proszę o odpowiedź TAK lub NIE (bez uzasadnienia) - tego nie można, Kolego Moderatorze zrobić w wątku o taktyce ;)
moja będzie na podsumowanie ;)
-
-
Czy Największy Trener Tysiąclecia powinien dalej prowadzić Cracovię? [SONDA]
TAK
Tak lub Nie.
Tak.
Tak.
Oczywiście, że tak ale temat jest do zamknięcia :)
Czy was do reszty pojeba*o z tymi tematami?
Odpowiedzcie jak Killeroth pyta! Ale tylko tak lub nie.
tak lub nie ;)
Ja Ianowi wierzę , dlatego Killerothcie masz gotową odpowiedź, część ludzi pojeba*o a część nie.
ano ! ;)
Dzięki za szybką odpowiedź.
wypowiedź kolegi Killerotha zostaje zakwalifikowana jako głos na TAK.. Uzasadnienie:
przeciwnicy Wojciecha takiego słownictwa używają wyłącznie bezpośrednio po kolejnym przegranym meczu. W ciągu tygodnia - nie ;)
a skoro kolega Kajak domaga się odpowiedzi na pytanie kolegi Killerotha to ma (trochę szerzej - jako założyciel wątku mam prawo do komentarzy :P:
Gdyby moderatorzy nagminnie nie zamykali wątku "na temat" - byłby sobie jeden, i umarłby śmiercią naturalną (jak wiele wątków na tym forum).
I tyle.
a co tam...good luck mr wąs ;)
Skoro ma być TAK lub NIE, to specjalnie dla was - możecie oddać głos na: http://www.KSCracovia.com/ (sonda jest w połowie strony w prawej kolumnie)
[quote]Czy Wojciech Stawowy powinien odejść?[/quote]
temat można zamknąć :D
tak
Tak
Proponuję podliczyć głosy i zamknąć temat!
:)
tak (Czy w Polsce w koncu jakiemus trenerowi pozwoli sie popracowac 3-4 lata)
Padło następne pytanie, przypominamy o formule tego watko odpowiedzi tylko: tak lub nie.
tak lub nie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)