ze strony Cracovia.pl :
"Jednocześnie - z uwagi na wciąż realne zagrożenie wydania przez Wojewodę Małopolskiego decyzji o zamknięciu sektorów A i B - pragniemy zaapelować do wszystkich kibiców, którzy kupią bilety na sektory A i B o zachowanie paragonu potwierdzającego zakup. Będzie on podstawą do ewentualnego zwrotu biletu, lub też wymiany na wejściówkę na inny sektor.' - Może ktoś mi powiedzieć jak to się tyczy karnetów na w.w sektory? Nie byłbym za bardzo happy gdyby mecz na karnecie mi przepadł , a tv tego nie transmituje, chociaż to spotkanie drużyn z czołówki...
z góry dz. za odpowiedź
-
-
(GLOS)Cracovia - Miedź Legnica, 17.11.12, godz.18:00
Rocki? ileś razy grał już z Pasami i zawsze grał na 200% możliwości, on ewidentnie chce coś Cracovii udowodnić i jak na razie udaje mu się znakomicie,
wracając do Miedzi, zakładam że Miedzianka puknie u siebie Dolcana z Ząbek w zaległym meczu a to oznacza, że w przypadku wygranej z nami przeskoczy nas 25 listopada w tabeli, Miedź gra tu o pozycje wicelidera przez zimę, wystarczy rzut oka na tabelę i wszystko robi się jasne
to jest mecz o 6 punktów,
pzdrw
http://sport.interia.pl/klub-wisla-krakow/news-trybuny-wisly-i-cracovii-zamkniete-na-jeden-mecz,nId,709464
Czyli zamknięty będzie młyn? Na A i B mozna normalnie bilety kupować?
Według oficjalnej zamknięty jest sektor A
Wygląda na to, że to ja najbardziej rozrabiałem:)
nie sądzę by to kogokolwiek nauczyło czegokolwiek, a odpowiedzialność zbiorowa bije nie w tych co trzeba
Trochę dziwi mnie, że nie trzeba się stawić w POK-u, będzie trochę zamieszania przed meczem, ale najważniejsze że ponieśliśmy najmniejsze straty jakie się dało ponieść, tzn. myślałem, że akcja z Sandecji może się skończyć dużo gorzej, 1sektor, to naprawdę niewiele.
Problemem nie jest przeniesienie w systemie biletów z jednego sektora na drugi żeby ludzie nie musieli przychodzić. Tylko problemem jest że nikt nie będzie wiedział na jakie miejsca ma przeniesiony bilet :)
Jeżeli wszyscy mieliby konta w systemie (mail, telefon) to może mogliby otrzymać taką informację.
Głownie właśnie to miałem na myśli, że osoby przeniesione nie mają swoich miejsc, ale jakoś da się radę, chyba tłumów karnetowiczów na sektorze A nie ma :) Inna sprawa, że też nie wiadomo czy system nie postanowi się w sobotę przypomnieć ;) Nie wiadomo czy tak do końca nie będzie problemów na bramkach.
Ps. Teraz mi to przyszło do głowy, a mianowicie skoro osoby przerzucone z A na B, nie będą mieć swoich miejsc, w takim razie bilety będę sprzedawane na sektor B na wszystkie miejsca? Czyli możliwe, że będzie na sektorze nadkomplet? :)
Zapewne przeniosą jakoś te zajęte miejsca z A na B, zaznaczą je jako sprzedane i będą sprzedawali na pozostałe miejsca. Nie sądzę by na sektor sprzedali nadkomplet. Bałagan będzie murowany, bo wchodząc nie będę wiedział, które miejsca na B są wykupione. Trzeba liczyć na tolerancję stałych bywalców sektora B:)
Na B w znakomitej większości (a przynajmniej na B5, B4, B3 i conajmniej ponad połowie B2) każdy ma numerację miejsc w dupie. No i osoby z A (a przynajmniej spora ich część) raczej będą musiały dostosować się do dominującej tendencji oglądania meczu na stojąco ;)
Popatrzyłem na meczy wyjazdowe Miedzi.
5 wygranych 3 porażki . Ostatnia 1-0 z Arką 6 października.
