torreador Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A tatusiowie tych wychowanków jako:
> menedżerowie, powiernicy, decydenci?
Nie w tym przypadku. Chłopak trenuje z pierwszym zespołem bo ma talent i ciężko pracuje na treningach.
-
-
Bartek Kapustka
Powodzenia! Szybkiego debiutu! :D
132 dni później
16 lat i włączony do I składu i zgłoszony do rozgrywek :) Gratulacje !
http://www.90minut.pl/news/206/news2063087-Bartosz-Kapustka-w-pierwszej-druzynie-Cracovii.html
na obóz go nie wzięto, a teraz na gwałt do drużyny? Żeby slupki transferów się zgadzały? Dziwne.
ale oczywiście gratulacje.
Był na pierwszym obozie w Turcji.
Skrzeszewski i Kłusek też byli. Przecież sam Wybitny Trener powiedział, że ważniejszy jest drugi obóz
nie tłumaczcie suramowi on sie nawet do trenera przypieprzy jak woda do picia sie rozgazuje
nie pierdol, że piją gazowaną!
Bartek (nr. 67) wczoraj dobry występ. Widać że chłopak ma potencjał. A to dopiero 16 lat! Oby się dalej tak dobrze rozwijał.
Dokładnie wczoraj "pod grą" od 1 minuty. Może być z niego dobry kopacz.
Trener mówi ze za 2 lata sprzedam go za 500.000
32 dni później
Chłopak ma potencjał...ale boje się że Tabisz z Filipiakiem znowu tego nie wykorzystają tak jak w przypadku Mateusza Klicha....gdyby Klichu został dłużej w Pasach to dzisiaj Pasy nie walczyły by o awans....wówczas zakup Niedzielana był strzałem w "10" gdyby został Klichu i grał na niego swoje niekonwencjonalne zagrania....gdyby...TO PASY NIGDY BY NIE SPADŁY!....Bartek tak jak Mateusz ma serce PASIASTE....a to jest ważniejsze od wszystkiego!
Klich to miał serce nie pasiaste tylko zajęcze i jak poczuł kapuchę to dał w nią nura nie zastanawiając się nad konsekwencjami.
leszeczek...z całym szacunkiem ale nie zgodzę sie z Tobą....kto inny starał się aby Klichu zagrał kilka minut w kadrze...by cena wzrosła w razie ewentualnego transferu....
a skoro Klichu miał serce zajęcze to pokaz mi dzisiaj piłkarza z Pasiastym sercem... (oczywiście oprócz Stebleckiego, bo On wyssał to z mlekiem Matki...)
czy ja wiem czy wyssał, tatuaż z gwiazdą raczej o tym nie świadczy
o tym nie wiedziałem....więc wniosek jeden...piłkarze Pasów grają dla kasy w klubie (według mnie za wielkiej co do prezentowanej formy na boisku) a nie z MIŁOŚCI DO PASÓW...a to już nie jest pozytywne... osobiście znam Mateusza i Bartka....możecie być pewni...MAJĄ PASIASTE SERCA! i Takich Piłkarzy życzę CRACOVII..."BO MAM SERCE PASIASTE I PASIASTĄ W ŻYŁACH KREW !..." Mam już swoje lata i powiem jedno....bardziej Pasiaści zawodnicy grali w 3 lidze...dla mnie zawodnik, który nie walczy za BARWY...to najemnik...a z niewolnika nie ma zawodnika....znam jeszcze kilku młodych chłopaków w Tarnovii...dla których gra w Cracovii jest marzeniem...i nie chodzi tylko o awans sportowy.... BARTEK POKAŻ ŻE MASZ SERCE W PASY!!!!
Rock Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> czy ja wiem czy wyssał, tatuaż z gwiazdą raczej
> o tym nie świadczy
Było to już przerabiane przez kogoś na forum że miał być z przekreśloną gwiazdą ale nie starczyło już mu pieniędzy ;))
I sam tatuaż bardzo niefortunny i w przypadku gracza Pasów nietrafiony, ale coś tam symbolizuje i nie ma nic wspólnego z gts-em.
Rock...a tak na marginesie...gwiazda na łokciu o niczym nie świadczy ;P .... pamiętając miłośc do Cracovii jego Ojca to nie wyobrażam sobie aby młody wydziarał sobie białą ( tfuuu...) gwiazde :)
wiadomo, że nie chodziło mu o białą gwiazdę, jednak nie znam pasiaka który by się przed takim tatuażem nie zastanowił. on jest po prostu pykaczem piłkarskim i tyle.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)