Zawisza może przegra tak na poprawę humoru. Na razie 0-1.
-
-
inne mecze 8 kolejki
Flota też przegrywała :P
cudu w Bydgoszczy nie będzie.
MSC nie mają pieniędzy, a dodatkowo zobacz jaki mają stadion.
Stadion mają w Szczecinie, a pieniądze w ekstraklasie się znajdą. ŁKS jakoś grał to oni nie dadzą rady?
Dostaną nadzór infrastrukturalny i finansowy, w razie czego napiszą, że będą grać w Szczecinie.
Zresztą nawet jakby nie dostali licencji to i tak któraś drużyna przed nami (+ oczywiście Zawisza) ją dostanie.
Miedź, Kolejarz, nawet Dolcan.
Czas przejrzeć na oczy i spoglądać ku środkowym rejonom tabeli.
chyba jasno widać że są "bogatsi" od ŁKS to i łatwiej im będzie zdobyć licencje a perspektywa kilku baniek od canal+ tylko zmotywuje do porządnej aplikacji, tylko że nikt jeszcze po 8 kolejkach nie wygrał ligii, a w Polsce zima długa ...
Zawisza 1-1.
squier strat Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Flota też przegrywała :P
> cudu w Bydgoszczy nie będzie.
prorok jakiś czy cuś?
Zawisza wyrównał w 94 minucie
Stawowy to przewidział, bo Dolcan miał odbierać punkty faworytą, czyli jednak myliłem się ,to świetny fachowiec , chociaż nie chyba mówił ze przegraliśmy wtedy ze słabą drużyną.
a nie mówił przypadkiem "że to bardzo dobra drużyna, z którą jeszcze niejeden straci punkty" ? ;)
dziwne...
mniejsza - kluczowe będą spotkania bezpośrednie: nas z Flotą i Zawiszą oraz bezpośrednie między prowadzącą wciąż czołówką
Bzyyczek Napisał(a):
kluczowe będą spotkania
> bezpośrednie: nas z Flotą i Zawiszą oraz
> bezpośrednie między prowadzącą wciąż
> czołówką
jakie? co da wygranie tych meczów gdy strata będzie wynosić kilkanascie punktów?
chyba, że ja czegos nie wiem i te spotkania punktowane są inaczej.
squier strat Napisał(a):
> Bzyyczek Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> kluczowe będą spotkania
> > bezpośrednie: nas z Flotą i Zawiszą oraz
> > bezpośrednie między prowadzącą wciąż
> > czołówką
>
> jakie? co da wygranie tych meczów gdy strata
> będzie wynosić kilkanascie punktów?
> chyba, że ja czegos nie wiem i te spotkania
> punktowane są inaczej.
podwójnie ale tylko wyjazdowe ;)
wygranie tych spotkań dużo da - chyba nie wierzysz w to że Flota i Zawisza nie przegrają żadnego meczu, aż do ostatniej 34 kolejki? ;)
Flota i Zawisza zaczną przegrywać, my (oby) wygrywać, a może nadejść moment że bezpośrednie mecze będą kluczowe...
ale najpierw to nasz trener musi przemyśleć to i owo, bo jak tak dalej pójdzie wylądujemy w dolnych rejonach środka tabeli....
.
Flota na farcie wygrała ze zdesperowanym GKS-em. Oni grają bez obciążenia psychicznego, bo nikt od nich nie oczekuje awansu - stąd 8 meczy 24 punkty...
Cieszy strata 2 oczek przez Zawisze u siebie z Dolcanem - to ewidentnie świadczy o presji, jaka ciąży na drużynie Szatałowa...
Martwi natomiast wygrana w końcówce po karnym Niecieczy i ich zaległy mecz z ocudzoną po Bytomiu Arką
GRAMY DALEJ i nie odpuszczamy - tak się gra w tej lidze
Dziś porażka - jutro zwycięstwo!
i tym pozytywnym akcentem zakończmy wątek o meczach z tej kolejki...
Kajak Napisał(a):
> Stawowy to przewidział, bo Dolcan miał odbierać
> punkty faworytą, czyli jednak myliłem się ,to
> świetny fachowiec , chociaż nie chyba mówił ze
> przegraliśmy wtedy ze słabą drużyną.
jak się odbiera punkty faworytą?? może wstawia się ulubioną dziewczynę do składu i ona strzela zwycięską bramkę ??
A skąd ja mam to wiedzieć zapytaj Wojtka.
Wiem chodzi ci o" ą" zamiast" om" . Niech ci będzie jeden zero dla Ciebie. Do przerwy.
Ocena trenera Dolcanu
Doceniam ten remis na tak trudnym terenie. Graliśmy z Cracovią, Wartą i to Zawisza jest najlepszym zespołem w I lidze. Dla nas podział punktów to jak zwycięstwo. Remis szanujemy i w dobrych nastrojach wrócimy do Ząbek.
Trzy razy ten młody talenciak bramkarz Dolcanu wybijał piłke z lini bramkowej szacunek
http://www.itv24.com.pl/film/9890/trenerzy-po-meczu-zawisza-dolcan-11
Dobrze jest, widzę już rysę na liderze 1 ligii - właśnie straciła bramkę. Koniec Floty jest bliski;].
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)