Z Szymczaka,będziemy mieć dużo pociechy,to wyróżniający się gracz i kadrowicz w swoim przedziale wiekowym.Co wazne utożsamia się z klubem,także więcej takich piłkarzy w naszym klubie a może takie wyniki będziemy osiagali w seniorskiej piłce.
Brawo chłopaki!
[url=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rqdwovvQetI#t=27]Tutaj linka do wypowiedzi Marcina po meczu.[/url]
-
-
Juniorzy CRACOVII
piotrek 67 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Czy Arcy - Prezes był na meczu i prowadził
> doping ?
A coś tak się Padrone doczepił? Chłop jak mieszkał w Krakowie i miał czas to chodził NA WSZYSTKO na co mógł znaleść czas.
Pamiętam derby juniorów młodszych na Wawelu jak było nas 6-u. Ja, 4-ch Panów Emerytów z "ekipy treningowej"
i Prezes. Co więcej siedział z Emerytami z których wielu naprawdę się zna i o futbolu słuchał. O spotykaniu Filipiaka na trybunach różnych pod Krakowskich dziur gdzie rezerwa grała to już nawet nie ma co gadać. Teraz gość wyemigrował to i rzadziej bywa i tylko na Kablu.
Kolega nie zrozumiał moich intencji - ciekaw jestem czy SZEFO był i widział mecz , radość zawodników, działaczy oraz kibiców z pokonania kundli ,może wreszcie znalazła by się woda dla zawodników,sprzęt itp.
A jakby tak się zagłębić w temat można by zrobić powtórkę w meczu seniorów pod warunkiem wyciągnięcia tych słynnych "melonów" z kieszeni a nie ciągnięcia przez kilkanaście miesięcy tej słynnej telenoweli z udziałem Hoszka z końcowym dramatem w postaci " najlepszego stopera Marka W."
Gratulacje , Cracovia Pany .
KMPasa1 Napisał(a):
> Szuwarku:
>
> Za pomiastką polityki- to oto prośba:
> Co to za grajek z tego Szymczaka.
> Bo dla mnie temat -dość intrygujący.
> Znów powtórzę, że będę jak zwykle
> wdzięczny.
>
> pzdr
Przyszedł ok 3 lata temu do Cracovii, bodaj z parafialnego klubu Huty. Do starszych juniorów przeszedł w tym sezonie . Rocznik 1997.
piotrek 67 Napisał(a):
> Czy Arcy - Prezes był na meczu i prowadził
> doping ?
Był dzisiaj na rezerwach ale dopingu nie musiał prowadzić. Obiecał, że będą wzmocnienia juniorskie. Dobro i to.
piotrek 67 Napisał(a):
> Kolega nie zrozumiał moich intencji - ciekaw
> jestem czy SZEFO był i widział mecz , radość
> zawodników, działaczy oraz kibiców z pokonania
> kundli ,może wreszcie znalazła by się woda dla
> zawodników,sprzęt itp.
> A jakby tak się zagłębić w temat można by
> zrobić powtórkę w meczu seniorów pod warunkiem
> wyciągnięcia tych słynnych "melonów" z
> kieszeni a nie ciągnięcia przez kilkanaście
> miesięcy tej słynnej telenoweli z udziałem
> Hoszka z końcowym dramatem w postaci "
> najlepszego stopera Marka W."
A tak to racja.
Gratulacje chłopaki! Gdyby nasi juniorzy grali we wszystkich bądź większości meczach takim składem jak wczoraj to jestem w stu procentach pewny, że i w tym roku wywalczyli by medal dla naszego klubu :) Mamy obecnie bardzo zdolnych juniorów, chyba dawno takich nie było.
Pamiętam do tej pory jak parę lat temu mówiono, że roczniki 95/96 w naszym klubie są bardzo słabe - jednak jak się okazuje to nie prawda.
Szymczak kariere zaczynał w Grębałowiance,pózniej przeniósł się do Hutnika a następnie na początku gimnazjum przyszedł do Cracovii.
