karampuk Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> znaczy sie tak sam ze soba jedziesz???
Odrobny PAJAC i KLAMCA.
braklo kasy dla KEPy i juz skutki...
-
-
Puchar Polski
Brawo dla Jastrzębia, nie udało się ukraińskim cwaniaczkom wspomaganym przez gs-owską publikę i dobrze!
Ordynarny fotomontaż zdjęcia Jaf-a:
http://imageshack.us/f/211/odrobnyy.jpg/
Wielkie brawa dla Jastrzębia, zresztą chyba nie tylko od nas, bo podejrzewam, że również z całej hokejowej Polski, gdzie się nie wejdzie na forum to będzie większa lub mniejsza radość. Pamiętam jak w 2006 LL wrócił do Jastrzębia, wtedy bodajże pod szyldem Czarne na play-off 1 ligi, który przegrali. Od tamtego czasu JKH systematycznie idzie do góry i wreszcie mają jakieś trofeum, to mocno wypracowany i wyczekiwany sukces.
Trzeba oczywiście pamiętać, że jest to sukces za państwową kasę, ale dziś przymykamy chyba na to oko... Brawo Jastrzębie!
:)
Każda porażka słomianych butów cieszy, ale ta chyba najbardziej. :) Brawo JKH, na pohybel kupczykom-ukraińcom. :)
Cóż, czekamy teraz na blondynkę w Krakowie. :D
Jurassic zapodał bardzo ważny link.
[b]Osoba o nicku [u]bartos_4[/u] żeby bronić błędnej decyzji sędziego działającą na korzyść klubu z Podkarpacia postanowił "zabawić" się w grafika i "lekko poprawił" zdjęcie Jaf'a, które prawdopodobnie ściągnął z Cracovia.pl a następnie wrzucił na h**.net link. Wg niego to był żart, jednak niektórzy ludzie chyba nie załapali tego żartu i podważali nasze tezy jako dowód pokazując owy fotomontaż.[/b]
Poniżej na pozycji nr 1 oryginalne zdjęcie Jaf'a a na pozycji nr 2 fotomontaż bartosa_4.
[hr]
[img]https://lh5.googleusercontent.com/-SLnGf9SdsWY/UN7XUZW1x5I/AAAAAAAAUDs/SD0OdsXD6AU/s640/aDSC_4416.jpg[/img]
[hr]
[img]http://img211.imageshack.us/img211/6605/odrobnyy.jpg[/img]
Jak się uzyskało pomoc sędziów to się milczy a nie przechodzi do obrony kłamiąc.
Sanockiej obłudy ciąg dalszy. Jedyny w Polsce portal hokejowy słynący z "obiektywizmu i profesjonalizmu" tzw. h....-net nie zająknął się do tej pory o przebiegu rozgryrywek P.P, mimo iż turniej ten rozgrywao w Sanoku? Czyżby mimo wydatnej pomocy organizatorów, pzhl-u i sędziów misterny plan szlag trafił?
Możecie napisać, w któym to wątku zapodał link do tego zdjęcia ? Jakos go nie mogę znaleźć... Usunęli już ?
Ja tam się nigdy po h*ju.necie za wiele nigdy nie spodziewałem, prowincjonalny portalik - prowincjonalni ludzie - prowincjonalne kłamstewka. No ale robić takie ordynarne fotomotaże, to trzeba mieć naprawdę nie halo z głową, żeby myśleć że się nie wyda. W sumie przerobienie i opublikowanie tego zdjęcia to piękne podsumowanie i wzytówka tej cahoxowej tuby propagandowej, która "o hokeju wie wszystko". Ale że są zdolni do aż takiej głupoty i obłudy to nie podejrzewałem prawdę mówiąc, z tym że zobaczycie, że wymyślą sposób że to niby myśmy coś nawywijali. Taka mentalność - nawet jak złapiesz ich za rękę, to powiedzą, że nie ich ręka, a Twoja. To już taki portalik i tacy ludzie, oni się nie zmienią :)
[quote=Leesior]
Możecie napisać, w któym to wątku zapodał link do tego zdjęcia ? Jakos go nie mogę znaleźć... Usunęli już ?
[/quote]
Ja link do tego zdjęcia widziałem na pewno na ichniejszym "szitboksie" a czy pojawił się również w komentarzach to nie wiem.
agent44 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jurassic zapodał bardzo ważny link.
>
> Jakiś sanocki oszołom o nicku bartos_4 żeby
> bronić błędnej decyzji sędziego działającą
> na korzyść klubu z Podkarpacia postanowił
> "zabawić" się w grafika i "lekko poprawił"
> zdjęcie Jaf'a, które prawdopodobnie ściągnął
> z Cracovia.pl a następnie na h**.net podważał
> nasze tezy jako dowód pokazując owy
> fotomontaż.
>
> Poniżej na pozycji nr 1 oryginalne zdjęcie Jaf'a
> a na pozycji nr 2 fotomontaż bartosa_4.
>
>
>
> https://lh5.googleusercontent.com/-SLnGf9SdsWY/UN7
> XUZW1x5I/AAAAAAAAUDs/SD0OdsXD6AU/s640/aDSC_4416.jp
> g
>
>
>
> http://img211.imageshack.us/img211/6605/odrobnyy.j
> pg
>
> Jak się uzyskało pomoc sędziów to się milczy
> a nie przechodzi do obrony kłamiąc.
