Przydałaby się druga bramka. Po przerwie może być różnie...
-
-
[WIKTORIA]Polonia Bytom - Cracovia 1 : 3
nie widzisz ze autobus w bramce?
Różnicy pozycji w tabeli nie widać...:( Dobrze,że boisko OK i se chłopaki mogą potitikakać... ale to sie nie układa.
Kosa.co ty chłopie wyprawiasz...?
No i niech tak grają z III liga....bramka zasłużona dla Bytomia!
Ja pierdolę. Pierwsza akcja przeciwnika i jak zwykle bramka.
no to się zaczyna, na człapanego wygrać się nie da
I bardzo dobrze !! Może się Jaśnie Państwo wezmą za grę, miast ją pozorować tak jak to od pół godziny k.u.r.w.a jego nać robią !
bruk bet 2-1
Struna to jest obrońca !? ja pierdole !!!! tak zjebać ! i 1:1
gramy z tuzami aspirujacymi do ekstraklasy, więc nie dziwię się że już remis, spodziewam się że dostaniemy z 3 bramki, ciamajdy kamać
O kurczę, Struna jak niemowlę ...
Takie spostrzezenie - Pilarz chyba nie wie jak powinien rzucac sie bramkarz w takiej sytuacji 1na 1...
co te durnie robia?
Przebudzila mnie ta bramka Polonii, bo co rusz przysypialem:) Niby to juz 5-ta rano, ale jednak niedziela, chcialoby sie pospac:)
te piłkarzyki to jednak pedały. zamiast grać jak ma się kelnerów na kolanach to oni będą klepać przez stoperów. chciałbym zeby za kare przegrały i potem przegrały awans przez to że są frajerami. teraz zaczeli atakowac jak stracili bramke strzelą i zamiast wygrać 7-1 to znowu będą klepać z tyłu. jak nie wygramy do końca rundy z kimś różnicą 5ciu bramek to zaczne jechac Stawowemu
Masakra co nasze dziewczyny grają, kurwa jego mać ta pirdolona tika taka wychodzi mi już bokiem.
napinacz- Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> co te durnie robia?
Grają w .... dziada..:Z
tegosie kur....ogladac nie da...
W Niecieczy 2-2
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> te piłkarzyki to jednak pedały. zamiast grać
> jak ma się kelnerów na kolanach to oni będą
> klepać przez stoperów. chciałbym zeby za kare
> przegrały i potem przegrały awans przez to że
> są frajerami. teraz zaczeli atakowac jak stracili
> bramke strzelą i zamiast wygrać 7-1 to znowu
> będą klepać z tyłu. jak nie wygramy do końca
> rundy z kimś różnicą 5ciu bramek to zaczne
> jechac Stawowemu
zaparzyć Ci meliskę ?
Zmiany w przerwie trzeba zrobić
Budziński - Dąbrowski
Steblecki - Zejdler
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)