I tak będzie ciężko naet o brąz. Wybaczcie mój pesymizm ale wole być mile zaskoczony niż rozczarowany. Zauważyłem, że im większy pesymizm tym większa niespodzianka dla nas :)
Gratuluje. I licze, że na Siedleckiego we wtorek bedzie przynajmniej 2000 osób, a w środe pełna hala!
-
-
(GLOS) PLAY - OFF 2013 (temat zbiorczy) - Gramy o złoto! (GLOS) | Daniel Laszkiewicz prosi o fanatyczny doping!
Brawo. W koncu forum wrocilo do nas! Niesamowita sprawa z dzsiejszym meczem! We wtorek Panowie i Panie wypelniamy hale!!!
Dzięki hokej.net mogłem ten mecz śledzić na bieżąco,bo nasza strona nie wydalała,a to jak go już po skomentowali mam gdzieś.
Brawa - super dzien i jeszcze trafilem wynik :) Oby tak dalej!
Mój ulubiony komentarz z shitboxa wiadomej strony: "Sanok-ofiara regulaminu play off" ... Ha haaaa!
Emocje były niesamowite.
Moim subiektywnym zdaniem, pierwsza tercja wyraźnie dla Nas. W drugiej Sanok dość mocno przycisnął, mieliśmy sporo szczęścia, no i "Radzika" w bramce :), ale druga połowa drugiej tercji znowu dla Nas. Liczba niewykorzystanych sytuacji z obu stron bardzo duża, z tą różnicą, że Nasi w Odrobnego, a gospodarze obok bramki.
Trzecia tercja wyrównana, kiedy Fojtik nie trafił do pustej bramki czułem, że Ciarkowcy wyrównają, no i niestety nie pomyliłem się.
Nie spodziewałem się, że kiedykolwiek zobaczę Adriana Kowalówkę strzelającego gola w ten sposób! :)
Dobrą decyzją trenera było przesunięcie Daniela do czwartej piątki ( z cały szacunkiem dla Kapitana), a w pierwszej ulokowanie Sebastiana Kowalówki.
Odniosłem wrażenie, że byliśmy wolniejsi od sanoczan, co nie wróży zbyt dobrze przed kolejnymi meczami...
Dla mnie to zwycięstwo to ogromna radość ale i ogromna niespodzianka, jednak w hurraoptymizm nie popadam, bo Bankowcy z każdym kolejnym meczem mogą (i obawiam się, że będą) grać lepiej.
Kibicowsko KH słabo, cicho, z dużymi przestojami, szał jedynie po bramkach. W ubiegłorocznym PLAY-OFF mieli lepszą atmosferę.
[large][b]Hokeiści oraz trenerzy Cracovii wierzą (i liczą na to), że we wtorek oraz środę na Siedleckiego będzie komplet i uskrzydlający doping! Nie zawiedźmy ich![/b][/large]
piękne. Ale kto im kazał głosować [b]za taką zmianą[/b]? sami chcieli mieć wczasy - to mają ;)
niemniej w euforię popadać nie należy. Nowotarskie pieski (chwilowo w Sanoku) - m.in. K. i D. mogą do wtorku wytrzeźwieć ;)
i dla równowagi z tego samego miejsca wzięty komentarz kibica z Tychów:
"(moja córeczka) na pytanie jak się tatuś cieszy..odpowiada "goooooool" ;)
[b][large][align=center][url=https://picasaweb.google.com/jafffoto]Foto z nad Sanu[/url][/align][/large][/b]
[img]https://lh5.googleusercontent.com/-YfELODOS7IQ/UTKeluH4ghI/AAAAAAAAWx0/NXVfaNyuG4U/s800/aDSC_9202.jpg[/img]
Wielkie radość i zaskoczenie po sezonie pełnym gorzkich rozczarowań.
Brawa dla Trenera za odważną decyzję personalną, mam nadzieję, że w następnych meczach też zagramy w tym ustawieniu.
Zrobiliśmy pierwszy mały, powtarzam mały krok, w kierunku awansu do finału. Uważam, że nasze szanse na awans wzrosły z 20 na 40% i Sanok nadal jest faworytem.
