Zawodnicy powołani na mecz z Pogonią Szczecin
Barczuk ,Bartosz,Ceglarz,Dudek,Gala,Kapera,Kiebzak,Klimczyk,Kobyłka,Król, Moskal,Panek,Piątek,Ropski,Sidor,Surma ,Szewczyk,Szymczak
-
-
Juniorzy CRACOVII
A trzeba płacić coś za wstęp?
Wszystko za "friko":)
Lech juz po 10 min przegrywa 2-0. W mlynie u miejscowych 1000 osob.
transmisja : https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kKCfyVlvb28
juz 3-0.
axe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Lech juz po 10 min przegrywa 2-0. W mlynie u
> miejscowych 1000 osob.
14 min i 3-0
Tak włączyłem z ciekawości, 3:1 i właśnie Lech nie strzelił z karnego.
juniorzy nie podlegaja u nich pod SSA, ze przyszli kibice i dopinguja ?
O ja pierniczę...
W 50 minucie szczeniaki wygrywają już 5:1...
Kto to pisał, że Lech jest poza zasięgiem? :D
Będzie gdzieś transmisja z Wielickiej?
Z przebiegu meczu widać, że rewanż jest tylko formalnością. To nie jest zaliczka, ale wypłata.
W jesieni Lech uległ u siebie Pogoni 2-5. W wiosennym rewanżu w Szczecinie, Lech zwyciężył 2-3 (w tym widzę szanse Cracovii z Pogonią):)
Kilka dni temu czytałem tu jakiś wpis jakoby Lech był poza zasięgiem...
wszystko się zgadza, jest poza zasięgiem by zdobyć MP
Błądzić jest rzeczą ludzką, ale dobrowolne trwanie w błędzie jest rzeczą diabelską
Tak czy inaczej pyknijmy "śledziuff fałszywych" ;) i bedą historyczne derby w finale MP.
Ciekawe gdzie wtedy zagramy skoro "Ziemia Święta" pozbawiona murawy.
Ale najpierw wygrajmy ... co bez naszych 2-ch asów łatwe nie będzie.
Mecze finałowe są przewidziane na 22 i 25 czerwiec. Wg strony oficjalnej wykonawca przekaże boisko w dniu 28 czerwca. Zagadka została rozwiązana.
ja pisałem, że Lech jest poza zasięgiem wszystkich drużyn....dla mnie wynik szokujący.
"Lechici uskrzydleni pokonaniem Legii Warszawa w ćwierćfinale mogli być stawiani w roli faworyta, ale już składy mówiły co innego. Większość wiślaków było o rok starszych od rywali, co w takim wieku jest sporą różnicą."
jak to jest z tym wiekiem ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)