Jak o mnie chodzi, jak dałem, i wierzę, że w dobrej sprawie, to nie chcę z powrotem - niech zostanie wydane na jego dalsze leczenie, albo na szlachetną paczkę.
-
-
Pomoc dla jednego z Nas !!! Bank Zachodni WBK 60 1090 1665 0000 0001 2015 6817
k
[large]Kolejne wplaty...
Traba 50zł
Jer Brzoz 200zł
Agnie Bia 100zł
Szaron 100zł
Alic Pet 50zł
Joa Kijow 30zł
Mate Pab 50zł
Juli Tierli 20zł
Kojo 50zl
Andr Kemi 50zł
Pi Piekie 100zł
gentelmen 75zł
Tom Wicie 20zł[/large]
z ciekawostek....
ja się tak na Gruszkę zapatrzyłem że dowód w banku zostawiłem....musiałem przez pół miasta po niego wracać....wrrr:D ale myślę że przedstawiłem jej jedynie słuszny plan rozliczenia:D
Czyli jest ok :))
"ja się tak na Gruszkę zapatrzyłem że dowód w banku zostawiłem....musiałem przez pół miasta po niego wracać....wrrr ale myślę że przedstawiłem jej jedynie słuszny plan rozliczenia"
Tu akurat sie Tobie nie dziwie... Na Grusie milo popatrzec :)
[color=#CC0066][/color][large]czyli jak w środę się wybudzę to Ci piszę ze żyję smsa oczywiście i jak dr powie że komplikacji nie ma to już nie ma więcej wpłat ?[/large]
dokladnie , Tak!!
Na jakas chwile przed 19, mielismy tyle 25.229,39 zł z kasa Karola:)))
Jestem pełen podziwu.
Brawo Volker, brawo Pasiacy!
Trzymamy kciuki. Chcę Cię widzieć bracie na pierwszym meczu rundy wiosennej na Kałuży!
ciesze sie ze sie udało, duzo zdrowiua Karol (choc sie w ogole nie znamy) i duzy szacunek dla kibicow naszych zgod ze pomogli chlopakowi
Wszystkiego dobrego.
No Panowie- jesteście Kozaki.
Budzi to szacunek.
Volker- brawo!
Mam nadzieję, że siądziemy na browarze z Karolem kiedyś, bo z widzenia się znamy na pewno, ale osobiście chyba nie...
Ta jego nowa szczęka to będzie wspólna "własność" nas wszystkich. Szanować, nie chodzić po knajpach i ciemnych zaułkach ;)
Jeszcze raz dziękuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuję Wszystkim za pomoc !!!!!!!!!!!!!! nawet mi się nie śniło że tak się to wszystko skończy.....a skoro tyle Osób mi pomogło i się w to zaangażowało to operacja nie może się k.. nie udać !!!!!!!
zwłaszcza że do całej sumy czyli 25.229,39 zł ( bo na tę chwilę taki jest stan pieniędzy na koncie i reszty) trzeba doliczyć magiczne dukaty które dostałem od Gruszki - na pewno przyniosą mi w środę szczęście !!!
Fajnie , ze napisales. Wnioskujemy, ze jestes podladowany emocjonalnie , duchowo. To jest WAZNE w kazdej operacji. Uda sie na pewno, trzymamy wszyscy kciuki :)
Trzymaj się brachu!!!
Great!
Trzymaj się, zdrowiej i daj znać jak już będzie po wszystkim, bo wszyscy się o Ciebie martwimy i chcemy dla Ciebie jak najlepiej ! :)
Będzie dobrze! Pasiacy do miękkich ludzi raczej nie należą;]!
Powodzenia!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)