GKS Tychy - JKH GKS Jastrzębie [b]3:2 d[/b]
Zagłębie Sosnowiec - Unia Oświęcim [b]3:6[/b]
KH Sanok - HC GKS Katowice [b]4:3[/b]
-
-
Pozostałe spotkania 8 kolejki PLH 2012/2013
Szalenie ważna kolejka, bo to jedna z tych, w których mamy szansę komuś trochę odskoczyć. Klucz to oczywiście zdobyć 3 punkty, bo bez tego lipa na maxa - to oczywiste. Ale jak my zrobimy swoje to idziemy do przodu, bo ktoś inny punkty stracić po prostu musi. I to nie jeden zespół, a dwa co najmniej. Bo i Tychy lub Jastrzębie i Sanok, bądź Katowice. Do tego Unia wcale nie musi zacząć wygrywać. Więc takie kolejki to klucz do awansu. Ja najlepszego rozwiązania dla nas wciąż upatruję w kibicowaniu Sanokowi, żeby lał wszystkich równo jak leci, natomiast w kwestii Tychy, czy Jastrzębie - cóż, tabela mówi mi co innego niż rozum by podpowiadał...
Wyniki uaktualnione w pierwszej wiadomości.
Trafiłem dokładny wynik Tyszan! :D
agencie w Tychach grali dogrywkę, a więc GKS stracił punkcik... Tak wynika przynajmniej z relacji oficjalnej strony tyskich. Na livesports.pl widzę, że mają reg. time, ale pewnie poprawią.
Tak była dogrywka więc do typera liczy się 2-2
Zbyt wcześnie się ucieszyłem. Tyscy faktycznie po dogrywce wygrali. Zmieniłem już w pierwszej wiadomości.
Ja, na minutę przed końcem meczu na TorTorze miałem podobnie ... :) ale wypada pogratulować nosa, bo zabrakło na prawdę niewiele ...
Sanok wygrał ale większość meczu przegrywał i nie grał wcale dobrze. Jeśli nie zagra dużo lepiej to jest szansa w niedzielę na kolejne 3 pkt.
Poza tym Kępa robił swoje (Brown wyleciał z lodu w pierwszej tercji)
[img]http://mkrupa.com.pl/albums/HOKEJ/2012-09-28KHSanokGKSKatowice/IMG_0261.jpg[/img]
[url=http://mkrupa.com.pl/thumbnails.php?album=43][b]zdjęcia z Sanoka[/b][/url]
Sanok jak na mistrza który gra u siebie z beniaminkiem to zagrał tragicznie. Krysiak mało nie zszedł przez pierwsze dwie tercje. Gdyby nie to, że sędzia wywalił Browna to Sanok pewnie by nie wygrał. Z tego miejsca co ja obserwowałem sytuację z Brownem to nie wyglądało to na symulowanie. Sędzia też bardzo dziwnie na to zareagował, bo gościowi z Sanoka dał 2+2 za chyba atak wysokim kijem, a Brownowi dał 2 za symulowanie, ten się wk... złamał kij na bandzie i za to sędzia go wywalił. Dodatkowo Rąpała trafił na twardszego od siebie i lód opuścił na noszach, a wcześniej na chwilę stracił przytomność. Także jest bardzo duża szansa na pokonanie Sanoka w niedzielę!
Rąpała trafił na Guzika a ten raczej nie odpuszcza.
Jak patrzyłem na skrót to z Rąpałą dużo przypadku i właściwie sam się "nabił".
Tu jest video z meczu Sanoka - [url=http://www.youtube.com/watch?v=WvfSfXLjcDI]KLIK![/url]
Akcja z Brownem i Dziubińskim od 3:20.
Trzeba powiedzieć, że poza wynikiem w Sosnowcu, pozostałe wyniki dla nas ułożyły się wzorcowo. Szczęście też jest elementem gry :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)