knajpy.........
co polecacie, które miejsce gdzie można jako tako..;) spędzić czas z kobitką:))
-
-
Przytulne, ciekawe...........
EFC;)
To już zależy co rozumiesz przez jako tako i w dużym stopniu od dziewczyny jeszcze. Jedna woli małe, francuskie kawiarenki, inna źle się tam będzie czuła i woli jasne, otwarte przestrzenie - też romantyczne, ale w nowoczesnym wydaniu. Zależy Ci bardziej na rozmowie czy mizianiu? Bo szczerze do tego drugiego polecam kino i filmy Lyncha - przychodzi mało osób, a dziewczyna prędzej czy później straci wątek i nabierze ochoty na zabawę.
Rimini. Nowy Prokocim;)
p.s-jak coś to pamiętaj-pizza nr.13 :)
Zaćmienie, ul. Szczepańska 3
zAWsze romantycznie jest w Caldo na Dabiu!
Troche po wlosku - jest pizza, troche po grecku - jest salatka, troche po francusku - szarmanccy wlasciciele i troche grubo - zazwyczaj w piatek/sobote wieczor:)
Osobiscie, szczerze i goraco polecam!
Camera Cafe na Wiślnej. Obsluguje mila kelnerka, wszystko podaje elegancko pod nos. Wystrój moze nie jest swietny ale nie bylejaki i oryginalny, nawiazujacy do kina. Zwykle jest mało ludzi i spokój co sprzyja rozmowie i...
...aha no i maja niezly wybór słodkich deserów itp.
Drops na rondzie Grzegórzeckim , zawsze ciekawe informacje z pierwszej ręki i domowa atmosfera! a tak na serio to nie wybierajcie się tam z kobietą chyba że lubi ciężkie klimaty ;)
G.S. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Drops na rondzie Grzegórzeckim , zawsze ciekawe
> informacje z pierwszej ręki i domowa atmosfera!
> a tak na serio to nie wybierajcie się tam z
> kobietą chyba że lubi ciężkie klimaty ;)
Taa piwko w Dropsie, a potem szamka w Bar Maxie :D
Dr.Oetker Napisał(a):
> G.S. Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Drops na rondzie Grzegórzeckim , zawsze
> ciekawe
> > informacje z pierwszej ręki i domowa
> atmosfera!
> > a tak na serio to nie wybierajcie się tam z
> > kobietą chyba że lubi ciężkie klimaty ;)
>
>
> Taa piwko w Dropsie, a potem szamka w Bar Maxie :D
Drops ma u mnie duzego plusa za nowoczesna, funkcjonalna ubikacje art deco.
co do knajp to Awiw na Kazimierzu, byłem tam raz i już prawie miałem opierdolić kelnera co tak długo (ok . 40 min potrzeba poczekać) ale jak już przyniósł to nigdzie w knajpie tak dobrze nie zjadłem, a żona była zachwycona malinami z lodami.
polecam
Jazz Faust na Szewskiej
W dawnych czasach zawsze brałem dziewczynę do Algi a teraz do Miastoprojektu.
wierzynek przy siedleckiego tez przytulny:-)
Przy monte jest ciekawe i prytulne miejsce, chiki tancza salse, sa tez kregle.
Powaznie, to polecam Pimiento:
http://www.pimiento.pl/index.html
Bez znaczenia, ktora lokalizacja.
Miesko, winko, obsluga, wszystko klasa.
Twixxx Napisał(a):
> Powaznie, to polecam Pimiento:
> http://www.pimiento.pl/index.html
>
> Bez znaczenia, ktora lokalizacja.
> Miesko, winko, obsluga, wszystko klasa.
Wpuszczą w Adidasach?
Nie, wpuszczaja tylko w Nike'ach... :)
nieprawda, byłem ostatnio w dresie i nikt się nie rzucał, jakieś typy patrzyły spode łba pijąc piwo ale obyło się bez pytań "za kim jesteś?"
a tak poważnie Twixxx, wcinałeś tam T-Bone'a w wersji maxi? dobra rzecz...
Jako, że lubię dobrze zjeść to zapodam pare fajnych lokali typowo jedzeniowych, droższych i tańszych:
Zazzie bistro, Manzana, Wesele, Paese (tu z zastrzeżeniem, jak ktoś ciekaw, to mogę napisać dlaczego), Irish Mbassy, Konfitura na Ruczaju (!!), dwie najlepsze pizzerie: Garden i Stary Piec, najlepszy chińczyk w Krakowie- taka budka na Tandecie, prowadzi mój sąsiad, jak mu powiedziałem, że pisał o nim Nowicki, to odpowiedział: "nie citam wybojciej", Diego i Bohumil, z kebabów jak zamknęli Armenie to Alabai i Sami Am Am, Moa Burger, Ancora... ogólnie w Krakowie jest dużo zajebistych miejsc :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)