Wtopa, trudno. Mecz w zasadzie "bez historii". :(
-
-
JKH GKS Jastrzębie vs CRACOVIA | wtorek, 18.09.2012, godz. 19:00 - 5:1
suram Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> nic nie wymyśliłem, parę minut temu chciałeś
> 5 goli. (nieważne że dla nas :P )
>
Kiepski żart.
Mało to pocieszenie, ale to jedna z tzw. porażek "wkaukulowanych".
Jak dla mnie bez niespodzianki Sanok ,Tychy oraz Jastrzębie wydają się być po prostu silniejsze kadrowo ?Wychodzi ze lepiej się nam grało z Sanokiem (było bliżej korzystnego wyniku).Wygrane a nawet punkt z tymi drużynami to będzie spory sukces ,przegrana jak dla mnie do przyjęcia ,ale przegrana czterema bramkami już nie za bardzo
Wkurza ze już po meczu dawno a My nie wiemy kto dla nas honor uratował jednym golem ???
Ponoć Fojtik.
Fakt agent44 potwierdza się
info z interi
JKH GKS Jastrzębie - Cracovia 5-1 (2-1, 2-0, 1-0)
Bramki: 1-0 Petr Lipina (5), 1-1 Josef Fojtik (8), 2-1 Mateusz Danieluk (20), 3-1 Petr Lipina (28), 4-1 Richard Kral (37), 5-1 Richard Bordowski (59).
Kary: JKH - 8, Comarch - 18 minut, w tym 10 minut Josef Fojtik za niesportowe zachowanie. Widzów: 1˙000.
Tak jak napisano powyżej, porażka wkalkulowana. JKH od lat nieźle gra w sezonie zasadniczym, a potem dość blado wypada w p-o w przeciwieństwie do innej, ładniejszej, drużyny :)
Jeden atak JKH z nami wygrał jak w dwóch poprzednich sezonach zasadniczych po czym następował dla nich bolesny PO a tu znowu panika, ludzie nauczcie się minimum zaufania dla drużyny i trenera
Rohacek to nie Stawowy wnioski wyciąga, więc spokojnie :)
A co ma do tego Stawowy? już nie róbmy kabaretu.
Jastrzębie co rok jest mocniejsze i nie są to chłopcy do bicia. Z tą tendencją za 2,3 lata mają mistrza.
Czyli co, redukcja etatu osoby odpowiedzialnej za relację live w zamian za nowe koszulki etc.? Co do Jastrzębia, to czują głód medalu od kilku lat i w końcu mają na to realne szanse. Ale nie robiłbym tragedii z tej porażki. W tamtym sezonie na Jastorze polegli wszyscy faworyci (tylko my wracaliśmy z tarczą, choć według ekspertów faworytami zeszłorocznych rozgrywek nie byliśmy).;)
Karvin Napisał(a):
> Jeden atak JKH z nami wygrał jak w dwóch
> poprzednich sezonach zasadniczych po czym
> następował dla nich bolesny PO a tu znowu
> panika, ludzie nauczcie się minimum zaufania dla
> drużyny i trenera
> Rohacek to nie Stawowy wnioski wyciąga, więc
> spokojnie :)
aaa co za obłuda. To Stawowemu już nie można zaufac? "Naucz się minimum zaufania dla druzyny i trenera". Najlepiej nie rób offtop'u i nie prowokuj głupimi komentarzami.
marcin_ksc,
co ma do tego Stawowy?
ano to, że nasi hokeiści zapatrzyli się na kopaczy. I dziś "dominowali" (strzały 36:29 dla nas) ale efekt końcowy był druzgocący [jedna bramka Fojtika , na 5 bramek JKH. Ciekawostka - na 6 goli tylko jednego strzelił Polak]
ciekaw jestem za co samsungi dały 10 min Fojtikovi?
Po pierwszych meczach w/g mnie Jastrzębie wygląda najsolidniej.Ale to początki zobaczymy dalej.Strona oficjalna - PORAŻKA - tyle godzin po meczu - nawet wyniku brak.
Karvin Napisał(a):
> drużyny i trenera
> Rohacek to nie Stawowy wnioski wyciąga, więc
> spokojnie :)
To jest najmądrzejszy wniosek jaki można wyciągnąć po wczorajszym meczu, bez nerwów, nic się nie dzieje złego, zostawianie punktów na Jastorze jest wkalkulowane w ligę od samego początku przez wszystkie zespoły, a drużyna na pewno nie zapomniała jak się gra w hokej.
suram Napisał(a):
>
> ciekaw jestem za co [b]samsungi[/b] dały 10 min
> Fojtikovi?
Trza by dla nich wymyslić mową nazwę, bo już nie szajsungi ! :D
Karvin Napisał(a):
> drużyny i trenera
No, jakiejś wielkiej paniki w stylu "Teraz to już na pewno spadniemy" to ja tu nie zauważam :) Przynajmniej przed cytowanym wpisem.
Wiadomo, że porażka nikogo nie cieszy.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-GkMoyb1FEU#!-bramki z meczu z Jastrzębiem
Ciekawa akcja w 50 sekundzie :P
Dobre :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)