Chwalą cię legendy światowej piłki a to znaczy, że zagrałeś naprawdę dobry mecz.! Brawo ! A to dopiero początek..
-
-
Bartek Kapustka
Bardzo dobry mecz. Oby tak dalej..
Szkoda, ze ten wolej nie wpadł.
Slyszeliscie slowa Prezydenta Polski ? .....to wyjatkowa chwila by glowa panstwa powiedziala ,ze najbardziej podobala sie gra BARTKA !!!
tu nie chodzi o sympatie - tylko fakt ....historyczny .
http://www.polsatsport.pl/news/2016-06-12/polska-irlandia-kapustka-odkryciem-turnieju-twitter-oszalal/
Swietny mecz ...brawo Bartek ! :)
w ruskiej telewizji oszalali na pkt Bartka, raz z ljewa, raz z prawa, cjentralnie, defensjywnie, prekrasnie, preeekraaasnie Kapustka! :)
Na 110-lecie klubu cała Europa mówi o Naszym zawodniku. Piękny dzień :)
Niektórzy się ze mną spierali co do wartości Bartka i mojej oceny od 7 mln euro w górę .Pisali jak weźmiemy 2-3 mln euro to maks .Dziś się można zastanawiać czy weźmiemy ponad 10 mln euro czy ciut mniej.
Absolutnie trzeba poczekać ze sprzedażą -ten transfer powinien nas ustawić na wiele ,wiele lat .Jego wartość rośnie cały czas a po takich mechach jak dziś to wręcz szybuje pionowo.
Teraz tak sie zastanawiam jak pesymisci co do ceny Bartka mysla ( Ci dla ktorych 5 baniek bylo nie do przeskoczenia) ? ...a moze sie mylilem i
glupka z siebie zrobilem ?
Łza się w oku kręci jak gra zawodnik Cracovii Bartosz Kapustka :)
[b]świetny występ! Bravo chłopaku![/b]
Słynny Gary Lineker wróży mu świetlaną przyszłość
PS.Jego cena właśnie wzrosła do 10 mln euro :)
Ten mecz w wykonaniu Bartka to mistrzostwo .
BRAWO !
Jak tam nogi Bartka ??? Sprzedać i to juz za 3 mln bo jest frajer co tyle zapłaci.
winiak1 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ten mecz w wykonaniu Bartka to mistrzostwo .
> BRAWO !
Gratulacje Bartek.
PS: Swoją drogą prezes jeszcze wiosną twierdził w kuluarach po meczu z Zabrzem ,że po ME sprzeda Kapustkę za grube miliony więc jakoś mi się w ten wpis o 2mln z BD nie chciało wierzyć
Piłka Nożna oceniła Bartka najwyżej, NOTA - 5
http://pilkanozna.pl/index.php/Wydarzenia/Euro-2016/819822-noty-polakow-dojrzay-kapustka-i-inni-bohaterowie.html
awaria Napisał(a):
> Jak tam nogi Bartka ??? Sprzedać i to juz za 3
> mln bo jest frajer co tyle zapłaci.
Już nie kop tego Kruszynki jak leży ;)
awaria Napisał(a):
> Jak tam nogi Bartka ??? Sprzedać i to juz za 3
> mln bo jest frajer co tyle zapłaci.
(tu)
PS .
Kruszyna to dobry kumpel ale to co pisal to naprawde byla .........nawet nie chce nazwac rzeczy po imieniu.
Spokojnie spokojnie ... Nie lezy i nie zmienia zdania... cena po tym meczu doszla do 3 mln noo max 4 mln ;)
Po nastepne byla dyskusja ze zagra cena urosnie a zlapie kontuzje to jest w dooopie i takie wybieranie z kontekstu kilku slow z calosci jest jak mala dziecinada...
Po kolejne nastepne gdzie napisalem zeby go juz ot tak teraz sprzedac jak awaria pisze??? Pyyyerdolicie do kwadratu...
Rozmowa byla co do ceny czyli czy zyskamy czy stracimy po i przed euro a nie co do sprzedania na juz tu i teraz... takze chyba lekko odplyneliscie ;)
... ale to na razie, przed złamaniem licznika :D
Pamiętam czasy, kiedy Bartek wchodził do drużyny. Bardzo chciałem, aby dostał szansę od trenera Stawowego, a moja rodzina i znajomi już miała dość "ględzenia" na temat jego ewentualnego debiutu. Kiedy w końcu Bartek dostał taką szansę, usłyszałem od ojca przekorne "no, to teraz zobaczymy co ten Twój Kapustka umie". Dziś, gdy Bartek wygląda jako jeden z lepszych zawodników naszej reprezentacji, te słowa brzęczą mi w uszach i czuję się dumny, że taki wspaniały zawodnik wychował się w naszej Cracovii. Dziękuję, po prostu dziękuję!
KruszynaKSC Napisał(a):
> Spokojnie spokojnie ... Nie lezy i nie zmienia
> zdania... cena po tym meczu doszla do 3 mln noo
> max 4 mln ;)
>
Kruszyna Ty tak poważnie ???
Daj już spokój chłopie, czasem trzeba umieć się wycofać.
Już parę miesięcy temu pisałem na tym forum ( do sprawdzenia), że Bartek ustanowi rekord polskiej ekstraklasy. Teraz to jest absolutnie pewne. Choć jeślibym miał wybierać między 8 mln na rękę lub 4 mln + 30% przyszłego transferu, to w ciemno biorę to drugie. Cena Bartka poszybuje w górę dopiero wtedy jak się już znajdzie w tej Anglii, czy Niemczech.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)