Nieprawdopodobna misja stala sie sukcesem dokonanym !
Dziekuje trenerze i wszystkim zawodnikom .
W takiej chwili duma pasiaste serce rozpiera.
-
-
(GLOS) PLAY - OFF 2013 (temat zbiorczy) - Gramy o złoto! (GLOS) | Daniel Laszkiewicz prosi o fanatyczny doping!
Przypominam, że od 2005 roku pod wodzą naszego trenera rok w rok zdobywamy medale! Pomnik mu się należy!
Cracovia i Jej barwy dwie,
Cracovio, po prostu KOCHAM CIĘ,
Cracovia, cóż bardziej polskie jest niż Twoja czerwień i biel !
DZIĘKUJEMY !!! DZIĘKUJEMY !!! JESTEŚCIE WIELCY !!!
RUDOLF GANG !!!!
FINAŁ JUZ MAMY, NA MISTRZA TERAZ CZEKAMY !!!! ;)
Nikt nie wierzyl, ze sie uda !!! CRACOVIA CZYNI CUDA !!!
Hokeiści, jesteście wielcy! Oprawa przepiękna, gra jeszcze lepsza! HEJA HEJA HEJA, CRACOVIA MISTRZEM HOKEJA!!
Kto nie byl niech zaluje, byla miazga!!!!
Genialna oprawa, hala pełna, świetna gra, walka - brawo dla Rudiego i jego gangu! :)
Panie Rudolfie czym pan ich karmi, że oni tak grają w PO.
Czapki z głów przed panem to za mało!
Już pan zrobił więcej niż się dało!
Oby tak dalej!
Fenomenalna atmosfera, fenomenalna gra naszych hokeistów, fenomenalna oprawa, fenomenalny dzień!! :) Było nerwowo, szczególnie w III tercji, gdy przez moment było pięciu na trzech, ale walecznością wytrzymaliśmy! Jesteście wielcy hokeiści!!!
Finał jest naaaaaasz!!!
Jeszcze spod hali:
- zdecydowanie najlepszy mecz kibocowsko. Doping wspaniały przez cały mecz, bardzo hokejowy.szczególnie w.trzeciej tercji (sanok jak nie sanok w przewagach, a przecież mieli mieli 5 na 3).
- doskonały mecz na lodzie. Byly momentu nerwowe, ale zwycięstwo zdecydowanie zasluzone. W przeciwieństwie do reszty.sezonu przez wszystkie tercje przewazalismy. Moim zdaniem nawet w drugiej.
- punkt trzeci najważniejszy. Przed nami finał z Jastrzębiem. Nie bedzzie łatwo. Raczej nie zmęczyli się w półfinałach, w.ćwierć tym bardziej. Ale mamy olbrzymią przewagę psychologiczna. Zresztą, nawet jak nie wyjdzie, to przecież srebro to i tak olbrzymi sukces.
-.punkt 4 jeszczeę ważniejszy od punktu trzeci: R U D I ! ! !
PS przepraszam za ewentualne literówki. Ze swypem się jeszcze nie polubiłem. ;)
Plus za gwizdy przy przewagach Sanoka, ewidentnie się gubili wtedy! O to chodzi Panowie!
Brawo za wygraną!!! Nie wypaść z rytmu meczowego i Jastrzębie jest w zasięgu!
Nie wierze :D Wielkie brawa dla hokeistów i trenera.
TE GWIZDY ROZPIERDOLIŁY MI MÓZG!
O TO CHODZI!
REWELACJA!
DZIĘKUJE!
Szacuneczek panowie!!!!Rudolf Gang the best!!!
Gratulacje!
Skazani na pożarcie - wygrali!!!
Brawo Hokeiści!
Trzymam kciuki za mecze w finale.... i za kolegę Luka,który wraca teraz z meczu do domu (Zabrze) żeby nie za bardzo dostał wp...dol od żony (urodził mu sie ok. 2 tyg temu synek a ten se na mecz pojechał !!!!). A ja dostałem kręczu karku od sprawdzania co 15 sekund wyniku na oficjalnej (TV małopolska nie chodziła)
Jestem szczęśliwy ! :) Nasi Kochani Hokeiści - Jesteście Wspaniali ! :) Kocham Was ! :) Składam Wam największe gratulacje ! :)
To zwycięstwo zabliźniło mój ból serca po przegranym półfinale w 2007 roku ! :)
Nigdy jeszcze nie chwaliłem się na tym Forum, ale:
1. Zawsze uważałem, że mamy lepszą drużynę niż rok temu i ... miałem rację ! :)
2. Od początku tego sezonu wbrew wszystkiemu i wszystkim wierzyłem w złoty medal i nadal wierzę ! :)
3. Przewidziałem, że Sanokowi zaszkodzi przerwa w rytmie meczowym, tak jak nam zaszkodziła w 2010 roku ... i miałem rację ! :)
4. Trafiłem wynik serii półfinału z Sanokiem ... i co ? Miałem rację ! :)
Do zrealizowania moich racji pozostaje tylko punkt 2, czyli złoto dla nas ! :) I nadal w to wierzę ! :) Będę miał rację ? :)
Do boju Cracovia, Mistrzostwo czeka nas ! :)
To było coś niesamowitego. Rudolf Wielki i do tego powrót Radzika Czarodzieja. Hokeiści grali z takim spokojem....... MIAZGA
WIELKIE GRATULACJE DLA ZAWODNIKÓW I TRENERÓW !
Dziękuję.
Nie bardzo mogę mówić, na szczęście mogę pisać.
Radziszewski w I tercji nieco nerwowo, ale później rewelacja. Sytuacja w III tercji: Cahoxanin dostaje krążek dwa metry przed bramka Radzika i przez nikogo nie atakowany strzela. Radzik z łatwością wyłapuje krążek. Rewelacja :)
Brawo za doping. Uuuuuu.... prawie jak za dawnych czasów (choć jednak jeszcze sporo brakuje :)) i Sanok nic nie grał w przewadze, w tym 22 sekundy w 5 na 3.
FINAŁ JEST NASZ ! SIA-LA-LA-LA-LA-LA-LA !
PS. No ale że Sanok przegrał. :)
PPS. Fajnie że Rudi Wielki I wyciągnął Profesora na lód. Może teraz doceni hokej.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)