http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS7edxhHBbr8AGKn_vkkJW48KaHhQfJig2L8sy6A4YiaHFnMFwuTg&t=1
chyba tyle w tym temacie.
-
-
(GLOS) [5. kolejka] Dolcan Ząbki-CRACOVIA 2 września 12.15 (niedziela)
Po tym co słychać,pierwsza liga na lata.
nareszcie koniec .. padaka , ale nie ma co się załamywać .
Po prostu przegraliśmy pierwszy mecz na wyjeżdzie
Wydarzyło się coś ponadto?
E tam na lata. Pogramy rok, zdobędziemy doświadczenie i w przyszłym sezonie zaatakujemy.
Dobrze zrobi kubeł zimnej wody!Nie tragizować.W Żąbkach niejeden straci punkty.
Jezus Maria...Ząbki...Ale wstyd...
Nie wiem czemu, ale wręcz śmiać mi się chce ;)
no nie udało się, nic z tego nie będzie ja uważam że nie ma co przepłacać może trzeba kupić 2 młodych tanich szybkich napastników i tyle, otworzyc z 5 szkółek piłkarskich zainwestować w młodzież i maxymalnie płacić od 5 do 10 tyś miesięcznie bo tyle są warci.
No cóż można się było spodziewać że będzie ciężko.
Liczę na to że teraz kilka dni odpoczynku czas na refleksję i analizy da pozytywny efekt.
Prawda jest taka że nasza drużyna się buduje i jak to będzie ciężko powiedzieć.
A o tym czy w tym sezonie mamy szansę na awans to pogadamy po rundzie:)
CRACOVIA ZAWSZE PANY:)
Ząbki to może być czołowa drużyna w tym sezonie, więc głowy do góry. Z ŁKS obowiązkowo 3 pkt. coby nie tracić kontaktu z czołówką.
tak naprawdę najbardziej, ale to NAJBARDZIEJ wk...wia to, że nasi zarządzający od lat nie potrafią się nauczyć jak polska liga działa i co jest naprawdę potrzebne. mamy fajny skład ale są BRAKI i o ich uzupelnieniu tylko sie p...oli(od lat) a nie uzupelnia. bo za drogi bo to bo tamto. ile bysmy oszczedzili i nerwów i kasy jakby jednak raz na jakiś czas uzupelniano braki- rozsadnie.
sam mecz irytuje, ale nie ma co tragizować, lepiej widać prawdziwy obraz druzyny.
czy góra tez to zobaczy? nie.
Ja nie jestem zaskoczony po słabych meczach w których wygrywamy cudem w końcu musieliśmy przegrać.Gramy wolno bez pomysłu i jeszcze super pomysły Stawowego.Tu nie ma co grać trzeba...;)
Obrona,obrona i defensywa.....nic się nie zmienia od Lenczyka!Żaden trener a było ich kilku nic nie zrobili w tym temacie ,jak i Zarząd nie pozyskał odpowiedniego materiału.... :(
Zibiland Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Obrona,obrona i defensywa.....nic się nie zmienia
> od [b]Leńczyka![/b]Żaden trener a było ich kilku nic
> nie zrobili w tym temacie ,jak i Zarząd nie
> pozyskał odpowiedniego materiału.... :(
Kiedy nas taki trenował?
maaciek Napisał(a):
> otworzyc z 5 szkółek piłkarskich
> zainwestować w młodzież i maxymalnie płacić
> od 5 do 10 tyś miesięcznie bo tyle są warci.
Po co 5 wystarczy jedna z prawdziwego zdarzenia tylko kto to zrobi ?Bo Profesor na pewno nie !
Nie bardzo rozumiem, skąd to przekonanie, że przegrana z Ząbkami to jakiś wstyd? Eeee tam, z jakimiś Ząbkami i w teń deseń. Ograna drużyna, grała u siebie, świetnie współpracujący przy kontrze napastnicy, ot wszystko. A czy to są Ząbki czy Warta Poznań to bez znaczenia. Grają piłkarze a nie miasto czy miejscowość. Manchester City przegrał z Groclin Grodzisk Wlk., prawda...?
rozrabiaka Napisał(a):
> Zibiland Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Obrona,obrona i defensywa.....nic się nie
> zmienia
> > od Leńczyka!Żaden trener a było ich kilku
> nic
> > nie zrobili w tym temacie ,jak i Zarząd nie
> > pozyskał odpowiedniego materiału.... :(
>
>
> Kiedy nas taki trenował?
Leni to kilku ,trudno wyliczyć ... :(
Jedna szkółka to za mało ja chce 5-10 szkółek powiązanych ze szkołami podstawowymi z solidnymi stypendiami by z 500 dzieci rocznie wyławiać dwa diamenty, ale wiem o co Ci chodzi na tym etapie organizacyjnym nie jesteśmy wstanie wykrzesać z siebie jednej trzeciej szkółki piłkarskiej. Dlatego kupujemy albo udajemy że kupujemy. Na razie zamiast tiki - taki jest jako tako.
P.S.
Ja i tak mogę podziękować Wojtkowi Stawowemu że jesteśmy w czubie a nie w ogonie bo przy Kafarskim to byłby koniec.
Orange pokazał właśnie skrót, dramat... :(
I liga -2008/2009 - 8. Dolcan Ząbki 49 ptk -8 ptk od spadku
I liga 2009/2010 - 14. Dolcan Ząbki 42 ptk -2 ptk od spadku
I liga 2010/2011 - 13. Dolcan Ząbki 34 ptk -1 ptk od spadku
I liga 2011/2012 -14. Dolcan Ząbki 39 ptk -4 ptk od spadku
goscie maja budzet 3 mln. i przegrana z nimi 3-1 to wstyd !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)