SŁODKI KOSTEK - wygraliśmy z najsłabszą drużyną tej grupy (zdobyli zaledwie 1 pkt) w załączeniu podaje rozegrane mecze Karpat.- więc to zapewne nie był wielki wyczyn. Drużyna grająca pod "ręką" trenera Bernasa jest drużyną o wiele słabszą, aniżeli było to za trenera Góreckiego. Mam cicha nadzieje na powrót trenera Góreckiego, który ma nosa do talentów. Ale jak się mówi - puki piłka w grze to......................
http://www.90minut.pl/liga/0/liga7439.html
-
-
Juniorzy CRACOVII
Cracovia - Stal Rzeszów 2-2 (1-1)
bramki - Ropski i Moskal
Jeżeli meczu nie można wygra to trzeba spróbować go choć zremisować, i tego dokonali nasi juniorzy strzelając obydwie bramki pod koniec (doliczonym czasie) z każdych połówek. Wg mnie remis nie krzywdzi żadnej z drużyn. Panie trenerze niech Pan przesunie Pawła Piątka na obronę (jeżeli musi grać) bo z niego taki napastnik jak z Pana koszykarz (przepraszam) Dobrze że mamy utalentowanego bramkarza Kobyłkę, dziś pokazał kilka znakomitych interwencji.
Panie Łach jeżeli pan jest od poszukiwania talentów, to jutro powinien u nas być zawodnik z nr 10 (klasyczna dziesiątka) chłopak o znakomitych warunkach, poruszający się jak kiedyś WLubański, Z informacji kibiców jego nazwisko to Żebrakowski , brać go dziś, bo jutro może być droższy dwa razy ( o ile nie więcej) Musimy zacząć budować Cracovię od podstaw, inaczej będzie tak jak wczoraj.
Słaby mecz spodziewałem się trochę więcej po naszych chłopakach.
ale przynajmniej w przeciwieństwie do 1-ej walczyli do końca. gol na 1-1 w 45 minucie
drugie wyrównanie ponownie w końcówce w 90 min. A potem jeszcze dali rade zrobicwyjście sam na sam , niestety "zaplątał" się chłopak.
Na trybunach ogólna depresja po wczorajszym.
Depresja,depresją ale to że Siemion nie przywiózł taczek to mina totalna.
Hutnik przegrał w Puławach 1-0, a więc marzenia powróciły. Teraz trzeba już WSZYSTKO WYGRAĆ do końca rozgrywek grupowych, i czekać na mecz Hutnik - Korona (to już za tydzień) remis i gramy dalej.
5 dni później
W CL:J Młodszych
Cracovia - KKP Korona 5-0 (2-0)
W strugach padającego bez przerwy deszczu młodzi piłkarze Cracovii pokonali Koronę. Mecz bez historii. Poukładana druga linia Cracovii dyktowała warunki gry. Coraz bardziej przypada mi do gustu gra Jeża (naprawdę ten chłopak już dużo umie, jak na swój wiek) Gramy do końca o pełną pule.
KSZO Ostrowiec Świętokrzyski - Cracovia 0-3 (0-0)bramki Panek,Ropski,Barczuk
Brawo, jeszcze raz brawo. Nie jedna drużyna w tym sezonie w Ostrowcu punkty pogubiła. No to niezły bilans pomiędzy nami a drużynami z Gór Świętokrzyskich.
Gratulajce dla Juniorow Starszych jak i dla Juniorow Mlodszych !!! jeszcze jutro tylko seniorzy i bardzo udany weekend :))
Mariusz Panek "Mario" zaczyna nam odpłacać za założony wątek:)
Po raz pierwszy w tej rundzie zobaczyłem drużynę JM - tym
to sposobem ryzyko oceny może być obarczone sporym błędem
Pominę zespół w ocenie, bo jak już idę to chcę znaleźć kogoś
takiego co rokuje A więc co zauważyłem.:
Jeż -wyróżnia się na tle reszty. Ciekawy chłopak- def pom. Chudy
wysoki, ale też dość sprawny o niezłej szybkości, ale jeszcze o lepszej
technice, tej na potrzeby drużyny. Dużo widzi itd.
Mielcarek:, Sroka, Wilk: mieli różne momenty, a niektóre wręcz
filmowe /bramki/. Więc poczekam co będzie dalej. Mam nadzieje
że nazwiska mi się nie pomyliły , bo ściąga z oficjalnej- kto jest kto.
pzdr
Jestem zdziwiony brakiem w drużynie Mateusza Wdowiaka - czyżby został już "odstrzelony"??? (w 16-ce meczowej był, przynajmniej na stronie MKSu jego nazwisko widniało).
Mateusz pauzował (4 żółte kartki)
wilusz Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mateusz pauzował (4 żółte kartki)
Zwracam honor. Tylko dlaczego był w 16 meczowej? (strona MKSu)
szuwarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
[b]> (strona MKSu)[/b]
klucz do Twojego pytania, od strony statystycznej leży i kwiczy
Trener Paweł Zegarek - w CL:J Cracovia jest na ostatniej prostej
http://www.pzpn.pl/rozgrywki-klubowe/centralna-liga-juniorow/aktualnosci/2014-05-14/clj-pod-lupa-cracovia-na-ostatniej-prostej
5 dni później
W CLJM
Korona - Resovia 0-0
Dobry wynik dla juniorów młodszych Cracovii
Wczoraj w trakcie meczu rezerw, rozmawiałem z kilkoma czołowymi juniorami Cracovii (w dorobku III miejsce na MP) co dalej?. Odpowiedz - NIC. Nikt z nami nie rozmawia, umowy nam się kończą 30 czerwca, a póżniej jak w piosence Elektrycznych Gitar................. jesteśmy wolni możemy iść. Chciałbym nadmienić, że nie chodzi o jakiś tam tuzinkowych juniorów. Dokąd ta polityka Gł. Księgowego prowadzi ? , może kolega rmszar by uchylił rąbek tajemnicy lub wiedzy (oczywiście wszystko w ramach prawa):)
Niestety nie wiem nic o tym, co w chwili obecnej jest planowane.
Kiedy ja byłem w klubie, to trenerzy przygotowywali sprawozdania, także ze swoimi wskazaniami co do zawodników, trener Łach jako koordynator również przedstawiał swoje uwagi.
Być może te sprawozdania dalej są robione i trafiły już do Piotra Burlikowskiego i Profesora.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)