bartos4 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ok twoje zdanie - napewno będzie to nauczką dla
> mnie .Nie siedzisz w mojej głowie to nie wiesz.
> Powtarzam że zaraz pod tym był link do waszego
> zdjęcia pokazujacego obraz z kamerki TVP. Mało
> się wypowiadam na h.net i nie obrażam nigdy
> innych klubów więc pozdrawiam Cie serdecznie .
> Moja opinia jest taka że Wiedzmin wjechał do
> bramki z krążkiem lecz sędzia niemógł tego po
> sprawdzeniu na Video uznać bo nic nie zobaczył
> .Mógł się tylko domyślac ale przepis jest
> przepis. Gdyby nie postanowił sprawdzac video to
> gola by uznał.
Jednak Bartosie4 troszku kręcisz. Sędzia UZNAŁ gola (zresztą jak najbardziej słusznie).
Krążek był widoczny pod parkanem i wjechał Odrobny z nim do bramki.
Sędzia zmienił poprawna decyzję pod presja publiki korzystając z ABSOLUTNIE nieczytelnego zapisu video.
Generalnie skandaliczne zachowanie arbitra kwalifikujące się do dłuższego odpoczynku od sędziowania. (do czego oczywiście nie dojdzie bo sędziów hokejowych jest bardzo mało) .
ps: szkoda tej okazji na PP. W sumie 3-o rzędne rozgrywki ale okazja wielka była.
-
-
Puchar Polski
To że bramka była jest oczywiste. Krążek był pod prawym parkanem który w wyniku pirueta Odrobnego CAŁY znalazł się w bramce. Stąd gdy Odrobny wstał krążek "czarodziejsko znalazł sie z drugiej strony bramki:). To był kant i tyle...
Na dzień dzisiejszy jest za to jedna dobra niewiadoma.
Nikt nie jest faworytem w play offach ;)
klekot Napisał(a):
...
> PS 1 Hałasik z Ziębą nie zrobią porządku,
> Hałasik lansuje własną osobę i mysli że
> Zacharkin z Bykowem odmienią polski hokej, a on
> bedzie mżem opatrznosciowym, Zięba nie podziela
> tego zadania, Hałasik firmował manipulację
> dotyczącą zmiany regulaminu play off bedącą
> "ratowaniem" GKSu Katowice, Zięba na znak
> protestu zrezygnował z funkcji Przewodniczącego
> Wydziału Szkolenia, więc jak cos to Hałasik sam
> zrobi... porządek, pytanie jaki ?
Rozumiem, że oczywiście masz wiadomości z pierwszej ręki ( z wiadomych powodów). Nie wiedziałem o tym fakcie. Więc w takim razie będę patrzył tylko na działania Hałasika w tej materi. Już wypowiedż w reportarzu Zawioły z n.sportu - gdzie Hałasik się lansuje mówiąć ile on to wyłożył prywatnych pieniędzy napawa mnie obrzydzeniem.
Bartos4 zażartował sobie
Jedyne co można docenić to to że nie uciekł
ale jeśli to żart to ja powiem tak
kupa śmichu ale z przewagą kupy
Jako pierwszy zapodający link do tego zdjęcia nie odczytałem tego jako żart, tylko jako perfidną manipulację i pewnie wielu niezorientowanych na czas, a także nie znających wcześniej tego zdjęcia Jaf-a, które zostało poddane manipulacji, odczytało go jako prawdziwe ! Ale przeprosiny przyjęte, jednak pasowałby, żebyś kolego Bartos4 zamieścił oficjalne wyjaśnienie i przeprosiny na h.net !
Zapisał ktoś może ten fotomontaż? Ja niestety nie zdążyłem a chciałbym je sobie wydrukować i w ramkę oprawić. ;)
agent44 Napisał(a):
> Zapisał ktoś może ten fotomontaż? Ja niestety
> nie zdążyłem a chciałbym je sobie wydrukować
> i w ramkę oprawić. ;)
No przecież Bartos4 ma to zdjęcie i pewnie Ci go przyśle, jak go poprosisz ! ;)
Orlean Napisał(a):
> Sanockiej obłudy ciąg dalszy. Jedyny w Polsce
> portal hokejowy słynący z "obiektywizmu i
> profesjonalizmu" tzw. h....-net nie zająknął
> się do tej pory o przebiegu rozgryrywek P.P, mimo
> iż turniej ten rozgrywao w Sanoku? Czyżby mimo
> wydatnej pomocy organizatorów, pzhl-u i sędziów
> misterny plan szlag trafił?
