Kurczę, nie krytykujcie chłopaka, tylko współczujcie!
Zauważcie, że TO ON DOSTAŁ PO TWARZY.
Aż się prosi, żeby w takiej sytuacji oddać... Wiecie, co by było? Jaka nagonka? Co by pisali w prasie? Że chłopak chuligan... Jeszcze by go zdyskwalifikowali...To wymaga mocnej silnej woli, by w takiej sytuacji nie zareagować...
Mecz, o ile pamiętam, skończył się koło 22:30. Trzeba się po meczu odświeżyć, przebrać... Wygrali pięknie, ma się ochotę jakoś pokazać radość. To co, do klubu pójść nie wolno? Dorosły jest! Godzina późna, ale zaraz po meczu było.
Gdyby się schlał... Ale o tym nic nie piszą. Wolno chodzić gdzie się chce.
Czytam, że klub ma podejrzaną renomę. Może - ja o tym nie wiem, może on też nie wiedział...
Skąd wiecie, czy to jakiś zwolennik gts go nie rozpoznał i nie wyładował swojej frustracji? Piszą, że to nie było "kibicowskie". A wiadomo na pewno? Biorąc pod uwagę, jak mu "pięknie" śpiewali na UbekArena zaraz po wejściu...
To, że bijący nie miał zapewne szalika gts i nie krzyknął "Wisła pany" bijąc, nie oznacza, że nie jest zomofilem.
Szkoda wielka, że nie zagra z Piastem, to spore osłabienie. Ale może rzeczywiście ten mięsień też...
Bartek - jesteśmy z Tobą! :)
-
-
Bartek Kapustka
Już pouczają mentorzy którzy pewnie walą 4 razy w tygodniu wóde do spodu, a tu chcą treningi personalne wyznaczać. Stało się to co się stało tak jak ktoś napisał dopóki gra i walczy to dla mnie może robić w nocy co chce, młody chłopak. Wy nie robiliście głupot w jego wieku ?? Bardziej święci od papieża. Chciałbym żeby się okazało że dostał od gts i oby Bartek w następnych derbach odegrał się na nich golami i asystami :)
Bartek, trzymaj się!
Nie wjezdzalem na chłopaka po pseudoaferce z Błękitnymi i nie zamierzam teraz. Dopóki na boisku prezentuje konkretną jakość, może - jak dla mnie - chlać i 5 razy w tygodniu.
"Kto jest bez winy niech peiorwszy rzuci kamień!"
Wielu z nas miało różne przejścia w klubach, wszystko się może zdarzyć, czasami ktoś przypadkowo został odepchnięty/uderzony. Przecież to wiecie.
Nie ferujcie wyroków póki nie znacie sprawy. Chyba, że wierzycie pismakom.
Bartek jest teraz na tapecie wiec newsy produkuja na potęge. Jutro się okaże że wcale nie był w klubie, a w pizzeri i nie dostał tylko sie przewrócił, i nie na twarz tylko na łokieć :D
Trzymaj się Bartek !!!!
Wróć mocniejszy na Koronę i Jagę !!!!
ifu Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> na lk są zdjjęcia Kapustki
Na czym ?
Ferować wyroków za wcześnie jest.Fakty podsumujmy więc lepiej.
Apśtyfikant świętowa[b]li[/b] w spelunie.Gdzie seria przypadkowych plomb wizerunek mu zmieniła.Powstałe śliwy nie maja charakteru typowo kibicowskiego.
Mroczna przyszłość jest i zagmatwana.Przyjrzeć trzeba się.
Najciekawsze jest to od kogo te szmatławce zdobyły to info ?
Na pewno od nikogo życzliwego zarówno jemu jak i Cracovii a że ból dupsko ściska że mamy takiego zawodnika to widać doskonale choćby na przykładzie ostatnich derbów,przypuszczam że ktoś z obsługi tego burdelu na Szewskiej dał cynk pismakom a że króluje tam psiarnia to nie dziwota.
Jest to bardzo młody chłopak a jak mówi polskie przysłowie "człowiek uczy się całe życie" ,wierzę że Bartek wyjdzie z tego jeszcze mocniejszy i mądrzejszy i udowodni to wszystkim na boisku.
Teraz czeka go trudny okres bo info poszło w Polskę ale nadal mu bardzo kibicuję i jestem przekonany że się z tym upora.
Głowa do góry Kapi i jedziemy dalej !!!
Pewnie jakiś zakompleksiony kundel który od przegranych derbów ma nosówkę.Trzymaj się Bartek!
Teraz to dziennikarze nie będą mówili o niczym innym tylko o tym (co jak co) smutnym wydarzeniu, tak jak trąbili po aferze z Błękitnymi.
Głowa do góry Bartku, jesteś człowiekiem o wiele bardziej myślącym niż była gwiazda wisły, która obecnie gra w Pogoni.
Mam nadzieje ze wszystko jest przekolorowane i Bartek woci na dwa ostatnie mecze w tym roku.
Frantic to spiarski klub wiec kazdy z Cracovii powinien go omijac.
A Bartek powinien chodzic razem ze Sretenem, Covilo i Denisem to bedzie bezpieczniejszy :)
A wszystko przez brak masy(:P). Musisz jednak trochę przypakować chłopie(:D.
Nie przejmuj się. Ale masz nauczkę na przyszłość.
(tu)
Podstawowa zasada w tej sytuacji. [b]ZERO[/b] kontaktów z mediami Bartek i trzymaj się!
[a kluby nocne jak się jest już rozpoznawalnym kadrowiczem omijać trzeba]
Za chodzenie do pedalskich klubów dla lansiarzy z muzyką dla upośledzonych wszyscy winni polecieć do rezerw :) I pewnikiem nie było z nimi na parkiecie Miro bo rezultat starcia przy dźwiękach koko dżambo byłby na niekorzyść w drugą mańkę.
A poważnie pewno jakaś bzdura rozdmuchana do rozmiarów legendy o Wandzie co niemca nie chciała.
na where2be są zdjęcia ale nie dostrzegam tam Kapustki :)
Tzrymaj sie Kapi :) Przez to też musisz przejść :)
Sodóweczka do główki uderzyła? Imprez z tygodniu się zachciało?
Osłabiłeś drużynę przed bardzo ważnym meczem!
Masz tego świadomość?
Mam nadzieję, że to bujda. Jak nie to traktować powinniśmy to jako wyskok. Kto nie popełniał podobnych błędów w przeszłości.
Ale wy macie problemy , czemu ma nie iść na imprezę po wygranym meczu ? Nawet jakby wypił piwo to nic by mu się nie stało . Młody człowiek ,każdy ma prawo do spędzania wolnego czasu jak mu się podoba , na boisku prezentuje się dobrze więc wie chłopak co robi . A taka prawda , że równie dobrze mógł być u kogoś w domu pić wódę do upadłego , nie wyszło by to na jaw i przynajmniej połowa forumowych narzekaczy nie miałaby gdzie wylać swojej rozpaczy .
Jak dla mnie mogą siedzieć na klubach do rana , robić co im się podoba puki grają jak w tym sezonie i końcówce tamtego ,bo widocznie potrafią to robić z rozwagą . I weźcie nie pierdolcie że osłabił nas przed ważnym meczem , bo Cracovia to nie jest jeden Kapustka , jeszcze mu wypomnijcie że czasami zje coś w mc donaldzie . Patrzcie się na siebie od 15 lat chodzę na Pasy i tak grającej drużyny nie pamiętam , a na trybunach po 5 - 6 tys kurwa to jest wstyd , zacznijcie od siebie a potem krytykujcie innych
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)