Widziałem że jedna dziewczyna pod kasami nagrywała ten cały kabaret ,więc jeżeli może udostępni tutaj film,lub tym baranom z zarządu.Ja interweniowałem,dzwoniłem odsyłali mnie do działu marketingu,pana pawłowskiego chyba,ale dzisiaj nie odbiera tel a jak inaczej!Pisma pisać,proponowali,pieprzona biurokracja polska......
-
-
Karnety i bilety - 2012/2013
7ART7 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Uważajcie na te bilety z rozmazaną datą...
> Na mecz z Sanokiem kumpla nie chciała ochrona
> wpuścić, bo powiedzieli, że bilet podrobiony bo
> pieczątka przebita!
> A kupował w ten sam dzień w kasie lodowiska.
Teraz nie ma już chyba na co uważać ;) Nie mamy wpływu czy ktoś znowu zakpi sobie z kibiców czy nie, okaże się przy wejściu. Napisz czy kumpel w końcu wszedł na ten bilet, zgłosił to gdzieś?
W przypadku biletu dla koleżanki wygląda to tak:
[url=http://oi46.tinypic.com/29bzimh.jpg]klik[/url]
Kupując dzisiaj kilkanaście biletów na Wielickiej spotkałem niejakiego Wojciecha S., kojarzycie zapewne ;) Pytam się go grzecznie. stwierdzam w zasadzie, że w tej Ostródzie to się denerwować nie będziemy? A on - dowcipnie - tłumaczy, że cały jest ambaras w tym właśnie żebyśmy drżeli z nerwów. Zatem ta nasza gra to wiecie, takie wyreżyserowane trillery z happy endem ;)
Po kilku godzinach sprzedaży - biletów na jutrzejszy mecz finałowy brak!
:)
Nie mogąc się wyrwać z pracy , parę minut po 18:00 na Siedleckiego biletów już nie było -fuck :/
Ashksp Napisał(a):
>
> Najbardziej zastanawia mnie co innego. Dlaczego na
> biletach po złotówce są zamazane pieczątki z
> datą poprzedniego meczu i jutrzejszą obok? Czyli
> bilety z tamtego tygodnia nie trafiły do nikogo,
> właściwie poszły się j...ć, i są
> wykorzystywane dopiero teraz?
>
Nie. Dziewczyna po prostu użyła pieczątki ze złą datą, a później musiała przebijać dlatego wyszły takie zamazane. Zwykły ludzki błąd.
Gdyby ktoś miał do odsprzedania bilet normalny(bądż znał taką osobę)
, proszę o kontakt
Lekka załamka, jest ;(
I ja proszę o info- gdyby ktoś miał do odsprzedania bilet.
Jeden bilet odkupię;)
no to pięknie , rano miałem dymać po bilet
pasiasta garbata dola - ale cóż , za to pochodziłem sobie na sezon zasadniczy..
[url=http://www.gumtree.pl/cp-bilety/krakow/5-x-bilet-comarch-cracovia-vs-jkh-gks-jastrzebie-27-03-2013-468747964][krakow.gumtree.pl][/url] - bez komentarza.
Jutro stawie się po 18 i.. więcej niż 50 zł nie dam.
Kurwa mać.
będą sprzedawać po 30 , 5 minut po rozpoczęciu meczu ,
chytry dwa razy traci
Umówić się z takim cwaniakiem, że się chce kupić te bilety i mu wybić z głowy jego buractwo.
tomek1906 dobrze prawi.Nie napalać się tylko cierpliwie czekać do rozpoczęcia meczu.
jak przyjdzie taki pod halę to wiecie komu to od razu zgłosić !
dev prawi jeszcze lepiej:)
Ja bym chętnie poznał co to za szmatka chce zarabiać na biletach sprzedając je drożej. Zwykłe buractwo. Myślę, że jak ta osoba czyta forum to nie sprzeda nikomu biletów bo ktoś mądrzejszy się trafi i skopie mu tyłek.
konrad_cracovia Napisał(a):
> Ja bym chętnie poznał [b]co to za szmatka chce
> zarabiać na biletach[/b] sprzedając je drożej.
... najpewniej z niewłaściwej strony Błoń ! Że takim bilety u nas sprzedają :(, przecież po mordzie widać, że nie nasz !
Dokładnie, ja mam nadzieję, że taki konik zostanie ujęty i ujeżdżony odpowiednio, albo co najmniej przyjdzie mu wziąć udział w porządnej gonitwie a'la Wielka Pardubicka wziąć udział aby ujęcia uniknąć!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)