[color=#FF0000][b]marmosie[/b][/color] - Twoja kolej!
aha, żeby nie było wątpliwości - pomimo usilnych starań 2 matołów z ochrony wszystkie nagrody są nienaruszone (tzn bluza Dulka jest używana i nieprana, no ale to chyba o to chodzi, zresztą nie ręczę za marker, więc bym się nawet bał osobiście :P )
-
-
CRACOVIA MEGA typer PLH + Międzynarodowy Typer Hokejowy
Bez wątpienia bardzo radosne, w sensie sportowym, będą dla nas te święta.
Natomiast w Waszym życiu prywatnym przyjmijcie wszyscy serdeczne życzenia, zdrowych, spokojnych, wesołych, smacznych, a może i trochę mokrych świąt od załogi typera, czyli kolegi Seniora i mnie :)
[align=center][IMG]http://i50.tinypic.com/1z6yvqf.jpg[/IMG][/align]
PS: nie, to nie są żółte kaczki, to są kurczaczki :D
Wzajemnie Zdrowych i Spokojnych for all:)) Brawa dla wszystkich..Cholerka myslalem,ze zalapie sie do pierwszej 20 a tu lipa....Moja wina :))
[color=#008000][b]MIĘDZYNARODOWY TYPER HOKEJOWY[/b][/color]
[b]TYDZIEŃ 21 - WYNIKI[/b]
Święta, święta i po świętach, typer kończy urlop świąteczny i zaprasza ponownie :) PLH nam się zakończyło, ale dzięki koledze [color=#008000][b]Seniorowi[/b][/color] jeszcze przez 1,5 miesiąca będziemy mieli okazję bawić się w [color=#008000][b]MTH[/b][/color], a jako że będzie to intensywne 1,5 miesiąca - szanse są naprawdę otwarte :)
Zacznijmy od podsumowania poprzedniego tygodnia :) Zwyciężyli wspólnie [color=#FFD700][b]izbik i Ju[/b][/color], natomiast brązowe medale wywalczyli [color=#A0522D][b]reborndragon, Senior i wanek[/b][/color]. Gratulacje! Wyróżnienie za ten tydzień należy się także koledze [color=#008000][b]CracoviaNHAW[/b][/color], który we wtorek trafiając ligę Szwajcarską za 3 pkt osiągnął 200 punkt, brawo! :)
Z ciekawostek tylko zaznaczę, że po piątkowym mistrzowstwie forma nam wszystkim co nieco spadła, ale to chyba da się zrozumieć, punktował już tylko [color=#FFD700][b]bolek_krk[/b][/color] :)
Podium za poszczególne dni:
poniedziałek, 25 marca:
[b][color=#FFD700]1.marmos[/color]; [color=#778899]2.*Revenator* i bolek_krk[/color][/b]
wtorek, 26 marca:
[b][color=#FFD700]1.izbik[/color]; [color=#778899]2.Ju[/color]; [color=#A0522D]3.gustaw[/color][/b]
środa, 27 marca:
[b][color=#FFD700]1.JKP[/color]; [color=#778899]2.Ascalon i żółta kaczka[/color][/b]
czwartek, 28 marca:
[b][color=#FFD700]1.Ju, Senior i wanek[/color][/b]
sobota, 30 marca:
[b][color=#FFD700]1.bolek_krk[/color][/b], jedyny na podium, gdyż wszyscy pozostali 0 pkt
niedziela, 31 marca:
wszyscy 0 pkt
Klasyfikacja tygodnia:
poz / nick / pkt
[b][color=#FFD700]1 izbik 9
1 Ju 9[/color]
[color=#A0522D]3 reborndragon 7
3 Senior 7
3 wanek 7[/color][/b]
6 bolek_krk 6
7 *REVENATOR* 5
7 Alko D'Bier 5
7 Ascalon 5
7 CracoviaNHAW 5
7 gustaw 5
7 JKP 5
7 marmos 5
7 żółta kaczka 5
15 mrówka 4
16 Apis 3
16 jurassic 3
16 MSC 3
arkusz do pobrania:
http://hostuje.net/file.php?id=4df5e59473c132df12075a19d3fbde49
Klasyfikacja generalna:
poz / nick / pkt / (pkt w 21tyg)
[b][color=#FFD700]1 żółta kaczka 251 (5)[/color]
[color=#778899]2 Ascalon 247 (5)[/color]
[color=#A0522D]3 mrówka 237 (4)[/color][/b]
4 JKP 219 (5)
5 MSC 214 (3)
6 wanek 211 (7)
7 CracoviaNHAW 201 (5)
8 bolek_krk 197 (6)
9 gustaw 191 (5)
10 jurassic 187 (3)
11 Senior 184 (7)
12 *REVENATOR* 180 (5)
12 Alko D'Bier 180 (5)
12 izbik 180 (9)
15 pawlus17 167 (0)
16 marmos 162 (5)
17 reborndragon 161 (7)
18 Apis 158 (3)
19 japo 139 (0)
20 Ju 131 (9)
21 gentlemen 95 (0)
22 Cracovia1616 88 (0)
23 WielkaCracovia 46 (0)
24 *KSC* 37 (0)
25 garbus 14 (0)
26 marcin_ksc 10 (0)
26 volker0 10 (0)
28 agent44 9 (0)
Jak wyniki są podane i typer zakończony, ja wtedy także bym chciał podziękować za organizację mini typerowi PLH bardzo i za pracę, czas, te noce wszystkie. Świetna robota i duży szacunek! Najlepszy typer jaki znam!
