W Jastrzębiu na trybunach nie siedzą czerwone, sanockie gęby i Radzik jest tam traktowany jak każdy inny zawodnik. Zdecydowanie puszczono wodzę fatazji.
-
-
(GLOS) PLAY - OFF 2013 (temat zbiorczy) - Gramy o złoto! (GLOS) | Daniel Laszkiewicz prosi o fanatyczny doping!
No mnie się właśnie wydawało, że krzyczą Radziszewski ale pomyślałem wtedy, że mi się właśnie wydaje. Teraz widzę, że nie tylko ja to słyszałem.
Leesior Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115700,1
> 3629603,Comarch_Cracovia_rozbita_w_Jastrzebiu__Nie
> spodziewany.html#TRrelSST
>
> Powyżej jest też jakiś taki lekko dziwny
> artykulik, w którym autor koniecznie wmawia nam,
> że Cracovii brakło sił oraz, że kibice
> Jastrzębia: "Po każdym golu kibice gospodarzy
> sugestywnie wskazywali palcami na bramkarza
> Cracovii i krzyczeli "Radziszewski" ".
>
> Było to ostatnie, bo bez głosu oglądałem ?
Mistrz POLSKI sezonu 2012/13- CRACOVIA KRAKÓW.
Zespół ten wykonał genialną pracę, pokonując wiele przeszkód.Srodowy mecz to ukoronowanie tego wszystkiego co należne jest Mistrzom ,genialna oprawa ,błysk fleszy doping który wgniata w lód. Dajmy im to na co zasługuja a efekt będzie powalający.
leszeczek Napisał(a):
> Nikt jeszcze nie zauważył, żę zrobili to dla
> uczczenia urodzin Rudolfa? Taka laurka:
>
> Rudi w dniu twoich Urodzin
> Jastrzębie 5 0 Cracovia
> Wszystkiego najlepszego
>
> Spektakl wyreżyserowany w każdym aspekcie:)
> Będzie dobrze, w środę u siebie będziemy
> świętowali majstra
Dokladnie- w srode MISTRZA MAMY.
MSC Napisał(a):
> No mnie się właśnie wydawało, że krzyczą
> Radziszewski ale pomyślałem wtedy, że mi się
> właśnie wydaje. Teraz widzę, że nie tylko ja
> to słyszałem.
Bo tak było.
Pany, wytłumaczcie mnie jedną rzecz:
za oficjalną:
Mamy również specjalną promocję skierowaną do uczniów. Za okazaniem aktualnej legitymacji (szkolnej, studenckiej) za bilet normalny zapłacisz 50% taniej [b](limit promocyjnych biletów dla uczniów wynosi 300 wejściówek na każdy mecz) (w kasach będzie dostępnych 100 biletów).[/b]
Gdzie zatem 'podzieje się' pozostałe 200 biletów ? Bo albo ja jestem durny, albo ktoś robi durnia z ludzi. :D
A ja albo jestem kretynem albo kminie to tak, że najwięcej ustalili limit 300 ale teraz, na ten konkretny mecz dają 100 :D
Wiecie jak to jest, są równi (stojący w kolejce do kasy) i równiejsi (nie stojący)
A czy to nie chodzi o internetowa sprzedaz - chyba taka juz jest?
Edit po przeczytaniu oficjalnej:
ceny biletów na mecze finałowe z JKH GKS-em Jastrzębie
30 zł - bilet normalny
1 zł - bilet dla kobiet i dzieci do dwunastego roku życia (limit biletów dla kobiet i dzieci do dwunastego roku życia wynosi 300 wejściówek) (w kasach będzie dostępnych 100 biletów ulgowych)
Mamy również specjalną promocję skierowaną do uczniów. Za okazaniem aktualnej legitymacji (szkolnej, studenckiej) za bilet normalny zapłacisz 50% taniej (limit promocyjnych biletów dla uczniów wynosi 300 wejściówek na każdy mecz) (w kasach będzie dostępnych 100 biletów)
UWAGA: Bilety promocyjne (dla kobiet i dzieci do dwunastego roku życia oraz uczniowskie) będzie można nabyć wyłącznie w kasach przy lodowisku.
