A tych w cywilnych ciuchach kto na murawę wpuścił?
-
-
Juniorzy CRACOVII
.
Na murawie gwałt,a na trybunach lokomotywa.....
Jeśli zawodnik mówi, że w drużynie nie ma indywidualności to ja nie mam pytań. Na poziomie młodzików-juniorów TYLKO indywidualności mają znaczenie. System szkolenia...do dupy.
LucasKsc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jedno jest pewne,nasi juniorzy powinni zmienić
> dyscypline sportu na np.szachy,bo w piłke to nie
> potrafią grać wogóle.Rozwiązać z nimi
> kontrakty ,niech idą do C klasy kopać się po
> czołach.Po co wogóle zespoły juniorskie w
> naszym klubie ,przecież nie mamy żadnego
> szkolenia młodzieży?
Spokojnie . Wstyd moze I przyniesli w Finale ale jak na niepotrafiaca grac w pilke druzyne to ZDOBYLI WICEMISTRZOSTWO POLSKI.!
a wisla I tak stara kur.a jest I bedzie !
Niestety oprócz Szewczyka reszta skonczy w a klasie...
a szampana kto dał? przecie to małolaty.., Tak swoją drogą już jakiś czas temu pisałem, jak mają grać skoro getry na kolanach niczym pończochy u nastoletnich dziewczynek w mandze... Torebki, fryzurki z żelem... Bez ambicji, bez zaangażowania...
Lokomotywa, 'dziękujęmy' i zbijanie piątek między grajkami ze sobą. Nie wiem kto to wymyślił a kto podchwycił ale po 0-10 W DERBACH nigdy w życiu bym się nie spodziewał. Chyba zaszła jakaś poważna wymiana pokoleń
No poza kopaniem się po czołach to wiele nie potrafią, tego nie jestem w stanie zanegować.
bartoloksc Napisał(a):
> Niestety oprócz Szewczyka reszta skonczy w a
> klasie...
A bramkarz to skończy chyba jako ochroniarz w Tesco...
A jeszcze parę dni temu tak wszyscy chwaliliście chłopaków, prośby o wpuszczenie ich do pierwszego składu, itp. Zastanówcie się czasem.
Zagrali fatalnie, bez zęba - szkoda, bo inne mecze właśnie ambicją wygrali.
W klubie, w którym gardzi się ludźmi, którzy lata grają ku chwale ich barw to i tak rewelacyjny wynik. Szkoda tylko, że teraz Tabisz i spółka zablokują im wszelkie kariery, jak już niejednemu rocznikowi zrobili - i żaden z nich nigdzie nigdy nie zagra (patrz rocznik '93 - ten znam akurat najlepiej, wielu zdolnych chłopaków - Cracovia zablokowała im możliwości transferów.
To jest smutne w naszym 'szkoleniu młodzieży' - chłopaki po wieku juniorskim są niszczeni przez swój własny klub, dla którego grali całymi latami.
Jak dobrze, że byłem w robocie i dopiero teraz widzę suchy wynik.
Ja wiem że finał, że - jakby nie patrzeć - przeszli swoich rówieśników z innych okręgów, ale to jest po prostu kompromitacja.
Pisałem już to kiedyś, po tym jak rezerwy przegrały wysoko z jakimiś totalnymi ogórami z którejś z wiosek:
Chłopaki (a w zasadzie to już Panowie), najwyraźniej piłka nożna zawodowa to nie jest sport dla Was.
Po prostu.
Przykro to pisać, ale lepiej skończyć teraz, zająć się czymś innym i dać sobie szansę w przyszłości w "normalnym" życiu, niż poczuć wielkie rozczarowanie i dostać kopa w rzyć w wieku 22-23 lat, a w konsekwencji obudzić się zupełnie z ręką w nocniku.
Piszę to przede wszystkim z troski...
Nasrali sobie w życiorysy koncertowo, przy okazji plamiąc honor klubu. Oby potrafili to odreagować sportową złością w przyszłości.
Dzięki za Szczecin.
Kariery im zablokuje:))))))))))))))))))))))Kariery to oni robią w dyskotekach ramię w ramię z dzisiejszymi przeciwnikami.Za bratanie się z psami spod znaku białej gwiazdy i dzisiejszą hańbę której się dopuścili mam nadzieję,że ich Tabisz zniszczy.
Żarko Napisał(a):
> Kariery im zablokuje:))))))))))))))))))))))Kariery
> to oni robią w dyskotekach ramię w ramię z
> dzisiejszymi przeciwnikami.Za bratanie się z
> psami spod znaku białej gwiazdy i dzisiejszą
> hańbę której się dopuścili mam nadzieję,że
> ich Tabisz zniszczy.
Weź się puknij w czoło - może pomoże, ale chyba już o wiele za późno dla Ciebie.
Słów brak. Wicemistrzostwo polski, w klubie gdzie każdy, każdemu podkłada kłody pod nogi. Szacunku trochę.
Dzięki za srebro. Szkoda że się nie udało, ale Wisła była wyraźnie lepsza.
Trzymajcie się i raz jeszcze dziękuję.
No ale nikt od nas się nienadaje na Kopanie powyżej 3 Levelu i trzeba to sobie powiedzieć szczerze. To że obrona i bramkarz robili błędy na poziomie Trampkarzy to już inna para kaloszy. Obrona nie wiedziała jak się ustawić. Panika przed podejmowaniem decyzji, Bramkarz najpierw krok do przodu potem do tyłu i dopiero leci walczyć sam na sam...
Trener tez sie popisal....
bartoloksc Napisał(a):
> Trener tez sie popisal....
A co Zegarmistrz odjebal ?
przegrał 10;0
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)