Wielkie podziękowania! :) KAWAŁ fantastycznej roboty!
Również dziękuję za typera, chociaż nie dotrwałem do końca :( Szacunek za czas, który poświęciłeś tej zabawie!!!
Dzięki Wielki Mini Typerze PLH za wspaniałą pracę ! :) I niech nasza zabawa trwa zawsze, do samego końca, naszego lub jej ... ! :D
Jestem dumny z mojego 12 miejsca i z tego, że zawsze obstawiałem zwycięstwo Cracovii ! :) Wierzyłem i opłaciło się, tytuł jest nasz ! :)
A ta 12-tka to coś przyrosła do mnie, już od lat szkolnych ! :D
[color=#FF0000][b]Marmosie[/b][/color], bo tu sporo kolegów czeka wciąż na Twój wybór :)
- bluza Cracovii Mariusza Dulęby , w której zdobył srebrny medal, z autografami drużyny oraz Mariusza Dulęby, przekazana przez zespół [color=#FF0000][b]Comarch Cracovii[/b][/color]
- kolekcja monet związana z Krakowem i sportem przekazana przez [color=#FF0000][b]*REVENATORA*[/b][/color]
[s]- szalik Czartów Kraków - unikat ofiarowany przez [color=#3333CC][b]Czarty Kraków[/b][/color][/s]
- proporczyk Czartów Kraków ufundowany przez [color=#3333CC][b]Czarty Kraków[/b][/color]
- bluza Philadelphii Flyers przekazana przez [color=#3333CC][b]Czarty Kraków[/b][/color]
- "Finlandia" ufundowana przez [color=#FF0000][b]Japo, bolka_krk, pawlusa17 i Cracovia1616[/b][/color]
- plakat "Uratujemy Świat" z autografami drużyny przekazany przez zespół [color=#FF0000][b]Comarch Cracovii[/b][/color]
- 3 zdjęcia formatu A3 z autografami, przekazane przez [color=#FF0000][b]hokeistki KS CRACOVIA 1906 Kraków[/b][/color]
Hej heja heja Cracovia mistrzem hokeja!
Bluza Cracovii Mariusz Dulęby jest moja!?
Czyli kolega [color=#FF0000][b]marmos[/b][/color] wybrał, gartulacje! Teraz Twoja kolej[color=#FF0000][b]MSC[/b][/color] :)
[s]- bluza Cracovii Mariusza Dulęby , w której zdobył srebrny medal, z autografami drużyny oraz Mariusza Dulęby, przekazana przez zespół [color=#FF0000][b]Comarch Cracovii[/b][/color][/s]
- kolekcja monet związana z Krakowem i sportem przekazana przez [color=#FF0000][b]*REVENATORA*[/b][/color]
[s]- szalik Czartów Kraków - unikat ofiarowany przez [color=#3333CC][b]Czarty Kraków[/b][/color][/s]
- proporczyk Czartów Kraków ufundowany przez [color=#3333CC][b]Czarty Kraków[/b][/color]
- bluza Philadelphii Flyers przekazana przez [color=#3333CC][b]Czarty Kraków[/b][/color]
- "Finlandia" ufundowana przez [color=#FF0000][b]Japo, bolka_krk, pawlusa17 i Cracovia1616[/b][/color]
- plakat "Uratujemy Świat" z autografami drużyny przekazany przez zespół [color=#FF0000][b]Comarch Cracovii[/b][/color]
- 3 zdjęcia formatu A3 z autografami, przekazane przez [color=#FF0000][b]hokeistki KS CRACOVIA 1906 Kraków[/b][/color]
Wygrałem zdjęcie No #1 hokeistek KS CRACOVIA 1906 :D
Gratulacje!
[color=#FF0000][b]Wanku[/b][/color]?
