był nim już wcześniej dlatego między innymi zagrał w derbach :D ale co ja tam wiem
-
-
Bartek Kapustka
wcześniej pisal,i że ulubieńcem był Budziński.
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> był nim już wcześniej dlatego między innymi
> zagrał w derbach :D ale co ja tam wiem
nie kwestionuje Twojej wiedzy, ale w tym temacie na pewno masz racje (co ja tam wiem):)
piotrek67 Napisał(a):
> No "Kapi" - chcąc nie chcąc zostałeś "synem"
> Prezesa :)
A mąż jego mamy o tym wie ?
SaNtO Napisał(a):
> był nim już wcześniej dlatego między innymi
> zagrał w derbach :D ale co ja tam wiem
Kochani jest dobrze, skoro "ekspert" podważa umiejętności Bartka to znaczy, że rośnie nam bardzo dobry piłkarz (żeby tylko nam szybko za granicę nie wyjechał jak inni, którzy wg "eksperta" byli miernotami piłkarskimi). Teraz pozostaje się modlić, aby "ekspert" nie zmienił zdania :-)
wobec powyższego ogłaszam konkurs na najbardziej durną interpretacje mojego postu. narazie prowadzisz starszy kolego
SaNtO Napisał(a):
> wobec powyższego ogłaszam konkurs na najbardziej
> durną interpretacje mojego postu. narazie
> prowadzisz starszy kolego
Młody Kolego starasz się robić dobrą minę do złej gry, ale nic to nie da :-)
Uprzejmie chciałbym przypomnieć, iż jest to temat o Bartku Kapustce a nie do prywatnych wycieczek .:?
Niespełna 18-letni pomocnik powoli zaczyna wypływać na szerokie wody. W dwóch ostatnich meczach wystąpił w podstawowym składzie Cracovii, a cztery dni temu zdobył gola dla reprezentacji w meczu z Mołdawią.
Tym razem nie pomógł reprezentacji. Polacy prowadzili po pięknym golu Kamila Dankowskiego, ale potem Holendrzy zdobyli dwa gole. Polacy zajęli drugie miejsce w grupie 10 i awansowali do drugiej (ostatniej) rundy eliminacji. Mistrzostwa Europy odbędą się w przyszłym roku w Grecji
Trzeba dodać że wolny z którego zdobyliśmy bramke był podyktowany po faulu na Bartku.
http://sportmalopolski.pl/index.php/pilka-nozna/reprezentacja/item/7274-pilkarz-cracovii-zagral-z-holandia
Fakt, gola strzeliliśmy po faulu na Bartku, ale nie róbmy z niego bohatera tego meczu, bo na tle świetnie wyszkolonych Holendrów wypadł blado, zresztą jak i pozostali nasi kadrowicze. Mógł zobaczyć, jak wiele mu brakuje.
Bartek oczywiście musi sie jeszcze dużo uczyć ale jak ma to robić to niech sie uczy od najlepszych .
Niech stopniowo zwieksza obciążenia meczowe żeby go za bardzo nie wyeksploatować.
http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/ekstraklasa,bartosz-kapustka-moze-nie-zagrac-w-meczu-z-ruchem,artykul,510632,1,1059.html
Bartek nie zagra z Ruchem ?
http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115699,16812003,Trener_Cracovii_da_odpoczac_Bartoszowi_Kapustce_.html#indeks_news
Jakieś dwa lata temu z jakimś pewnym czasowym hakiem ,zobaczyłem tego
chłopaka w pewnym epizodzie i w końcówce Powtórka się powtórzyła, więc ta
moja wrażliwość w każdej powtórce podobna jak z Mateuszem i Sebą. Bo na te
moje spojrzenia- kolegium jak koń rżało. Większości to przeszło, także Wielicka
tak jakby nie zadrżała, i jako ,że takie zasoby do interpretacji w gronie tej funkcji
w dążeniu do zera. Na meritum to cokolwiek za wcześnie, i to dlaczego?- no, no
to "szu" do tego?-No to proszę o bardziej wyraziste zdanie jako ,że te intencje
tylko to potwierdzają, by w tenże intencjach odnaleźć coś ciekawego.
pzdr
12 dni później
Dziękuje Bartku. Dobierz sobie kilku kolegów z juniorów i wcale nie będzie róznicy;)
Czy ktoś nie wie co z urazem Bartka ?
Już po meczu chodził po murawie raczej bez problemów więc chyba nic poważnego.
Wygrał nam mecz 1/8 PP z Ostrovią 1909 Ostrów Wielkopolski. Świetna robota!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)