Robert Ksperczyk pilnie obserwował wczorajsze spotkanie naszych młodszych juniorów :huh:
-
-
Akademia Mistrzów CRACOVIA :)
7 dni później
Progres się sypie, idealny moment do wyciągnięcia co lepszych chłopców.
Czy pogłoski o śmierci nie są przedwczesne? Dopiero co stali się pierwszą siłą tego miasta.
Hmmm....Hutnik się odradza..prowadzi ofensywę..ponoć z właśnie z Progresu będzie wyciągał chłopaków...
121 dni później
Czy jest na naszym Forum ktoś z rodziców chłopaków rocznika 2008 ?
Co to za pomysł przeniesienia treningów tego rocznika w czasie remontu sztucznego boiska na Wielickiej na boisko Gwiazdy Brzegi w Brzegach na godz. 17.00 ? :@ Przecież miały być w Prokocimiu ! :exclamation:
Z takim obrotem sprawy, to c[size=small]hyba po miesiącu od przeprowadzki mojego syna z Wawelu do Cracovii będę musiał zawiesić jego obecność na treningach na czas tego remontu, bo tam to nie będę miał jak z nim dojechać, a na tą godzinę to już wcale ! :( [/size]
Jak ktoś coś wie konkretnego, to dajcie znać na priv proszę !
Nie mam twarzoksiążki, a pewnie na twarzoksiążce tego rocznika są jakieś szczegółowe informacje i komentarze ! ;)
Cześć,
Tak jest. Właśnie czytam teraz na stronie Akademii i chyba ktoś ma nierówno pod sufitem... Rozumie, że jest problem z boiskiem,ale bez przesady...i że nie da się czegoś bliżej znaleźć ??? Przecież nikt nie będzie dymał po 30 km w jedną stronę na trening i jeszcze o 17...
Rozważam przeniesienie swojego syna i syna siostry z Bochni do akademi. Słyszałem ze coś tam sie pozmieniało. Syn jest rocznik 2009 a syn siostry 2008 co sądzicie o poziomie nauczania? Jak duże składki są i jak trenerzy bo też słyszałem ze poprzedni poodchodzili.
Zanim sie zdecyduje chciałbym poznać wasze opinie. WIem że najlepiej zadzwonic pod nr które są na stronie, ale chce zapoznać się u "źródła"
Ja przeniosłem na początku września mojego syna rocznik 2008 z Wawelu do Cracovii. Trenerzy bardzo fachowi i wymagający, treningi na bardzo wysokim poziomie, syn jest bardzo zadowolony z przenosin. Z tego co wiem, jeden z chłopaków tego rocznika dojeżdża na treningi właśnie z Bochni. Składka miesięczna 140 zł, a treningi są 3 razy w tygodniu po 1,5 godziny. Dla porównania, w Wawelu za 2 treningi tygodniowo po 1 godzinę 15 minut płaciłem 100 zł na miesiąc. Jedyne minusy są takie, że obiecane było do końca września ale do dzisiaj syn nie dostał klubowego stroju piłkarskiego i gra koszulce kibicowskiej, spodenkach jeszcze z Wawelu, bo czerwone i kupionych dawno temu pasiastych getrach, a także to, że rocznik 2008 na czas remontu sztucznego boiska na Wielickiej przeniesiono na boisko w Brzegach, co sprawiło, że wobec problemów logistycznych z dojazdem tam, mój syn tymczasowo trenuje z rocznikiem 2007 na Wielickiej ! Jednak po miesiącu uważam, że zmiana wyszła mu na dobre !
A te składki to do jakiego wieku sie płaci??? junior też płaci???
Trampkarz mlodzszy, tj. w tym sezonie 2004.