Kluczem do ostatecznego sukcesu według mojej opinii będą najbliższe mecze w Krakowie. Jeżeli wygramy oba to już nie pozwolimy sobie wydrzeć zwycięstwa. Jeśli jednak przegramy chociaż jeden, to Sanok stanie się zdecydowanym faworytem. Słusznie napisał p. Agent, że jesteśmy wolniejsi. Tak było przez cały sezon i to nie tylko w meczach z Ciarko. Bardzo obawiam się o mecz środowy i o to czy naszym starczy pary, dlatego musimy zagrać niezwykle konsekwentnie w obronie bez głupich kar. Truizmem będzie pisanie, że bardzo wiele zależy też od postawy Radzika.
Jeżeli we wtorek i środę nie wypełnimy hali i nie wprawimy dopingiem paneli elewacyjnych hali w wibrację, to będzie znaczyło, że nie zasługujemy na medal w tym sezonie.
Zgadzam sie z tym, ze nasze szanse wzrosly do moze 40proc. Max..
Nie wyobrazam sobie, zeby w Krakowie nie bylo pelnej hali... Bo jak nie na nastepnym meczu, to kiedy??? Tym bardziej, ze nie mozna tego przegrac, nie mozna zmarnowac wygranej w Sanoku...
Dostaje kurw...icy przegladajac wiadomosci na wp.. Pisza o jakims golym palancie na meczu rugby w Nowej Zelandii, a o polfinalach MP nic na glownej nie ma... Nawet nie wiem czy w ogole cos napisali, bo szukam i nie moge znalezc... Jak ma byc lepiej w polskim hokeju??? Jeb....ne pismaki.............
oceniam szanse 50/50
Sanok z każdym rozegranym meczem będzie bardziej wchodził w grę , jeśli mamy ich ubić to SZYBKO!
[b]Panowie Hokeiści[/b] bardzo Wam dziękuję za wczoraj , to było mocne!!!
Brawa dla chlopaków!!! A teraz wszyscy we wtorek na hale. I szybko po bileciki, bo pewo już w poniedziałek rozejdzie się kilkaset sztuk po takim sukcesie. Mój typ wtorek pełna hala, a środa w zależnośći od wtorkowego meczu :)
Dziwię się, że nie mamy jeszcze Sanockiego nalotu na nasze forum, czyżby aż taka żałoba? :)
Czekają na wygrany mecz, wtedy się tu zlecą :D
PS: oczywiście nie doczekają się ;)
Co do odważnej decyzji personalnej trenera, nie traktuję tego jako degradacji Daniela, tylko jako desperacką - i chyba udaną!!! - próbę włączenia 4 ataku w zbiorowy wysiłek zespołu. Myślę, że to Sanoczan zaskoczyło, bo obserwując nasze mecze z GKS już się cieszyli, że gramy na 3 piątki.
Na tym etapie, przy takim rywalu, gra na 4 piątki jest absolutnie konieczna. Nie zdziwiłbym się nawet, gdyby 4 atak zapunktował w meczach u nas, Kmiecik nie zapomniał przecież całkiem, jak się strzela gole - jeszcze może zostać bohaterem tych PO.
Brawo, brawo, brawo.
Olejcie to co piszą sanoccy kibice, olejcie wiadomy portal. Jakie to ma znaczenie co sobie tam napiszą i jak będą tłumaczyć porażkę. Mam to w d....
O wczorajszym meczu trzeba jak najszybciej zapomnieć i skoncentrować się na meczu wtorkowym.
Mecze o konkrety a Sanok nawet na kamerę nie ma by pokazać gole z meczu ??!!!
Sanok czyli kto ???
marcin_ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Sanok czyli kto ???
Ponoć Sanok to miasto hokeja ,smechu warte :)
ogólnie miasto ,klub czy nawet kibice (inni umieją coś nakręcić n.p. Katowice ) nieważne kto ważne by było!!
Wiesz jak rozumie ze nie ma na żywo , to z poślizgiem musi być, jak inni nawet pokazują sparingi !
A może po prostu nie chcą za darmo udostępniać materiałów video? Przecież PPV w TVBieszczady to nie jest decyzja tejże telewizji, tylko z tego co pisali to decyzja władz sanockiego klubu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)