Nie wiem o co chodzi z ta transmisja jutro. Po meczu na tej rozpisce w Orange bylo jasno napisane i powiedziane Dolcan-Cracovia transmisja w Orange Sport. A na wszystkich stronach www wlacznie na oficjalnej Orange jest napisane, ze pokazany bedzie mecz z Estadio da Gruz...
-
-
(GLOS) [5. kolejka] Dolcan Ząbki-CRACOVIA 2 września 12.15 (niedziela)
na Orange sport nie będzie naszego meczu, ludzie zrozumcie :)
w kontekście Zawiszy pisze przede wszystkim o ich grze
Oglądałem ich mecz z nami w PP i dziś w Gdyni oraz skróty z Tychami i grają typową rąbankę - tak jak drużyny Szatałowa. Niby jakiś przemyślunek w tym jest, ale jak rywal przyciśnie to się totalnie gubią.
Inna sprawa, że wielu przeciwników przegrywa z nimi mecz już w sztani...
squier strat Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> mknacylopez Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Brakowało raczej bardzo wiele :)
>
>
> ta kur..., to twoje obserwacje zaważyły o tym,
> że nie wzięlismy go w zimie .
Co Ci tak gul skacze od razu ?
CracoviaNH Napisał(a):
> Ten murzyn to chyba dalszy kuzyn z buszu naszego
> Saidiego. Nie zdziwiłbym się, jakby na tej samej
> palmie banany prostowali...
Czy wreszcie się troglodyci nauczycie raz na zawsze, że "Murzyn" piszemy z dużej litery???? Nawet jeśli mówimy o niezbyt rozgarniętym przedstawicielu tej rasy?
Bo mnie w końcu szlag jasny trafi, dosłownie wszyscy na tym forum notorycznie popełniają ten rażący błąd ortograficzny...
wiesz, jednak odpiszę.
był sprawdzany na obozie. gdyby w sparingu, pomimo tego chu...jowego koloru skóry, kiepskich jednak umiejętnosci i gó..wna w miejscu, w którym biały człowiek ma mózg strzeliłby (bądź piłka by się od niego tylko odbijała ) kilka bramek, to zachodzi prawdopodobieństwo, że byłby naszym piłkarzem.
"M" mnie nigdy przez klawiaturę nie przejdzie :P
A "Indianin" piszesz z małej?
squier strat Napisał(a):
> wiesz, jednak odpiszę.
> był sprawdzany na obozie. gdyby w sparingu,
> pomimo tego chu...jowego koloru skóry, kiepskich
> jednak umiejętnosci i gó..wna w miejscu, w
> którym biały człowiek ma mózg strzeliłby
> (bądź piłka by się od niego tylko odbijała )
> kilka bramek, to zachodzi prawdopodobieństwo, że
> byłby naszym piłkarzem.
>
> "M" mnie nigdy przez klawiaturę nie przejdzie :P
I to jest blisko? Jeszcze musiałoby mu się chcieć strzelić tę bramkę albo chociaż chcieć być w Cracovii, wiesz?
dzisiaj ( u mnie jeszcze dzisiaj ) też nie chciał strzelić?
Twoje na wierzchu ? Ok, może być :)
O co tu te kuchnie. Przecież wiadomo, że 85% kopaczy z tych, którzy zasnęli na solarium, ma słabą psychikę, kompletny brak inteligencji boiskowej i galopujący egozim. Przez dwa lata męczyliśmy się z naszym "Murzynem".
Nwaogu, Bogu dzięki, do Cracovii nie trafił. I jest w ogóle nie istotny w kontekście jutrzejszego meczu. :)
Cracovia-Dolcan przypomina się sezon 97 gdy w obecności 500 widzów Pasy strzeliły 2 bramki po 60 dniach!Po meczu Prezes zawrotniak ogłosił że Cracovia jest bankrutem.. To był ciężki ale i piękny rok.Hokejowa Cracovia zajeła na koniec sezonu 5 miejsce po heroicznych bojach z Podhalem przed szaloną krakowską publicznością której doping było słychać daleko poza halą!(3500widzów),kąpiel w szampanie "Cracovia-nek"po awansie 12 krotnych(!) mistrzyń Polski w kobiecym handballu do ekstraklasy.Piękne czasy :) Ps.ciągle ubolewam że nie powstała hala przy Kałuży na której można by odbudować potęge w szczypiorniaka i koszykówce :(
[img]http://img841.imageshack.us/img841/3361/biletcracoviadolcan.jpg[/img]
[img]http://img526.imageshack.us/img526/582/80958609.jpg[/img]
Haha, nie zaniżajmy statystyk ;) [url]http://www.wikipasy.pl/1997-05-28_Cracovia_-_Dolcan_Ząbki_2:0[/url]
Tak czy siak:
> Cracovia-Dolcan przypomina się sezon 97
Byłem :)
> Hokejowa Cracovia zajeła na koniec sezonu 5 miejsce po heroicznych bojach z Podhalem
> kąpiel w szampanie "Cracovia-nek"po awansie 12 krotnych(!) mistrzyń Polski w kobiecym handballu do ekstraklasy
Teoretycznie z tą taktyką na wyjazdach powinno się grać lepiej. Więc stawiam na zwycięstwo.
Słuchał ktos relacji tego Radia Gol? Jak to wygląda, jacyś kumaci ludzie komentują?
[large]18-stka Cracovii na mecz z Dolcanem Ząbki[/large]
http://sportowacracovia.wordpress.com/2012/09/02/18-stka-cracovii-na-mecz-z-dolcanem-zabki/
Komentator ma dwadzieścia lat, studencik z Warszawy. Na pewno lepszy, niż Kwaśniak. Da się słuchać.
Sportowa Cracovia: naprawdę nie wstyd Ci wczorajszego niusa na pół godziny przed rozpoczęciem meczu promować? Na 15 minut przed podaniem meczowej jedenastki?
Pilarz - Struna, Żytko, Kosanović, Marciniak - Bernhardt, Szeliga, Budziński - Straus, Boljević, Zejdler
Brak Dudzica od początku meczu? Hmm... Stawiam na trzy zmiany po przerwie. Dudzic za Bojlevica, Dąbrowski za Szeligę, Steblecki za Zejdlera.
A Dolcan jednak zamierza murować bramkę, znowu grają jednym napastnikiem. Dobrze przynajmniej, że ten skuteczniejszy siedzi na ławie.
pasiasty81 Napisał(a):
>
> Brak Dudzica od początku meczu? Hmm... Stawiam na
> trzy zmiany po przerwie. Dudzic za Bojlevica,
> Dąbrowski za Szeligę, Steblecki za Zejdlera.
haha, to Stawowemu rzeczywiscie napastnik nie jest potrzebny.
przypominam, że Jugol o którego się starał pod koniec okienka transferowego jest pomocnikiem.
Szeliga dalej w pierwszym skladzie ? co on szwagier Filipiaka czy jak ...
a wlasnie, mam pytanie, moze ktos sie orientuje..
KTO WYGRA MECZ???
Haha, Zejdler kapitanem wg RadioGola. ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)