UWAGA: Jedna osoba może nabyć maksymalnie pięć biletów ulgowych (dot. zarówno biletów dla kobiet i dzieci do dwunastego roku życia, jak i dla uczniów). Co więcej, aby nabyć bilety ulgowe dla uczniów, należy mieć przy sobie dokładną liczbę aktualnych legitymacji szkolnych, lub studenckich (jeśli chcesz kupić trzy bilety ulgowe, okaż w kasie 3 legitymacje
i tu troche zglupialem po przeczytaniu oferty dla kobiet i dzieci:D Myslalem ,ze jak nie internet to Wielicka.....
Na ostatni mecz z Sanokiem wszelakie ulgowe chyba "wyszły" zanim przyszły, więc teraz pewno też nie będzie inaczej :)
Co do postawy gospodarzy to rzeczywiście praktycznie po każdej straconej przez nas bramce, można było usłyszeć jak gołębie skandują; " Radziszewski". Może czas w Krakowie ukręcić gołębiarzom troche jęzora ?
Właśnie wróciłem z Jastrzębia, naszych na moje oko max 200 osób ! A mecz, cóż, nie wyszło i tyle ! Trza zapomnieć, teraz gramy u siebie i zwycięstwo daje nam upragnione złoto ! :) Do boju Cracovia, Mistrzostwo czeka nas !
[b]Gorąca prośba od naszych hokeistów: [color=#FF0000]I jak zwykle w tych ciężkich chwilach liczymy na kibiców ![/color][/b] :)
jechać z ich bramkarzem ,tak jak jechało sie z Odrobnym!
i mam nadzieje , ze jak wynik juz bedzie przesądzony na naszą korzyść to Dudas zrobi porządek z pedałem Zatkiem .
Czy premia za wejście do finału przewidywała bonus za mistrza? Bo jeśli nie, to może nasi postanowili się o tą premię upomnieć w ten dziwny sposób?
O ile pamiętam, to 300 tyś za ogranie Sanoka i 200 tyś za Majstra.
[quote=luka]
Mam pytanie czy nasi spali na miejscu czu wracali do Krakowa?
[/quote]
Hokeiści spali w Jastrzębiu.
[hr]
[quote=Leesior]
"Po każdym golu kibice gospodarzy sugestywnie wskazywali palcami na bramkarza Cracovii i krzyczeli "Radziszewski" ".
Było to ostatnie, bo bez głosu oglądałem ?
[/quote]
Raczej nie po każdej bramce dla Jastrzębia, ale było, i to dobrze słyszalne.
eplv Napisał(a):
> wanek Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Leesior Napisał(a):
> >
> --------------------------------------------------
>
> > -----
> > > PS. A swoją drogą, to nie czujecie takiego
> > > lekkiego, leciutkiego dyskomfortu
> psychicznego,
> > > że ogrywa nas dziś klub sponsorowany przez
> po
> > > części państwową firmę ? Czy to tylko ze
> > mnie
> > > taki skrajny szowinista.
> >
> > Ja mam bardzo radykalny pogląd w tej kwestii.
> > Żadne państwowe spółki oraz miasto nie
> powinny
> > finansować w żaden sposób zawodowych
> klubów.
> > Wsparcie z miasta wyłącznie na grupy
> > młodzieżowe.
>
>
> Nie ma już spółek państwowych, są spółki
> skarbu państwa, które też muszą działać na
> zasadach rynkowych, konkurować z innymi
> podmiotami, reklamować się, budować odbiór
> marki, poprzez np. sport. Lepiej gdy sponsorują
> hokej, niż mieli by wydać na ogłupiające spoty
> w TV i jakiegoś celebrytę w reklami.
Oczywiście mój błąd, chodziło jak piszesz o spółki skarbu państwa. W przypadku większości tych spółek wygląda to tak, że tam gdzie władza każe tam idą pieniądze, nie ma to nic wspólnego z reklamą marki. Jeden z najbardziej jaskrawych przypadków to GKS Bełchatów w kopanej. Jeszcze nie dawno byli na podium, PO przykręciła kurek i są jedną nogą w II lidze.
Ludzie to co piszecie to masakra. Najpierw każdy z was po kolei pisze, że brąz będzie sukcesem, a teraz płacz bo Nasi przegrali dwa mecze w Jastrzębiu o mistrza. Zastanówcie się trochę czego w końcu oczekujecie.
Apetyt rośnie w miarę jedzenia ! ;)
Z tym płaczem to bez przesady - emocje pomeczowe i tyle.
Po prostu apetyt rośnie w miarę jedzenia, ale jeśli przypadnie nam srebro ja i tak będę zachwycony postawą drużyny!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)