Zdrowie powinno być kluczowym czynnikiem decydującym o tym czy zagra czy nie - już nie jeden talent (również u nas) został stracony przez nadmierne eksploatowanie młodego organizmu
-
-
Juniorzy CRACOVII
Panka bardzo szkoda. Mimo wszystko mam nadzieję, że Młoda Cracovia zniszczy milicyjne ścierwo na boisku :D
8 minuta 0-2 dziękuje :|
chyba po ptokach
Co tam Burlikowski robi?
Walczyć! Co to jest 4 bramki :)
No to już musieliby strzelić 5
Powalczone :( Nawet w ju niorach za nimi jestesmy :( ehhhh szkoda :(
GTS ciagle taki sam schemat akcji - ale jak widac jest to nie do rozpracowania dla Pawla Zegarka. Mysle ze az nazbyt niesprawiedliwym by bylo, gdybysmy wygrali ten Puchar bo to nie jest roznica klasy ..a 2 czy 3. Spokojnie moglby by byc juz 0-6. Nie ma co plakac 2 miejsce to i tak jest duzo !
No to oczywiste, szkoda tylko, że to dzieje się w takim stylu. No nic, mam nadzieję, że seniorzy sobie to odbiją we wrześniu.
Wolę już nie patrzeć. Tak czy inaczej gratulacje za srebro i walczcie do końca.
To że przegramy to już wiadome.Tylko oby nie dwu cyfrowo
Pisałem wcześniej ,ze Damian jest słabym bramkarzem ....dzisiaj nie jest jego dzień zdecydowanie.... :(
.
On nawet wyglądu bramkarza nie ma, to samo srodek pola Panek tutaj chwalony przez niektórych dno... tylko karne umie strzelac to samo Dudek.
.
Kamaz Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Co tam Burlikowski robi?
Może Rymaniaka przywiózł ? :D
szkoda bylo murawy na nich. troche bez ambicji , wylaczylem bo ciezko mi patrzec jak sa rozstrzeliwani przez gts
Ty przegrywając 0:4 na pewno walczyłbyś do upadłego.
ddarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ty przegrywając 0:4 na pewno walczyłbyś do
> upadłego.
To niech lepiej zejdą z boiska bo może być z 1:12
Za Pasy gryzie sie murawę , tym bardziej w juniorach . Ale co ja tam wiem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)