[s]- bluza Cracovii Mariusza Dulęby , w której zdobył srebrny medal, z autografami drużyny oraz Mariusza Dulęby, przekazana przez zespół [color=#FF0000][b]Comarch Cracovii[/b][/color][/s]
- [s]3 zdjęcia[/s] 2 zdjęcia formatu A3 z autografami, przekazane przez [color=#FF0000][b]hokeistki KS CRACOVIA 1906 Kraków[/b][/color]
W pierwszym zdaniu ogromne podziękowania dla organizatora, wszystkich darczyńców i pozostałych uczestników za kapitalną zabawę - gdy zaczynałem nawet przez myśl mi nie przeszło, że tak to się rozwinie, że przybierze taką formę.
Przechodząc do meritum. Tak na prawdę ja już swoją decyzję podjąłem jakiś czas temu, a jakiś tydzień temu przekazałem Żółtej Kaczce. Otóż od dłuższego już czasu nie wspierałem Cracovii swoim dopingiem, jedynie pozostały mi nieliczne transmisje internetowe. Tak się życie potoczyło... Może w przyszłym sezonie, ale dziś trudno powiedzieć... Wiem ile serca i energii we wspieranie zespołu włożyli obecni tu kibice, z których większość nie opuściła zapewne żadnego meczu.
Dlatego też postanowiłem, w takim drobnym geście zrzec się przysługującej mi nagrody i przekazać ją osobie, której do naszego szerokiego 10-osobowego podium zabrakło najmniej. [b][color=#FF0000]BOLKU_KRK[/color][/b], będzie mi niezmiernie miło, jeśli to Tobie przypadnie 10 nagroda w naszej zabawie, która pozostanie po wyborze osób z miejsc 5-10.
Tymczasem Seniorze, Twoja kolej wyboru!
Tak właśnie było. Szacunek dla kolegi [color=#FF0000][b]wanka[/b][/color] i gratulacje bo 4 pozycja to miejsce godne uznania a i rekordów parę ustanowił, które mogą się dość długo utrzymać i nie będzie nikomu łatwo ich pobić za rok, a może nawet i za kilka lat!!! Prawo laureata :)
Dziekuję wszystkim za super zabawę zwieńczoną wspaniałym sukcesem druzyny. Tak mi się po tym sezonie kolejny raz w życiu nasuwa myśl, że zawsze trzeba wierzyć w sukces do końca i nie odpuszczać. I przyznaję bez bicia, że przed ostatnim meczem finałowym należałem do grupy wątpiących i stawiałem na remis i karne. Proszę za to o najmniejszy wymiar kary ;)
Podziękowania dla prowadzącego bo to, że tak nasz Typer chodził - jak w zegarku - to jego zasługa i sukces - taki złoty medal za prowadzenie tej zabawy.
Podziekowania dla Wszystkich, którzy dotrwali do ostatnich typowań. To jest też wyczyn.
Ja wybieram zdjęcie No #2 hokeistek KS CRACOVIA 1906.
Muszę jeszcze w historii do kompletu odszukac i wydrukować tekst prowadzącego typera odnoszący się do wcześniejszej nagrody, która miał być kalendarz. Ten o dziewieciu miesiącach ... :)
Było, było ! ;)
http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?6,1995256,page=13
jurassic Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> mini typer PLH Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Co prawda [b]nagroda
> > przekazana laureatowi będzie w marcu, ale to
> > jeszcze 9 miesięcy używania, no i potem
> > pamiątka na zawsze[/b]. Z przyczyn oczywistych
> > zdjęciem nagrody na razie nie dysponuję -
> stąd
> > tylko info bez obrazka,
>
> :D :D :D
Teraz to już będzie wcześniak ! ;)
Echhh Panowie, serce mi łamiecie... zamiast mi pamiętać, że we wrześniu napisałem "a może byśmy tak sobie typerka zrobili", to takie cuś wyrwane z kontekstu wolicie mi wypominać... no upisałem się trochę przez te 7 miesięcy przy tym typerze, to i jakieś kwiatki trafić się musiały, sorki...
Dla mniej zorientowanych info - A3 to ok. 30,5 cm x 45 cm, więc są to dosyć spore zdjęcia (plakaty?), bardzo ładne, zapewniam, zostało jeszcze jedno :)
Twoja kolej [b][color=#FF0000]izbiku[/color][/b] :)
- [s]3 zdjęcia[/s] 1 zdjęcie formatu A3 z autografami, przekazane przez [color=#FF0000][b]hokeistki KS CRACOVIA 1906 Kraków[/b][/color]
Typerku, to tylko żart ! ;)
Ale właśnie takie "kwiatki" przechodzą do histori i są wspominane. Ale wspominane przecież miło i z uśmiechem :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)