Jak my zdobywaliśmy MP to też cisza była.
Zmieniliby nazwę portalu na sanockihokej.net i nie musieliby już leczyć prowincjonalnych kompleksów.
jurassic Napisał(a):
Re: Puchar Polski
Jako pierwszy zapodający link do tego zdjęcia nie odczytałem tego jako żart, tylko jako perfidną manipulację i pewnie wielu niezorientowanych na czas, a także nie znających wcześniej tego zdjęcia Jaf-a, które zostało poddane manipulacji, odczytało go jako prawdziwe ! Ale przeprosiny przyjęte, jednak pasowałby, żebyś kolego Bartos4 zamieścił oficjalne wyjaśnienie i przeprosiny na h.net !
Zawsze warto być człowiekiem, choć tak łatwo zejść na psy !!!
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/171/beztytuuzkl.jpg/][img][/img][/URL] Dałem wcześniej.
agent44 Napisał(a):
> Zapisał ktoś może ten fotomontaż? Ja niestety
> nie zdążyłem a chciałbym je sobie wydrukować
> i w ramkę oprawić. ;)
No widzisz teraz też ty na wesoło to wziałeś :)
http://www.dziennikpolski24.pl/pl/region/miasto-krakow/sport-krakowski/1255401-pasy-sfrustrowane-po-meczu-w-sanoku.html
W powyższym wywiadzie, Daniel mówi to o czym wielu z nas pisze w wątku hokejowych postolatów do profesora.Wzmocnienia konieczne!!!
Cracovia w Sanoku miała wsparcie. :)
[img]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/227671_448059608591663_2047288365_n.jpg[/img]
Wiecej tego wsparcia było w Sanoku na PP :)
Pojawił się komunikat wczoraj odnośnie naszego półfinału, nie wiem czy ktoś widział:
http://www.pzhl.org.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=399:komunikat-wspzhl&catid=7&Itemid=186&lang=pl
Komunikat, wiadomo - prawny bełkot.
[quote=pzhl.org.pl]
Jeżeli krążek znajduje się pod ciałem zawodnika i sędzia główny oraz analiza video (VGJ) nie pozwalają stwierdzić czy przekroczył on linię bramkową NIE UZNAJE SIĘ BRAMKI.
(suplement do przepisy gry art. 470 definicja bramki A ? procedura sędziego głównego pkt.5)
[/quote]
Zaiste. Tylko czy zdecydowany gest sędziego sygnalizujący gola był wyrazem jego niepewności?
Oczywistym jest, że po analizie video sędzia bramki uznać nie mógł bo po prostu na video nie mógł zobaczyć krążka w bramce.
Co zatem było przyczyną zmiany decyzji sędziego, który najpierw gola uznał a następnie pojechał analizować sytuację na video?
Odpowiedź jest prosta. Przyczyną takiego obrotu spraw był fakt iż [b]sędzia się obsrał.[/b]
tam pisza, ze gdy ktorykolwiek z sedziow ma watpliwosci :)
czyli uj.eb.ali nas zgodnie z prawem, jak to w zyciu.
co nei zmienai postaci przeczy ze rzeczony sedzia powinien z trybun przy najblizeszej okazji dostac prezent w postaci paru rolek papieru toaletowego.
o przywitaniu odpowiednim OSZUSTA z dlugimi wlosami broniacego bramki Sanoczan tez nie wolno zapominac :)
Wystarczy zobaczyć na http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=w2MJKYGl1hM od6:05
tam sędzia nie miał wątpliwości a krążka nie widać w ogóle.
Proponuje od dzisiaj Radzikowi siadać na krążku i wjeżdżać z nim do bramki tam i z powrotem - ciekawe na jakiej podstawie wtedy uznają bramkę skoro nie zobaczą krążka za linią.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)