Potem 3 wyjazdowe wygrane (fakt ,że z drużynami dolnej części tabeli) . Mecz z Arka to zresztą była ostatnia strata punktów jaką poniosła Miedź w tych rozgrywkach.
Generalnie mamy do czynienia z druzyną "na fali". Ciężki mecz.
Kolejarz Stróże 2-1 Miedź Legnica
Termalica Bruk-Bet Nieciecza 1-2 Miedź Legnica
Polonia Bytom 1-3 Miedź Legnica
GKS Tychy 1-0 Miedź Legnica
Arka Gdynia 1-0 Miedź Legnica
GKS Katowice 0-2 Miedź Legnica
Stomil Olsztyn 1-2 Miedź Legnica
Łódzki KS 0-1 Miedź Legnica
Trzech piłkarzy Miedzi zostało wybranych do jedynastki kolejki wg gazety Piłka Nożna -K.Wołczek obrońca 180/30, W
W.Łobodziński skrzydłowy 188/30 i Z.Zakrzewski 184/32 .Drużyna Miedzi jest wzrostowo jedną z najwyżych w 1 lidze
(Kasperkiewicz pomocnik 194/24, Bany obrońca 186/20, Bledzewski 186, Grzegorzewski 180/30, Aleksandre 182, Wożniczka 183/30, Wołczek 180/33, Tanżyna 187 i bramkarz Ptak 187/35. Równocześnie jest to zespół najbardziej zaawansowany wiekowo (bez młodziżowców średnia blisko 30 l.)
Najlepsi strzelcy to: Łobodziński 6 bramek / 3 asysty, Grzegorzewski 5/0 (były zawodnik Cracovii- 2 mecze ekstraklasie 2009 za trenera Lenczyka),Zakrzewski 4/1. Większość akcji rozgrywa pomocnik Madejski 1 bramka oraz 6 asyst.
Wg. mnie recepta na ten mecz - granie cały czas po ziemi (trawie). Stałe fragmenty rozgrywać (nie centrować). Miedż straciła w całym sezonie tylko 1 bramkę z stałego fragmentu gry ( z ArkA w Gdyni - a my już 4 w sezonie). Nie doprowadzać do rzutów wolnych i rożnych w wykonaniu Miedzi (wzrostowo biją nas o przysłowiową głowę).
Myśle, że będzie dobrze - do zobaczenia na meczu. DO BOJU PASY.
gentlemen Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Na B w znakomitej większości (a przynajmniej na
> B5, B4, B3 i conajmniej ponad połowie B2) każdy
> ma numerację miejsc w @#$%&. No i osoby z A (a
> przynajmniej spora ich część) raczej będą
> musiały dostosować się do dominującej
> tendencji oglądania meczu na stojąco ;)
Muszą pocierpieć skoro zachciało im się rac i sektorówek :), ale szacunek mają :)
Głównie chodze na sekor B, kilka razy byłem na A i zabardzo nie widziałem zeby ktoś siedział :)
Siedzą, siedzą w wiekszości albo prosza zebys usiadł. Pewnie to też zależy od rangi meczu, żywotności trybun. Im wieksza tym mniej siedzacych i próśb o siadanie hehe. Dlatego wolę i zazwyczaj wybieram B :)
Kupiłem młodszemu synowi bilet na B1, Ja ze starszym mamy karnety na A3. Praktycznie cały B1 zaznaczony jako sprzedany. Mam takie pytanie, czy on zawsze, rzeczywiście taki wyprzedany czy też zabukowali miejsca dla takich przesiedleńców jak ja?
Ja mam karnet na B1 od samego początku stadionu. Powiem Ci że zawsze jest prawie pełno, i raczej karnety bo co mecz widzę te same twarze na tych samych miejscach.
Leszeczku, B1 i A3 to najbardziej oblegane sektory na tej trybunie. Nie panikuj. Weź synów na B5, będą mieli szansę dopingu wspólnie z młynem, może sobie nawet wtsk pospiewają, nauczą się oglądać mecz z perspektywy niskiej trybuny za bramką. Fajnie będzie ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)