Bartek Kapustka odkryciem sezonu Ekstraklasy
-
-
Bartek Kapustka
Brawo Bartek !!
Pierwsza z dwóch przyznana. Gratulacje.
Gratulacje (:P)
żartują ze słownika polsko-niemieckiego który miał Kapustce wypaść z torby i ponoć jego pani też szukała na fejsie nauczyciela tego języka. wszystko mogłoby wskazywać, że jednak coś jest na rzeczy. Kto Bayern bierze? :)
Ja obstawiam Dortmund albo Lipsk
ja którąś Borussię
W takim razie Dortmund.
Ale nie wiem czy to na pewno dobry kierunek, choć zimą z tego co słyszałem właśnie Borussia wyrażała najbardziej konkretne zainteresowanie.
Skauci z Dortmundu byli parę razy widziani przy Kałuży (byłbym za).
konserwa Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> W takim razie Dortmund.
> Ale nie wiem czy to na pewno dobry kierunek, choć
> zimą z tego co słyszałem właśnie Borussia
> wyrażała najbardziej konkretne zainteresowanie.
To bardzo dobry kierunek. W Dortmundzie nie boją się stawiać na młodych i zdolnych,a potrafią wyciągnąć z nich to, co najlepsze :)
Ja rozumiem prywatnie sympatię do zawodnika, ale z mojego punktu widzenia interesuje mnie wyłącznie jako gracz Cracovii lub możliwie duża kwota jaka za niego wpłynie. Dokąd pójdzie nie a dla mnie żadnego znaczenia.
Dla mnie ma znaczenie. Bo nasz klub będzie otrzymywał % od kolejnych jego transferów. A i samemu Bartkowi bardzo dobrze życzę :)
Dla mnie każdy- od jednomeczowego piknika po Filipiaka, pełni funkcję służebną względem Cracovii. Prywatnie (prawie) wszystkim dobrze życzę.
A czy będą % z przyszłych transferów, tego nie wiemy.
http://niezlomni.com/bartosz-kapustka-o-zolnierzach-wykletych/
Bucky Nome Napisał(a):
> Dla mnie każdy- od jednomeczowego piknika po
> Filipiaka, pełni funkcję służebną względem
> Cracovii. Prywatnie (prawie) wszystkim dobrze
> życzę.
> A czy będą % z przyszłych transferów, tego nie
> wiemy.
Ustawowo się należy w przypadku gotówkowego, transferu międzynarodowego.
GRATULACJE!
[url=http://www.gazetakrakowska.pl/sport/pilka-nozna/a/gala-ekstraklasy-bartosz-kapustka-odkryciem-sezonu,10000672/]Bartek odkryciem sezonu[/url]
Bucky Nome Napisał(a):
> Ja rozumiem prywatnie sympatię do zawodnika, ale
> z mojego punktu widzenia interesuje mnie
> wyłącznie jako gracz Cracovii lub możliwie
> duża kwota jaka za niego wpłynie. Dokąd
> pójdzie nie a dla mnie żadnego znaczenia.
A to ogromny błąd w rozumowaniu Bucky.
ok, pomijamy prywatnie sympatie dla Bartka ale zapominasz ,że to jest NASZ
TO Pasiak.
Jeżeli Bartkowi się uda, zagra nie w przyzwoitym a w topowym Klubie
to nawet po wielu, wielu latach może zrobić dla Cracovii bardzo wiele i marketingowo i medialnie.
Już nie jako zawodnik a jako kibic.
Jeśli odejdzie :)
Zacny Khalidzie. Nie neguję tego, ale też nie przeceniam.
Przypominam o "solidarity contribution". Przy każdym kolejnym, międzynarodowym transferze Bartka będziemy otrzymywali do 5% wartości jego transferu ;)
Coś za dużo tych aluzji było - myślę, że kontrakt jest dopinany. Bundesliga to obecnie jedna z bogatszych lig w Europie, więc powinniśmy poważnie podnieść swój budżet.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)