Ro Man Dzieki za 100zl i cieple slowa :)
-
-
Pomoc dla jednego z Nas !!! Bank Zachodni WBK 60 1090 1665 0000 0001 2015 6817
Wrzuciłem kolejne 200, ile jesteśmy od celu?
prosze dane na priv
w miare mozliwosci podam calkowita kwote.
szaron , dzieki :))
Panowie,
Nie mam konta Polskiego , jest sznasa przeslac na PAYPAL ? Dorzuce pare groszy. Niestety przesalnie transferem z zagranicznego konta bedzie kosztowalo fortune.
Jesli ktos ma Paypal to moge wplacic na jego, a kase przekaze dalej.
Anhviet KSP
- = - = - = -= - = - = - = - =
Hej Polonia HEJ!
Jesteśmy już blisko celu?
Kolejne wplaty..:)
[large]Raf Hej 10zł
Mac Zal 15zł
Dani Dobrze 229,71zł
Paw Mle 10zł
Kon Krzys 7zł
Andr Przy 10zł
Dziadek KSP 20zł
Hash 25zł
Mic Gó 30zł
Artu Wode 50zł
Ro Man 100zł
Krzys Kor 50zł
Pasiak KSC 100zł
Ipswich 100zł[/large]
:D
15.964,82 zł na koncie
+ moje 4000 zł oraz jutro wplacamy pieniadze do banku od STC, wIEC wstepnie moze ktos podliczyc na chwile obecne a ja jutro podesle sume jaka mamy na koncie:)
Jest b,dobrze. Karol mi wczoraj napisal ,ze to chyba cud:)) A ja twierdzr , ze to wiara nasza w koncowy sukces i Wasze wplaty!!
Jeszcze raz ,wszystkim dziekuje !!
Jeśli dobrze liczę... [b]15 964,82 + 4 000 + 1554,05 + 900 + 2 000 = 24 418,87...[/b]
[b][align=center] TO BRAKUJE [color=#FF0000]81 zł 13 gr[/color] !!![/align][/b]
[quote="Anhviet KSP"]
Panowie,
Nie mam konta Polskiego , jest sznasa przeslac na PAYPAL ? Dorzuce pare groszy. Niestety przesalnie transferem z zagranicznego konta bedzie kosztowalo fortune.
Jesli ktos ma Paypal to moge wplacic na jego, a kase przekaze dalej.
Anhviet KSP
[/quote]
Ja mam Paypal, mogę więc tą kase przerzucić. Jeżeli chodzi o weryfikację to [b]gruszka[/b] potwierdzi moją tożsamość.
My tez potwierdzamy :)
Traba 50zł
Jer Brzo 200zł
Agn Bia 100zł
Szaron 100zł
Ali Pet 50zł
To kolejna wplata !!! Dziekuje:))
Chyba mamy już więcej kasy niż potrzeba... zgadza się?
Co sądzicie aby nadwyżkę kasy przeznaczyć na Świąteczną Paczkę, którą szykuje STC dla jednej z Krakowskich rodzin? Szczególnie, że hokejowa zbiórka planowo miała być na Świąteczną Paczkę.
Nawet juz wczesniej wspomnialem o tym volkerowi wiec to tylko kwestia ile rzeczywiscie operacja i inne zwiazane z nia sprawy wyjda kosztowo i czy ta nadwyzka faktycznie bedzie.
Mysle ,ze o to nie powinnismy sie martwic....
Nasz kolega dostal nieoczekiwana pomoc i na pewno zrobi z potencjalna nadwyzka szlachetny uczynek.
Najwazniejsze by operacja sie udala i powrocil szybko do zdrowia po rehabilitacji
^^ wiadomo ale volker0 pisał, ze nadwyżkę będzie zwracał...
COCO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Chyba mamy już więcej kasy niż potrzeba...
> zgadza się?
> Co sądzicie aby nadwyżkę kasy przeznaczyć na
> Świąteczną Paczkę, którą szykuje STC dla
> jednej z Krakowskich rodzin? Szczególnie, że
> hokejowa zbiórka planowo miała być na
> Świąteczną Paczkę.
Trza by jeszcze sfinansować te pożyczone 4 000 zł, żeby ta pożyczka okazała się niepotrzebna i została natychmiast zwrócona ze zbiórki. Poza tym pooperacyjna rekonwalescencja też kosztuje, wiadomo - leki, rehabilitacja itd. itp. i dobrze by było, żeby na to też były pieniądze !
no wiesz, volker0, żebyście nie przekombinowali za bardzo...
jasne zasady! Jeżeli tak nie będzie ludzie, którzy dali kasę dla Karola mogą się poczuć oszukani w pewnym momencie.
W tym momencie, chyba przekroczyliście kaskę, którą chcieliście zebrać, więc ja bym rozliczył si e co do grosza: ile kasy wpłynęło, ile chcielibyście zebrać, co z resztą.
Proszę nie spierdolcie tego.
COCO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ^^ wiadomo ale volker0 pisał, ze nadwyżkę
> będzie zwracał...
Może to zabrzmi brutalnie ale nie kładźcie łapy na nie swoim !!! To są pieniądze dla Karola i jakiekolwiek inne pomysły są nie na miejscu !!!
jurassic ja zadałem pytanie i poddałem pomysł wiec hamuj się z takimi tekstami w moim kierunku, bo sobie nie życzę!
Spokój Panowie!
Bardzo proszę bez awantur!
Nie wypada w tym wątku.
Volker zaczął temat i na pewno przedstawi rozliczenie wszystkich wpływów.
ps: Przy okazji powiem ,że jestem prawdziwie dumny z reakcji nas Pasiaków i przyjaciół na ten problem. "W KUPIE SIŁA" Panowie :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)