Wiem, że jeszcze wczesniej gramy na wyjeździe z Toruniem ale jest powód by juz dziś założyć wątek.
[quote=Cracovia.pl]
Stowarzyszenie TYLKO CRACOVIA organizuje wyjazd na mecz do Stróż
Spotkanie Cracovia - Kolejarz Stróże odbędzie się już w najbliższą niedzielę o godz. 12:15. Informujemy, że otrzymaliśmy bilety na to spotkanie, w liczbie 440. Wyjazd kibiców organizowany jest przez Stowarzyszenie TYLKO CRACOVIA.
Zapraszamy wszystkich chętnych kibiców do udziału w wyjeździe.
Więcej informacji na stronie Stowarzyszenia: [url=http://www.tylkocracovia.pl/index.php/newsy/270-440-biletow-do-stroz][b]KLIK![/b][/url]
[b]Jednocześnie informujemy, że MKS Cracovia SSA w porozumieniu z Stowarzyszeniem TYLKO CRACOVIA ustalił, że wszyscy kibice jadący na mecz piłkarzy Cracovii do Stróż mają możliwość uczestniczenia w meczu hokejowym Comarch Cracovia - Ciarko PBS Bank Sanok, który odbędzie się tego samego dnia (tj. 30.09.), o godz. 18:30, kupując bilet jedynie za 5zł.[/b]
Zapraszamy do skorzystania z oferty!
[/quote]
[url=http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/wyjazd_na_mecz_cracovia__kolejarz_stroze]LINK! [Cracovia.pl][/url]
[b][u]Wszyscy na halę i Do bojuuu Cracovia![/u][/b]
Na prośbę forumowicza mini typer PLH wklejam poniższą wiadomość. W skrócie mówiąc [b]DANIEL LASZKIEWICZ[/b] prosi o wsparcie kibiców na meczach!
[quote]> Słuchajcie - sprawa jest taka: dziś miałem
> kontakt z drużyną w związku z wpisami jakie
> się tu pojawiły po ufundowaniu przez nich
> nagrody i jest prośba abym przekazał co
> następuje:
>
> Zespół dziękuje bardzo i docenia wszystkie
> ciepłe słowa i brawa jakie tu otrzymał oraz tym
> bardziej prosi o wsparcie w trudnym meczu z
> Sanokiem. Zawodnicy znają te wpisy co tu
> napisaliście i cieszą, że w ten sposób
> powstał jakiś kontakt na linii drużyna-kibice.
>
> Ponadto przed momentem Daniel Laszkiewicz znalazł
> chwilę w międzyczasie przygotowań do
> dzisiejszego meczu, na dodatkowy sms, który
> prosił aby trafił do kibiców (nie tylko
> użytkowników Forum, więc jeśli macie kontakt z
> kimś kto nie czytuje, a jest kibicem,
> przekażcie), o treści:
> "W imieniu drużyny proszę Was o liczne przybycie
> na mecz i doping dla Drużyny"
[/quote]
-
-
CRACOVIA vs KH Sanok | niedziela, 30.09.2012, godz. 18:30 - 5:6 d | Prośba od Kapitana Cracovii!
No to zapowiada nam sie ciekawe widowisko oby z pomyslnym zakonczeniem dla Sanoka :).Wierze ze ten mecz pokaze Malopolska.TV.
Będzie mecz na MalopolskaTV, także kibice (głównie) z Sanoka będą mogli oglądać, bo miejscowi mam nadzieję na hali będą.
Ludzi na hali będzie ile będzie, ale nawet ten 1000 potrafi potrząsnąć halą, byleby ktoś doświadczony w tym względzie wziął się za prowadzenie i wtedy na pewno pociągnie halę.
o której jest dokladnie mecz 18;00 czy 18;30
bo są dwie wersje Teraz Pasy czy małopolska tv podają ze o 18;00
18.30
Wszyscy na hokej !!!
nie dość że nie miałem jak jechać to jeszcze nie ma jak oglądnąć
Fatalne dzisiejsze transmisje. A tak czekałem do niedzieli... Nic nie można obejrzeć.
fatalne dz się oglądać a ta w ogóle nie idzie
I już 1:3.. znowu gol stracony w przewadze.
Ileż razy można....?
Wracamy do gry! 3-3 ! Brawo!
3-4
4-4 ;)
Ale Valcak zmasakrował tam Vitka ^^ Coś pięknego.
4-4
Kuwa szkoda :(
Kiedy im wreszcie dokopiemy?
Jak to sędziowanie "na żywo" wyglądało, bo ja mam trochę wątpliwości...?
Przynajmniej dwa pierwsze gole stracone to ewidentne nasze błędy .Z takim przeciwnikiem nie można popełniać tylu gaf
Sędzia sprzyjał Sanokowi . pierwszą tercję przegralismy bo poza wrzutkami za bramkę przeciwnika ,i błędy z naszej strony gralismy słabo ,Puzniej kiedy gralismy druzynowo to juz lepiej wychodziło ,choć brak dokladnośći w podaniach były widoczne. Szkoda ze Valcak dostał karę meczu bo to znacznie nas oslabiło i oby na Katowice dało się go wykupić ??
Valcak moje pokłony ! i jeszcze przed wejściem do boksu ręka do góry w stronę trybun, Lubie to ;)
Cieszy także wyrównanie pomiędzy nami, a Sanokiem( trzymać się drugiego/trzeciego miejsca w tabeli i będzie gitara).
Leesior Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jak to sędziowanie "na żywo" wyglądało, bo ja
> mam trochę wątpliwości...?
Nie chcę sobie dawać bana więc nie napiszę :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)