,,Bardzo blisko kadry jest także Marcin Szymczak , który przez całą rundę prezentował bardzo solidną formę strzelecką, trafiał w prawie każdym spotkaniu. Na 13 kolejek w 11 wpisywał się na listę strzelców. Marcin Szymczak ma już za sobą debiut w koszulce z orzełkiem na piersi.,,
[url=http://terazpasy.pl/Pilka-nozna/mlodziez/juniorzy/Terazpasy.TV-Kolejny-mlody-pilkarz-Cracovii-w-reprezentacji-Polski]Tutaj link pod którym znajdziecie wypowiedz trenera Góreckiego na temat młodzieżowej reprezentacji.[/url]
Pełna kolejka + tabela w CLJ
http://www.90minut.pl/liga/0/liga7134.html
W juniorach starszych grają zawodnicy z 97 np Szymczak, Wilk,Kapustka,Chmielowski,Surma są wzmocnieniem rocznika 96 i 95
Powrócę na moment do wczorajszego meczu Cracovi z GTSem. Licznie zgromadzona publiczność zachowywała się wręcz WZOROWO. Nie było ani razu (dosłownie) jakichkolwiek docinków, nieprzyzwoitych okrzyków. Piłkarze na boisku walczyli fair, mimo 9 żółtych kartek Cracovia 6) były to tylko kartki wynikające z walki czysto piłkarskiej. Po zakończeniu spotkania piłkarze obu drużyn "przybili sobie piątki" a trenerzy Paweł Zegarek i Dariusz Marzec (chyba nie pomyliłem nazwiska) serdecznie sobie pogratulowali. Piszę te słowa dlatego, że parę m-cy temu, na tym samym stadionie byłem świadkiem spotkania pomiędzy Cracovią a Sandecją, gdzie po zakończeniu spotkania (3-3) trener Sandecji Janusz Świerard wręcz zabronił swoim piłkarzom (sam zresztą to czyniąc) podziękować za zakończony mecz. Ale ta sytuacja podobno powtórzyła się w niedawnym meczu jaki odbył się pomiędzy nami w Sączu. Co kultura, to kultura. Jeszcze raz dzięki wszystkim" aktorom" tego meczu jak i znakomitej publiczności. Do zobaczenia na derbach juniorskich w przyszłym roku.
SŁODKI KOSTEK Napisał(a):
> W juniorach starszych grają zawodnicy z 97 np
> Szymczak, Wilk,Kapustka,Chmielowski,Surma są
> wzmocnieniem rocznika 96 i 95
Kapustka i Chmielowski to rocznik 96
Sobotni mecz z GTSem przeszedł już do historii, ale pozwolę sobie przytoczyć dane z ostatnich 5-ciu sezonów , oto one:
Sezon 2009/10
Cracovia - GTS 1-1 (w nawiasie nazwisko zawodnika, który wystąpił w tym meczu, a obecnie gra w ekstraklasie - Nalepa)
GTS - Cracovia 5-0 (Chrapek)
Sezon 2010/11
GTS - Cracovia 1-1 (Steblecki)
CRACOVIA - GTS 2-1
Sezon 2011/12
Cracovia - GTS 1-2
GTS - Cracovia 5-1 (Stolarski - strzelił nam dwie bramki)
Sezon 2012/13
GTS - Cracovia 3-1
Sezon 2013/14
CRACOVIA - GTS 4-1 (??????????????????????????????????????????)
Mam cichą nadzieję, że za parę lat będę mógł, lub ktoś inny w miejsce pytajników wpisać kilka nazwisk naszych zawodników, którzy grają i robią karierę w ekstraklasie, czego im, wam i sobie życzę.
Na stronie MKS-u jest już amatorski filmik z meczu z GTS-em. Szkoda, że kamerzysta zgubił 2 i 3 bramkę dla Cracovii. Proszę zobaczyć przepiękną akcje na 4-1, w której wziął udział Surma (zagrał kilka minut), jego podanie do Szymczaka było "miodziu" a egzekutor jak "stary wyga" szczupakiem ustalił wynik. Dobrze, że ktoś utrwala takie momenty.
I w obronie , czy też w ataku w sytuacjach skrajnie odpowiedzialnych zachowuje te
cechy, co cechuje takich , na których należy z tych zobowiązań- w ciemno postawić,
Ani słowa więcej bo ,że będzie tyle okazji, by do tematu semantycznie wrócić. Wywołałem
temat-więc wiadomo o kogo lata. A z latawcami jestem daleko w rozbracie, więc wpis na
poważnie.
pzdr
KMPasa1 - mam takie wrażenie, że Twój wpis odnosi się do mnie (albo się mylę ?). tylko ja kompletnie nie wiem o co Tobie chodzi ?. nic a nic nie rozumie. jeżeli można to tak jednym zdaniem.
Szuwarku:
No cóż- jeśli takie odczucie to zapewniam, że nie miałem takiego celu.
A jeśli to Cię nie przekona-przepraszam. PYTANIA te z poczucia, że jesteś
twierdzą wiedzy o grupach młodzieżowych. Ty jesteś indywidualistą, więc
pozwolisz ,że w co 4-5 zdaniu też mogę mieć zdanie odrębne, tym bardziej,
że prośbę zignorowałeś
pzdr
O Szymczaka- tak by zakończyć temat w sprawie rozpoznania, to o co
biega. Widocznie pomyliłem się , że temat może być nie rozpoznawalny.
pzdr
wilusz
Masz rację Kapustka i Chmielowski to rocznik 96 sorry jakieś zaćmienie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)