- Edytowany
Rocznik 2008 wygrał turniej na Hutniku ! [WHITE SMILING FACE]
Rocznik 2007, 2 drużyna zajęła 4 miejsce w Memoriale im. Józefa Kałuży na obiekcie TS Tramwaj Kraków, organizowanym przez Klub Honorowych Dawców Krwi Cracovia Pasy ! Ech, do zwycięstwa w turnieju zabrakło 5 minut, do 2 miejsca parę sekund, a wszystko to w ostatnim meczu, kiedy to Pasy wygrywały z Krakusem Nowa Huta 1:0, na 5 minut przed końcem meczu remisowały 1:1, a przegrały pechowo 1:2 w ostatniej akcji meczu po golu strzelonym tuż przy słupku po rzucie rożnym ! [emoji53] Mimo 4 miejsca Pasy strzeliły najwięcej goli w tym turnieju, bo aż 17, a straciły najmniej, bo tylko 4 ! :)
Wyniki:
Cracovia - Hat Trik 3:0
Cracovia - UKS UL 0:1
Cracovia - Tramwaj Kraków 8:0
Cracovia - Orły Kraków 5:1
Cracovia - Krakus Nowa Huta 1:2
2008 brawka, 2007 to samo. Brat zawiedziony, bo noga nie pozwoliła na grę z kolegami z '08, a chętnie by stanął między słupkami :D
Dodatkowo dodam, że rocznik 2008 zwycięstwo w turnieju Hutnik Cup osiągnął wygrywając m.in. po drodze z wisłą 6:0!!! Poziom dwudniowego turnieju wysoki,m.in. zagraniczne druzyny, ŁKS, Sandecja,Stal Mielec czy mający dobre szkolenie młodzieży Beniaminek Krosno. W dwa dni na 14 spotkań zaledwie jedna porażka i większość zwycięstw naprawdę efektowna m.in. już w fazie mistrzowskiej 9:1 z Debicą czy 5:1 ze Stalą. Także pomimo treningów w Brzegach;), drużyna nie zwalnia.
Szerszy opis ze składem na pierwszej stronie Akademii a wszystkie wyniki na stronie Akademia Hutnika
fajnie, ze dzieciaki mają frajdę z wygrywania, niech to będzie dla nich zabawa połączona z ogólnym rozwojem, bez specjalnego nacisku na wynik :)
Mam też nadzieję, że nasi rodzice są zdystansowani do wyników za wszelką cenę, i pewne zachowania są obce :)
Patologia na meczu 11-latków. Trener został skopany przez rodzica
http://weszlo.com/2017/10/11/patologia-meczu-11-latkow-trener-zostal-skopany-rodzica/
- Edytowany
a propos meczów naszych dzieciaków, juniorów etc, Szuwarek jest na urlopie, a robił fajna rzecz, mianowicie co tydzien wklejał tzw Pasiasity rozkład jazdy, teraz info jest porozrzucane po różnych watkach, czasami w ogóle nie ma, moze komus zorientowanemu by sie chciało to wrzucac co tydzien, np do wątku z terminarzem ekstraklasy, albo osobno do watkow akademii i juniorow..
dobra robota , mysle doceniana przez wielu forumowiczow ktorzy chcieliby sie wybrac poogladac nasz narybek ;)
edit: dzieki Zac, chyba za rzadko zagladam na oficjalna ;)
- Edytowany
Zawsze przed weekendem jest na stronie głównej rozpiska
https://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/pasiasty_rozklad_jazdy_1210
[quote='Diabel' pid='1284335' dateline='1507872116']
a propos meczów naszych dzieciaków, juniorów etc, Szuwarek jest na urlopie, a robił fajna rzecz, mianowicie co tydzien wklejał tzw Pasiasity rozkład jazdy, teraz info jest porozrzucane po różnych watkach, czasami w ogóle nie ma, moze komus zorientowanemu by sie chciało to wrzucac co tydzien, np do wątku z terminarzem ekstraklasy, albo osobno do watkow akademii i juniorow..
dobra robota , mysle doceniana przez wielu forumowiczow ktorzy chcieliby sie wybrac poogladac nasz narybek ;)
[/quote]
Jeżeli chodzi o Szuwarka i rozpiski jest on bardzo aktywny na fb
[quote='focus' pid='1284376' dateline='1507893612']
[quote='Diabel' pid='1284335' dateline='1507872116']
[/quote]
Jeżeli chodzi o Szuwarka i rozpiski jest on bardzo aktywny na fb
[/quote]
ale jak go znaleść na fb ?
4 dni później
Byłem na treningu rocznika 2009 z synem siostry , i po drugiej stronie orlika też ktoś trenował. Dużo dzieciaków ale nasunęła mi sie myśl wiem że może byc za wcześnie, ale dla mnie powinno sie wybierać najlepszych a nie wszystkich chcących trenować. Może się wtrącam w kwestie trenerów.
Jeśli chodzi o dzieciaków do 14 roku życia powinno trenować ich jak najwiecej.Nie może trenować np 15-tu 8 latkow "najlepszych bo nie wiadomo ilu ich wytrwać do tego kontuzje i z 15 zrobi się 5.A każdy dzieciak inaczej się rozwija dzisiaj słaby za kilka lat dobry i odwrotnie.Trening zabawa by zachęcać ich do ruchu czym więcej tym lepiej to przyszli potencjalni fani Cracovii oczywiście niech ich gra jak najwięcej w dorosłej piłce.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)