokeja[/b]
Jutro kolejne nerwy?
Wesołych Świąt !!! - na pewno będą wesołe!!!
HEJ HEJA HEJA CRACOVIA MISTRZEM HOKEJA!
Gratulacje dla Trenera i hokeistów!
Co z Leszkiem było, wie tylko on sam. Rozwijanie tematu o teoriach spiskowych wydaje mi się mało smaczne. Ja nie mam problemu z powiedzeniem słowa "przepraszam".
[b][color=#FF0000]"Więc chociaż będę daleko
Gdy los mnie rzuci precz
Na zawsze będę pamiętał
Co w życiu mym ważne jest"[/color][/b]
Ciezko sie oglada mecze w TV nie mogac na zywo dopingowac ale wyrywek tekstu Naszego Hymnu doprowadza w takich chwilach mnie do lez!!!!
Piekna chwilo trwaj wiecznie!!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)