3-4...
-
-
(GLOS) PLAY - OFF 2013 (temat zbiorczy) - Gramy o złoto! (GLOS) | Daniel Laszkiewicz prosi o fanatyczny doping!
kuuuurwa 3:4
3:4 :( Walczyć Pasy, walczyć !
Zaj*bisty mecz, choc na pewno nie tak dobry jak ligi wloskiej siatkówki.
Nie wierze 5-3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jjjjjjjjjjjjjeeeeessssssttttttttttttt
to kurwa nie na moje nerwy...
Nareszcie forum działa :) Co to był za mecz! Słuchanie relacji radiowej z meczu hokeja istotnie skraca życie! :D
Chwała Bohaterom!!! , sparta to była c.h.u.j.n.i.a
[b]Jak ktoś jeszcze nie wie, to wyyyyyyygggggrrrrraaaalllliiiiśśśśmmmyyyy 7:6 ![/b] :) :) :)
Brawo Pasy, jesteście Wielcy, Kocham Was !!! :)
To nie na moje nerwy, myślałem, że już dostanę palpitacji serca ! :D
0:1 - Słaboń - Cieślicki 8:18
1:1 - Mojžiš 19:59 (5/4)
2:1 - Strzyżowski - Vitek 33:07 (5/5)
2:2 - Dvořak - L. Laszkiewicz 41:01 (5/5)
2:3 - Chmielewski - Rutkowski - Piotrowski 41:40 (5/5)
2:4 - A. Kowalówka - Valčak - L. Laszkiewicz 48:15 (5/5)
3:4 - Malasiński 49:56 (5/5)
3:5 - D. Laszkiewicz - L. Laszkiewicz 51:58 (5/5)
Tu padło Forum i oficjalna też ! :D
4:5 - Vozdecky - Kolusz 52:09 (5/5)
4:6 - S. Kowalówka - D. Laszkiewicz - L. Laszkiewicz 55:19 (5/5)
5:6 - Strzyżowski 58:10 (5/5)
5:7 - Fojtik - Noworyta 58:29 (5/5)
6:7 - Vozdecky - Mojžiš - Zapała59:34 (5/5)
Bramki można już zobaczyć tutaj:
http://www.youtube.com/watch?v=MfaUcJGzRHg
A we wtorek zwilżyć gardła i niech od 1-szej do ostatniej minuty meczu Hej Pasy Gol poprowadzi naszych Ulubieńców do końcowego zwycięstwa !!! :)
[b]Brawa dla trenera i hokeistów Cracovii!!![/b]
Genialny mecz, ta 3 tercja w szczególności. Brawo Panie Rohacek i hokeiści!
we wtorek to kończymy !!!!!!!!!!!!!!!!
Zwaarriooowaaaleeeeemm!!!!!!!
P I Ę K N I E ! ! !
Pewnie niejeden Pasiak wymodlił dzisiejsze zwycięstwo w Kościele, w tym i ja. ;)
We wtorek zwieńczenie dzieła!
Byłem w Sanoku na tym meczu i powiem jedno , jaki by nie był wynik kolejnego meczu zawodnicy Cracovii muszą kochać nasz klub, bo tak zagrać można tylko z sercem !!!
Kiedy pokazaliśmy trenerowi nasze szaliki, a siedzieliśmy za ławką Cracovii, ucieszył się i pozdrowił ;)
Za poprzedni mecz krytykowałem kibiców z Sanoka (zostało to usunięte) dziś mogę napisać, że zachowywali się nieco lepiej.
NARÓD WYBRANY CRACOVIA PANY !!!
http://www.youtube.com/watch?v=MfaUcJGzRHg
Jest zaje......Brawa!!!
gentlemen Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> P I Ę K N I E ! ! !
>
> Pewnie niejeden Pasiak wymodlił dzisiejsze
> zwycięstwo w Kościele, w tym i ja. ;)
>
> We wtorek zwieńczenie dzieła!
dokładnie :) To była po prostu pomoc od Najwyższego :)
hah , brawo za walkę , brawo za serce zostawione na lodzie , brawo za ambicje , brawo dla trenera !!!! JEST PIĘKNIE !!!!!!!!!
Ja też modliłem się w kościele o zwycięstwo, nie tylko w dzisiejszym meczu ale i w całym półfinale, a w trakcie meczu też błagalne prośby składałem i zostały wysłuchane ! Dzięki Ci Panie Boże ! :)
Emocje już trochę opadły, więc na spokojnie bardziej - za to co dziś chłopaki zrobiliszacun wielki i dla nich i dla sztabu, walka zawsze i do końca, to jest duma! No jakby mi ktoś po drugiej tercji powiedział, że w 3 będzie 10 goli i wygramy to, hmmm, no ciężko byłoby mi uwierzyć.
Szansa jest 50/50, we wtorek u nas trzeba zrobić kocioł jak za dawnych czasów! Ale nie ma co robić niepotrzebnej presji i ciśnienia, cel jak dla mnie wciąż ten sam: zdobyć medal - będzie dobrze. Pamiętajcie, że w finale czeka Jastrzębie, po mocnej serii, ale będzie zregenerowane i do tego z fantastycznym run w p-o 7:0 i tam faworytem na pewno nie będziemy, natomiast o ewentualne 3 czeka GKS, o którym ciężko coś powiedzieć, bo zamiast w finale to w tym roku "zrobili Tychy" (średnio uważni obserwatorzy realiów hokejowych ostatnich lat łatwo się domyślą co rozumiem pod pojęciem "zrobić Tychy" w sensie podejścia mentalnego i atmosfery w szatni, zespole i na liniach drużyna-kibice i drużyna-trener, nazwę użyłem ponieważ to ich specjalność lat współczesnych) już w 1/2 finału, ale to mocny zespół, będzie wypoczęty i przy meczach z nami mający przewagę lodu i "zaległe rachunki" wobec nas. Jeśli graliby o brąz z nami to zależy - jak się pozbierają, to będą groźni i będą mimo wszystko faworytem, jak się nie wezmą w garść to mogą dostać gładko.
[b][u]Aha, a tak w ogóle, to co prawda było na wyjeździe i tylko garstka naszych widziała, może będą jakieś skróty czy bramki potem, ale ja już jestem całkiem serio przekonany, że to co dziś nasi zrobili w 3 tercji przejdzie do historii Klubu na równi np z końcówką pamiętnego pierwszego finału z Tychami 9 marca 2009 :)[/u][/b]
Ogladajac skroty mam wrazenie, ze oba zespoly graly bez obrony :) Bramkarze w III tercji mogli by siedziec na lawie i wiele by to nie zmienilo.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)