DAJ SPOKÓJ przeciez to był żart - nikt nie mówił że to na poważnie a pozatym zaraz pod linkiem do tego dałem link z waszego forum do tego zdjęcia
http://imageshack.us/photo/my-images/132/krek.png/
Wszystkich urażonych tym żartem przepraszam - nie miałem na celu kłamac ale nie sądziłem że wezmiecie to na powaznie.
Pozdrowienia dla normalnych kibiców i Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku
Widzisz, [b]być może[/b] to był Twój żart ale niestety sporo osób na wiadomym portalu żartu chyba nie załapała i zaczęła traktować ten fotomontaż prawie jako dowód.
Np. ja na "szitboksie" zobaczyłem tylko ten link (być może już wklejony później przez kogoś innego i zaraz pod nim milion komentarzy, że to jest dowód, że bramki nie było). Link puszczony w net nie ginie, on prędzej czy później wraca i to niekoniecznie z przesłaniem autora, który go pierwszy raz w obieg puścił.
Ok - mój błąd . Już SKASOWANE Jeszcze raz sorki i Pozdro dla Fanów Hokeja
ps. tego oszołoma mógł byś mi darować :D
Spoko, post z fotomontażem edytowałem.
Mam nadzieję, że wszyscy zrozumieli o co chodzi. Twój żart był pewnie jakiś czas widoczny ale jak ktoś wszedł później (tak jak ja) to na "szitboksie" krążył już tylko sam link bez informacji, że to zrobione jest "na jaja". I sądząc po komentarzach sporo ludzi wzięło go na poważnie.
Hmmm, no proszę :) A nie przewidywałem, że wyjdzie nasza wina? My po prostu nie załapaliśmy genialnego dowcipu :) No przecież to proste, że jak się sprawa rypła to musi być, że żart, a wina po stronie odbiorcy jest :) Ja p*@$lę, ktoś naprawdę łyka twierdznie, że komuś innemu chciało się robić takie przeróbki ot tak dla jaj? Jak dla mnie strasznie lipne to obecne tłumaczenie, coś powiedzieć trzeba, to wymyloe na potrzeby chwili i już, może jestem bardzo głupi, ale ciężko mi dostrzec fun tego numeru, no sorki...Że to niby żart? Puszczony bez komentarza i do momentu aż się nie wyrypało niewytłumaczony? [b][u]Żartem to jest wciskanie teraz ciemnoty, że to był niby-żart![/u][/b] Takie jest moje zdanie. Zresztą podejrzewam, że "żart" podejrzewam wytłumaczony tylko tu. Czy na h*ju.necie kolega też napisał otwartym tekstem "słuchajcie, zrobiłem fotomontaż, ten >>dowód<< że niby gola nie było to lipa, przesunąłem barmkarza żeby śmiesznie było"? Nie napisał? Ojej, ale to dziwne, może warto byłoby tam się przyznać też? Bo tam chyba też nie wiedzą, że to lipa...
przecież napisałem że zaraz pod tym wstawiłem link do zdjęcia z wycinku kamery TVP Sport
Ale ok .
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/171/beztytuuzkl.jpg/][img][/img][/URL]
Wybacz, ale jestem szczery: nie wierzę, że to był żart, bo nie dostrzegam żadnego celu jakiemu by miał służyć. Teoria żartu jest wg mnie wymyślona teraz kiedy trzeba jakoś się wytłumaczyć, bo sprawa się rypła, ale w gorącym okresie uważano że to prawdziwa fota i służyła za dowód. Dziwne, że wtedy tam tego nie dostrzegłeś i nie sprostowałeś, a teraz tutaj od razu zobaczyłeś? Powtarzam jeszcze raz: przepraszam, ale tego tłumaczenia nie łykam, dla mnie ono jest naciągane, wybacz, ale tak uważam.
Ok twoje zdanie - napewno będzie to nauczką dla mnie .Nie siedzisz w mojej głowie to nie wiesz. Powtarzam że zaraz pod tym był link do waszego zdjęcia pokazujacego obraz z kamerki TVP. Mało się wypowiadam na h.net i nie obrażam nigdy innych klubów więc pozdrawiam Cie serdecznie . Moja opinia jest taka że Wiedzmin wjechał do bramki z krążkiem lecz sędzia niemógł tego po sprawdzeniu na Video uznać bo nic nie zobaczył .Mógł się tylko domyślac ale przepis jest przepis. Gdyby nie postanowił sprawdzac video to gola by uznał.
Spoko, ten fotomontaż to drobne kłamstewko. Jeśli chciałeś zrobić żart, to niestety Ci nie wyszedł i widzisz, że ma spore echo. Natomiast ja się zgadzam, że to drobna sprawa. Grube kłamstwa w naszym hokeju niestety też są i właśnie szykuję wpis o takim, ale jest trochę obszerny. Myślę, że dam dziś lub jutro. I dla jasności - nie ma żadnego związku z h*netem, ani z Pucharem Polski. To natomiast było drobne kłamstewko i tu się zgadzam. Pozdrawiam również :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)