KH Sanok - Unia Oświęcim [b]3:2 k[/b]
Zagłębie Sosnowiec - GKS Tychy [b]1:2[/b]
TKH Toruń - JKH GKS Jastrzębie [b]2:3[/b]
-
-
Pozostałe spotkania 10 kolejki PLH 2012/2013
No i Jastrzębie strzeliło zwycięskiego gola niecałe 0,5 minuty przed końcem. Szkoda.
Nie wiem jak inni, ale ja się tak zaciętej kolejki niespodziewałem, 3 mecze kończą się różnicą 1 bramki z czego jeden karnymi...
Mnie (jak pewnie większość) zaskoczył mecz w Sanoku. Oglądałem przez jakiś czas transmisję i muszę powiedzieć, że to Unia zasłużyła na komplet punktów, ale gospodarze dzięki wielkiemu szczęściu doprowadzili do wyrównania ... Karne to karne, a jak ma się w bramce Odrobnego to szanse rosną. Ale wracając do gry Oświęcimia, przeczuwam ciężką batalię Pasów w piątek. Wiem, że panowie dadzą z siebie wszystko w tym meczu, jeśli Unia zaprezentuje podobną grę jak wczoraj z Ciarko to o punkty może być ciężko.
Ten nowy bramkarz Unii bronił niesamowicie. Mam nadzieję, że limit szczęścia na ten tydzień już wyczerpał.
Nie chce mi się jednak wierzyć w to, że tylko pewny bramkarz wpłynął na poprawe gry Unii, czyżby zatem konflikt wewnętrzny został zażegnany?
Wydaje się, że byłby nie dwa czynniki lecz trzy...
1. Nowy bramkarz Oświęcimian.
2.Podbudowanie Unii po ostatnich wygranych meczach.
3.Chyba najważniejsze... forma Sanoczan, para zaczyna gdzieś uchodzić ;)
Sanok chyba ciutke odpuszcza, szczytowac beda w Pucharze Kontynentalnym moim zdaniem
Będą szczytować :D hahaha
Blizzy Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wydaje się, że byłby nie dwa czynniki lecz
> trzy...
> 1. Nowy bramkarz Oświęcimian.
> 2.Podbudowanie Unii po ostatnich wygranych
> meczach.
> 3.Chyba najważniejsze... forma Sanoczan, [b]para
> zaczyna gdzieś uchodzić ;)[/b]
W zeszłym sezonie forma Sanoczan też miała lecieć ostro w dół, a wszyscy widzieli jak to się zakończyło...
Póki co dopiero 10 kolejek za nami i zobaczymy co będzie dalej ;)
W zeszłym roku o tej porze Sanok jeszcze gorzej wyglądał za Jacuszki (czy jak on się tam pisał), także raczej nie ma się czym ekscytować.
Trzeba wierzyć że to my się będziemy ekscytować, ale dobrymi wzmocnieniami :)
Moim zdaniem to powietrze z czasem poleci z Katowic. Sanok p-o ma raczej spokojny, choć to że maszynka do wygrywania się zacina czasem jest oki. Liga jest na tyle wyrównana, że nawet przy lekkiej dominacji cahoxa rekord Unii (+/- 35 wygranych z rzędu) jest niezagrożony raczej, ale to wszystko, nic więcej. Trzeba zrobić co się da, żeby walko o p-o była na linii Unia - Tychy, ew. jeszcze JKH.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)